Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כמו שיש אורday running light. 

יש טכונולגיה חדשה של איתות/הצקה דרך אורות הדרך. 

אני שואל כי לפעמים שאני נוסע לפני רכבים חדשים יחסית, אני מרגיש שאני מקבל אלומות אור של כמו אורות איתות של "תן לעקוף" או איתותי ההצקות שיש כל מיני שסתם עושים. 

אז נראה לי שמהרכבים החדשים אני מרגיש כאילו שאחד מצדדי מאורות הדרך או אורות הגבוהים מאותת או שולח אלומות אור מעצבנות ומסנוורות בתדירות שונה משל אורות איתות לדוגמא. 

וזה תמיד מצד אחד של האורות ממה ששמתי לב. 

אני חושב ששמעתי על איזה טכנולוגיה או פיצ'ר חדש שיש בנוגע לאורות אבל אני לא בטוח. 

דרך אגב זה יותר מעצבן מאורות גבוהים רגילים. 

מישהוא מכיר מה אני מתכוון. 

דבר אחר. 

מישהוא מזה למה משמש הרכיב הזה מעל המראה האחורית נראה כמו מיקרופון אבל אני לא בטוח. 

20230808_164346.jpg

פורסם (נערך)

נשמע שאלומת האור משנה גובה בגלל תנודות של הרכב מאחוריך ואז אתה חוטף סינוור רגעי. קורה יותר מרכבים שגבוהים יותר מהרכב שלך. 

לגבי הרכיב, נראה כמו חיישן נפח

עריכה אחרונה על ידי shimon88
פורסם

התופעה שאתה מתאר אכן מציקה מאד, מעניין אותי האם הרבה סובלים מזה, אני אישית שמתי לב לזה המון פעמים בתקופה האחרונה, נראה לי שזה רק מרכבים בעלי תאורת קסנון, וזה מסתדר לי עם משהו שקראתי כאן - בגלל העוצמה הגבוהה של התאורה הזו ייצרו אותם עם כיוונן אוטומטי שלא ניתן לשליטה ידנית, וזה מחובר למערכת המתלים ומתכוונן תוך כדי נסיעה, נשמע לי הגיוני שזה הסיפור ולכן הפנסים כל הזמן מתנדנדים קצת מעלה מטה ומסנוורים.

אם זה ההסבר אז זה באג רציני במערכת הזו.

פורסם

להערכתי אין כל כך הרבה רכבים עם תאורת קסנון על הכביש בימינו, הסיבה שאתה שם לב לזה המון היא שמדובר בתאורת לד שנהייתה מעשית הסטנדרט ברכבים חדשים, ונפוצה בהרבה מקסנון. התופעה הזו מאוד בולטת אצל לנדקרוזרים ובג'יפ רנגלר לדגמיו.

חזיר דיזל

פורסם

שילוב של אלומת אור חדה יותר של הלד וחוסר ההבנה של 95% מהציבור מה עושה הגלגלת הקטנה משמאל להגה.

• אהבתי 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני שעתיים, shellcase כתב:

...וחוסר ההבנה של 95% מהציבור מה עושה הגלגלת הקטנה משמאל להגה.

בחלק מדגמי יונדאי (טוסון?), רכיב זה נמצא דווקא מימין.

ישנם רכבים שאין גלגלת אלא כפתורי לחיצה (פיאט 500 גם מימין).

בדאציה, אסור להתעסק בזאת בעת נהיגה, הרכיב נמצא למרגלות הרגל השמאלית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 6 שעות, shellcase כתב:

שילוב של אלומת אור חדה יותר של הלד וחוסר ההבנה של 95% מהציבור מה עושה הגלגלת הקטנה משמאל להגה.

אתה מדבר על אור גבוה שמכוון מידי למעלה.

מה שאני מתכוון, ונראה לי גם פות"ש התכוון לאותו דבר - אור מרצד שאתה צריך לבדוק במראה שוב ושוב האם הוא מתכוון לאותת לך.

זה שילוב של אור חזק יחסית + כיוונון שכל הזמן עולה יורד תוך כדי נסיעה ומציק מאד לנהג שמלפנים.

פורסם

יש מצב שזה מטריקס לד שגורם לתופעה הזו?

כלומר שהזיהוי שלו לא לסנוור לא מושלם?

אני גם נתקל בתופעה הזו יותר ויותר בשנים האחרונות, וזה ממש לא דומה להבהוב אורות גבוה/נמוך,

אלא יותר כמו אלומה משוטטת שמדי פעם המיקוד שלה מגיע לתוך העיניים ואז חולף.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

אלא יותר כמו אלומה משוטטת שמדי פעם המיקוד שלה מגיע לתוך העיניים ואז חולף.

בדיוק! זה מה שאני מרגיש, וזו תופעה שרק מתרחבת בשנים האחרונות.

פורסם

שום אלומה משוטטת שום מטריקס ושום ריצוד.
סה"כ כביש גלי ואלומת אור חדה.

ו @kompy ואללה יופי. גם באוטו שלי זה שני לחצנים (משמאל להגה), רק שלא דיברנו על רכבים ספציפיים אלא על הכלל.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 9.8.2023 בשעה 22:21, shimon88 כתב:

נשמע שאלומת האור משנה גובה בגלל תנודות של הרכב מאחוריך ואז אתה חוטף סינוור רגעי. קורה יותר מרכבים שגבוהים יותר מהרכב שלך. 

לגבי הרכיב, נראה כמו חיישן נפח

למה משמש חיישן נפח? 

ניחוש שקשור להגנה מפריצות? 

פורסם
בתאריך 9.8.2023 בשעה 21:32, רוכברכב כתב:

יש טכונולגיה חדשה של איתות/הצקה דרך אורות הדרך. 

זה לא איתות או הצקה, שים לב מתי זה קורה, יש מצב של מעבר אוט' מאורות DRL לאורות דרך כאשר נכנסים למנהרה או לקטע מוצל לכמה רגעים, ביציאה מהמנהרה או מהקטע המוצל האור דרך כבה וחוזר ל DRL.

בקורולה ניתן לכוון את הרגישות למעבר הזה.

• תוכן חדש...