Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, פתחתי פה כבר פוסט כזה אבל הוא היה נראה ציני מאוד אז לא לקחו אותי יותר מדי ברצינות.

וכן, אני יודע שזה מגוכך. אבל עזבו את זה. אני מחפש כנף אחורית ללנסר 

אל תשאלו למה ואל תגידו שזה מביך כי אני יודע אבל זה לא מעניין, שורה תחתונה אני מחפש כנף אחורית ולא יודע איפה למצוא (יענו איבו, לא הכנף הנמוכה שיש לרוב הלנסרים)

מקווה שהפעם יקחו אותי קצת יותר ברצינות כי אני ממש אוהב את הפורום הזה ומעריך פה את הדעה של הרבה אנשים 3>

שבת שלום!

פורסם

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לפני שעתיים, AmitGo כתב:

ניסיתי לחפש בארץ. מפחיד אותי לקנות משם ושזה יגיע במצב לא טוב ואין עם מי לדבר. אני מתקשר למגרשי פירוק אבל חשבתי שיש עוד אלטרנטיבה. לא מחפש חדש בהכרח לא אכפת לי :)

תודה

פורסם

פנה לסדנאות או אנשים שמייבאים אפטרמרקט לארץ.

לדעתי ספיישל פרפורמנס (לוטן פלג) יוכל לאתר לך ולהביא לך ספויילר ושאר החלקים ללא כל בעיה.

פורסם
לפני 4 שעות, GTI33 כתב:

פנה לסדנאות או אנשים שמייבאים אפטרמרקט לארץ.

לדעתי ספיישל פרפורמנס (לוטן פלג) יוכל לאתר לך ולהביא לך ספויילר ושאר החלקים ללא כל בעיה.

תודה, פניתי אליו :)

פורסם
בתאריך 4.8.2023 בשעה 18:18, vaizmanitay כתב:

ניסיתי לחפש בארץ. מפחיד אותי לקנות משם ושזה יגיע במצב לא טוב ואין עם מי לדבר. אני מתקשר למגרשי פירוק אבל חשבתי שיש עוד אלטרנטיבה. לא מחפש חדש בהכרח לא אכפת לי :)

תודה

רק שתדע שאני הזמנתי ספויילר מאיביי והכל היה בסדר. (לא אותו אחד כי יש לי רכב אחר אבל באמת שאין סיבה לחשוש). רק תבדוק ביקורות לגבי המוכר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.8.2023 בשעה 19:19, cohen motor 377 כתב:

נו מה יצא? מצאת?

אין לו כיוון, אני בדיבור עם מישהו אחר בינתיים אבל לא ככ מתקדם

חח אבל הלדים לאוטו הגיעו לפחות

לפני שעתיים, hondacivic02es כתב:

רק שתדע שאני הזמנתי ספויילר מאיביי והכל היה בסדר. (לא אותו אחד כי יש לי רכב אחר אבל באמת שאין סיבה לחשוש). רק תבדוק ביקורות לגבי המוכר.

ומכס לא עושים בעיות? זה משלוח ענקי איך דבר כזה קורה?

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, vaizmanitay כתב:

אין לו כיוון, אני בדיבור עם מישהו אחר בינתיים אבל לא ככ מתקדם

חח אבל הלדים לאוטו הגיעו לפחות

ומכס לא עושים בעיות? זה משלוח ענקי איך דבר כזה קורה?

המכס כן יתפוס את זה ורוב הסיכויים שאתה תשלם על זה.. כמו שאני שילמתי.. אין מה לעשות זה החוקים במדינה שלנו.. אם יש לך אפשרות לקנות בארץ ברור שתקנה בארץ. אבל אם אתה בסיטואציה כמו שאני הייתי, שספויילר כמו שרציתי להביא לא היה בארץ (אלא רק את הרגילים של האיביזה והליאון) אז תייבא.

IMG20230503171359.thumb.jpg.203bc086798dfc2a575a1a279ea13743.jpg

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, hondacivic02es כתב:

המכס כן יתפוס את זה ורוב הסיכויים שאתה תשלם על זה.. כמו שאני שילמתי.. אין מה לעשות זה החוקים במדינה שלנו.. אם יש לך אפשרות לקנות בארץ ברור שתקנה בארץ. אבל אם אתה בסיטואציה כמו שאני הייתי, שספויילר כמו שרציתי להביא לא היה בארץ (אלא רק את הרגילים של האיביזה והליאון) אז תייבא.

IMG20230503171359.thumb.jpg.203bc086798dfc2a575a1a279ea13743.jpg

רכב מהמהם יש לך.

ד"א מה נם התקלה שלך?

• אהבתי 1
פורסם

הזמנתי חציות צד וקיבלתי אתמול ללא מכס ובמצב מושלם. תלוי איך תיפול

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם (נערך)
בתאריך 10.8.2023 בשעה 00:03, cohen motor 377 כתב:

רכב מהמהם יש לך.

ד"א מה נם התקלה שלך?

תודה רבה :)

איזה תקלה ?

אם זה הטורים זה עדיין קורה.. אבל אני אחרי ניקוי מצערת וזה קורה פחות...

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...