Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי את 3 האופציות הבאות:

1. רכב אאוטלנדר 2018 יד 2 (פרטי בלבד) 100K ק"מ גרסת instyle בנזין. המוכר מבקש 121K ק"מ וגמיש מעט.

2. רכב אאוטלנדר 2020 פרמיום יד 2, נקנה במימון 0 ק"מ. הרכב מליסינג במקור רק חודש ולאחר מכן היה 3.5 שנים אצל נהג פרטי כ-70K ק"מ בלבד. המוכר מבקש 120K לאחר שלא הצליחו למכור במחיר מעל 130K ש"ח.

3. לרכוש רכב מליסינג שמתחייבת באחריות לתקופה וגם לקנות את הרכב חזרה לאחר 3 שנים.

מה לדעתכם עדיף?
אם אני חושש שלא אצליח למכור בסוף רכב מליסינג אז עדיף לי אופציה שלישית שיקנו ממני חזרה מאשר אופציה 2?

אשמח לשמוע מניסיונכם ומה הייתם בוחרים.

ייתכן והמוכרים בסעיף 1 ו-2 יהיו גמישים אבל הם לא זולים יותר באם אקנה מליסינג אבל לא בקילומטראז' כזה נמוך.

אם לקנות מליסינג אעדיף מקוריות מסוג הפרטי.
בכל מקרה חשוב לי לבחור נכון ולא משנה אם אשלם 120K או פחות.

תודה רבה.

פורסם

אופציה 2

אגב, מה השיקולים ברכישת אוטלנדר?
יש מתחרות אחרות בשוק שמלבד האמינות יהיו עדיפות על האוטלנדר

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 2 דקות, סולל הדרך כתב:

אופציה 2

בטיחות ואמינות כמובן.

אחרי זה מרווח יחסית, מיזוג מאחור שיש בדגם זה וכמובן בקרת שיוט אדפטית שזה די חובה למי שיש לו 4 ילדים קטנים ועייף ברוב הזמן.

לכן חשבתי שהאאוטלנדר תתאים בגלל כל הסיבות שציינתי, כך חושב גם אתה?

תודה.

פורסם

הייתי קונה את 2 אם הטיפולים מתועדים וכמובן בדיקה טובה

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 9 דקות, Michazzz כתב:

הייתי קונה את 2 אם הטיפולים מתועדים וכמובן בדיקה טובה

הלכתי לראות את הרכב, הוא נראה סבבה אין משהו חריג מבחוץ חוץ מהפס שמתחת לדלת הנהג, מכה קטנה הפילה אותו, לא נגרם שום דבר מעבר אבל זה יעבור בדיקה.

כמובן שאמרתי שאת הפס יסדרו ויתקנו בטרם התשלום במידה ואחליט לרכוש אותו.
אני אלך לראות אותו שוב כדי להעמיק את הבדיקה שלי, הבדיקה שעשיתי קודם היתה חפיפה להתרשמות בלבד ואחזור לבדיקה יסודית יותר ואחליט אם לקחת לבדיקה.

מי שהציג לי את הרכב זו היתה כנראה אשתו של הנהג והיא פחות יודעת מי, מה ומו אז יותר מאוחר איפגש עם בעל הרכב (אוודא שהוא בעל הרכב כמובן).

תודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Centaur כתב:

בטיחות ואמינות כמובן.

אחרי זה מרווח יחסית, מיזוג מאחור שיש בדגם זה וכמובן בקרת שיוט אדפטית שזה די חובה למי שיש לו 4 ילדים קטנים ועייף ברוב הזמן.

לכן חשבתי שהאאוטלנדר תתאים בגלל כל הסיבות שציינתי, כך חושב גם אתה?

תודה.

היתה לי 2019 במשך שנתים
אין לי משהו רע לומר על הרכב... וגם לא משהו טוב
כלי תחבורה בסיסי (אני היום נוהג על האח הקטן ASX)
חדוות נהיגה = 0
המזגן מאחורה זה יותר קשקוש מרעיש ממשהו משמעותי - זה לא דיל ברייקר

קח בחשבון שהשורה השלישית מאוד קטנה/צפוצה, ולשם המזגן לא מגיע
דגם האינסטייל - לא מגיע עם בקרת שיוט אדפטיבית 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 דקות, סולל הדרך כתב:

היתה לי 2019 במשך שנתים
אין לי משהו רע לומר על הרכב... וגם לא משהו טוב
כלי תחבורה בסיסי (אני היום נוהג על האח הקטן ASX)
חדוות נהיגה = 0
המזגן מאחורה זה יותר קשקוש מרעיש ממשהו משמעותי - זה לא דיל ברייקר

קח בחשבון שהשורה השלישית מאוד קטנה/צפוצה, ולשם המזגן לא מגיע
דגם האינסטייל - לא מגיע עם בקרת שיוט אדפטיבית 

נאמר לי שחם בשורה השלישית, לא משהו שלא מודע אליו אבל זאת פשרה ואין משהו אחר. יש פיתרון של מאוורר נייד וזה מה שעושים ושמעתי שמסתדרים ככה כי רק ילדים יושבים שם.

רק ברכב אחד נהגתי כל חיי כך שלא מפונק ולא מכיר רכבים אחרים ועל הנוחות שלהם כך שאין לי השוואה.. נהגתי עד היום רק בקיה נירו היברידי כך שלא חושב שתהיה בעיה.

אין בקרת שיוט באינסטייל? רשום שכן:
https://www.auto.co.il/car/10148
כולל שמירת מרחק

פספסתי משהו?

פורסם

לך לראות שוב ותבדוק בנסיעה איך אתה מרגיש, תבדוק שיש את האופציות שאתה בטוח שיש לרכב - שלא תופתע.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.7.2023 בשעה 13:44, סולל הדרך כתב:

אופציה 2

איזה מתחרות?

• תוכן חדש...