Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמרור שמשמעו-לא צפוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להמציא תמרור שפרושו משהוא לא צפוי לפנך. הוא יראה ככה🎯-עיגולי מטרה בלי החץ ויופיע ליפני רמזור אחרי סיבוב או עיקול חזק ובעצם ליפני כול קטע שיכול ליגרום לברקס חזק וכאלה. 

מה דעתכם? האם יש כבר כזה ואני מיתפרץ לדלת פתוחה?

פורסם

אמנם הוא קצת שונה וגם לא מופיע ליפני המיכשולים שכתבתי-הוא תמרור הזהרה לבעיה שיש בדרך. ושלי אומר שאולי תהיה בעיה

אבל בשפת התמרורים הוא נכון-מדבר עובדות

לעומת שלי שמגדיל ראש אבל כניראה שתמרור הוא עובדה ולא הגדלת ראש

פורסם

אין דבר כזה ״סכנה פוטנציאלית״ אם הסכנה קיימת יותקן תמרור. אם מדובר במקום שבו הסכנה נפוצה אל לא תמידית אפשר שיותקן תמרור דינמי (משתנה - למשל מואר, כמו באיילון). אם משהו חד פעמי אז נייד, כמו פירמידת מחסום/תאונה של המשטרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

אין דבר כזה ״סכנה פוטנציאלית״ אם הסכנה קיימת יותקן תמרור. אם מדובר במקום שבו הסכנה נפוצה אל לא תמידית אפשר שיותקן תמרור דינמי (משתנה - למשל מואר, כמו באיילון). אם משהו חד פעמי אז נייד, כמו פירמידת מחסום/תאונה של המשטרה.

כן אני מבין אבל ניראה לי שהוא היה מאוד תועלתי. למשל תמרור עבודות בדרך יש המון עבודות   אבל את התמרור שלי לשים בנקודה ליפני שה3 נתיבים נהפכים ל2 בצורה מפתיעה ביגלל בעבודות בכביש 

פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

למשל תמרור עבודות בדרך יש המון עבודות   אבל את התמרור שלי לשים בנקודה ליפני שה3 נתיבים נהפכים ל2 בצורה מפתיעה ביגלל בעבודות בכביש 

במקום שבו יש עבודות בכביש, הדברים משתנים, ולכן אין טעם לשים תמרורים קבועים לכל שינוי. נתיבים שהיום אתמול יכולים להעלם, לזוז או להשתכפל.

זו הסיבה שמציבים במקום תמרור כללי שמודיע על עבודות, כדי שתאט ותחפש שינויים בלתי צפויים.

לפני 4 שעות, דובצע כתב:

ויופיע ליפני רמזור אחרי סיבוב או עיקול חזק

יש לזה תמרור קיים

image.thumb.png.c5015d4399f8b3712fe455f7ed327509.png

יש הרבה תמרורי אזהרה לסכנות ספצפיות, וכאמור, לאלה שאין להן תמרור מסויים יש את תמרור 150.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

כן אני מבין אבל ניראה לי שהוא היה מאוד תועלתי. למשל תמרור עבודות בדרך יש המון עבודות   אבל את התמרור שלי לשים בנקודה ליפני שה3 נתיבים נהפכים ל2 בצורה מפתיעה ביגלל בעבודות בכביש 

לכן קיימת כל סדרה 900 בלוח התמרורים - התמרורים והסימונים הכתומים. אלה תמרורים זמניים המוצבים ומוחלפים בהתאם לצורך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, דובצע כתב:

ליפני שה3 נתיבים נהפכים ל2 בצורה מפתיעה ביגלל בעבודות בכביש 

יש תמרורים לסגירת נתיב, 912/913

שעושים עבודות אמורים לשים את זה לפני שסוגרים נתיב

תשמור מרחק מזה שלפניך תשים לב שיש ;)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...