Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרא טבא.

מבקש שתעלו בפוסט זה, את אכזבותיכם, מרכישת חלקים לרכב, שלא צלחו / החלקים לא החזיקו מעמד / לא הגיעו לארץ (המכס אכל / שתה) / לא התאימו (למרות שהיו אמורים) - בקיצור - בזבוז כספי מוחלט !

להבהרה - אין אני מתכוון שהשרשור ייגע ברכישת רכבים שהתגלו כלימונים / חמוצים שכאלה. יש לנו כאלה מספיק אני חושב (ומי שלא חושב כך - מוזמן להרים הכפפה בפוסט נפרד ובאישור המנהלים. מקווה גם שהמנהלים יאשרו פוסט זה...).

אתרום את תרומתי:

רכישה לא מוצלחת ראשונה - פנסי DEPO שאיתרתי לרכבי (אלפא 156) לאחר שהנוכחיים לא יכלו להלטש עוד.

כמה פעמים (יותר משלוש) ביקרתי בחנות (בת"א), פעם הגיע פנס ימין, פעם לא הגיע כלום, ופעם שלישית הגיע פנס שמאל. הגיעו - ואני מרוצה. בפועל - ללא המנועים/מע' לכוון הפנסים.

כמה החזיקו ? לא יותר משנתיים ואז דמה מצבם כבר לקודמיהם (להבדיל - פנסים של מגנטי מארלי / קארלו (חדשים, נדירים) , שמצאתי לאחר מכן, מאיזה צרפתי צדיק - לא כהה מאור עיניהם זה מספר שנים ניכר, והגיעו עם כל הרכיבים הפנימיים "קומפלט" ולחא רק גוף ועדשה.

רכישה לא מוצלחת שנייה - משאבת ABS. הפריט לא שוחרר ע"י המכס, גם לאחר שנשלחו אישורים וחזר ככל הנראה אחר כבוד לחו"ל. טעות שלי שהייתי שאנן באשר לסיכויים שיבקיע את חומות הביורוקרטיה הישראלית. לצערי גם לא היה למי פנות (כל המכתבים בהם נתבקשתי לשחרר, לא נשאו כל מס' טלפון ובמייל - מי עונה  ?).

בסוף נמצאה לאחר מכן אחת בארץ (במחיר מופקע כמובן...).

אשמח לשמוע את דעתכם.

** כמשל - החברים ויטור פבראני ומאיק צירבס (שחקני פנים), הובאו למכבי ת"א כדורסל כשחקני חיזוק מבטיחים ובפועל - לא "בוצע" בהם כמעט כל שימוש ושוחררו אאל"ט עוד לפני תום העונה.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הזמנתי מתאם לחגורת בטיחות מעלי אקספרס , 

כשהגיע לארץ קיבללתי הודעה במייל שעלי לשלוח למכון מורשה מטעם משרד התחבורה שיבדוק האם זה תקין, עלות הבדיקה היתה כ250 ש''ח כשעלות הקניה מעליאקספרס היתה כ10 ש'ח, 

בוודאי שאני מעוניין לדעת שהחלק תקני ובטיחותי, 

אבל אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שזהמנתי את החלקומניח שהוא כבר נבדק בעבר ולכן אינני מבין מדוע עליי לשלם 250 ש''ח, 

אם בדקו בעבר וזה לא בטיחותי אז שיגידו לי מראש זה לא בטיחותי ולכן לא תקבל את המשלוח, בודאי שאקבל זאת בהבנה , ואם נבדק בעבר ונמצא שאין בעיה מדוע עליי לשלם שוב, 

פורסם

אני רק מניח שהמתאם לחגורת בטיחות לא נבדק בארץ מעולם

(לא רואה משהו משלם את הסכום הזה , ולכן אף פעם לא יבדק באמת )

על הבדיקות מסין , טוב, נו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בארץ גם נחשב?

קניתי מראה חליפית לאלטו. הייתה גרועה. ביילתי ניתן לכוון. בסוף קניתי מקורית. שלא עלתה הרבה. 

סתם זרקתי 315 שקל לפח.

• מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

תושבת מנוע מקורית לניסאן נוט מאתר amayama  שהומלץ כאן בפורום .

שלמתי מעל 400 שקל על החלק וגם למכס אך בחרתי מקט לא נכון עקב אי הבנה של השרטוט.

אין החזרות , אכלתי אותה ולבסוף החלפתי דרך המוסך שלי ב1000 שקל.

פורסם

לא הייתה לי נפילה, אבל המאבקים שהיו לי עם המסווגים הגרועים של DHL, היו מייאשים יותר מכל נפילה אפשרית. לצערי יש לי רכב אירופי ולא פעם צריך להזמין חלקים מאירופה ושם עובדים לרוב עם DHL הזוועתיים, לכן אם אפשר משתדל להזמין מארה"ב עם UPS גם אם זה קצת יותר יקר. 

• תוכן חדש...