Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, discoTD5 כתב:

יש כאן משתמשים שנוסעים ברכב חשמלי שנה + ויש את ליאוניד שהוא כבר לפחות ארבע שנים עם רכב חשמלי.

חמש שנים :)

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי נוסע ב 9 שנים האחרונות על CX5 ברמת גימור גבוהה - כל 3 שנים מחליף לחדש. האוטו כמעט לא השתנה, ענין של הרגל כנראה. אבל בהחלט נראה קצת לא מעודכן (מבפנים) יחסית לשאר השוק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
Just now, Michazzz כתב:

אחי נוסע ב 9 שנים האחרונות על CX5 ברמת גימור גבוהה - כל 3 שנים מחליף לחדש. האוטו כמעט לא השתנה, ענין של הרגל כנראה. אבל בהחלט נראה קצת לא מעודכן (מבפנים) יחסית לשאר השוק

לפני כחודש השכרתי אחת בדנמרק , הרכב פשוט מיושן מעיצוב הפנים ועד המולטימדיה המיושנת, הרכב אינו בר תחרות לאיוניק 5.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ביאסתם  אותי עם הירידות על הCX5, או שאתם אומרים את זה רק בהשוואה לאיוניק וכו'?

בתקציב של 100 ~ 120 יד2,  איך הCX5  לעומת שאר האופציות 'SUV'ים? 

פורסם

CX5 היא בחירה סולידית , עדיפה מהקוראניות לטעמי.

תחרות קשה עם ה 3008 , ענין של טעם.

• אהבתי 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעה, MZN כתב:

ביאסתם  אותי עם הירידות על הCX5, או שאתם אומרים את זה רק בהשוואה לאיוניק וכו'?

בתקציב של 100 ~ 120 יד2,  איך הCX5  לעומת שאר האופציות 'SUV'ים? 

ב120 הייתי מביא סיאט אטקה 2021 רכב הצגה

• מעניין 1
פורסם

בלי לחשוב פעמיים, איוניק 5.  עדיף עמדת טעינה ביתית.  יש ים של עמדות ציבוריות, הבעיה היא המחיר.  להטעין בחוץ ומהר זה יותר מ- 2₪ לקוט"ש.  בעמדת טעינה מהירה, אתה מטעין 100 ק"מ ב- 6 דקות.  שלא לדבר על הקידמה, האיכות והכיף בנסיעה, יש לי איוניק 5, הכי טוב.

פורסם

תבדוק מחירי ביטוח - המאזדה הפכו לגניבות מאוד לאחרונה. אבל מאוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מי שרוצה איוניק 5 לא יחשוב כלל כל המאזדה, ומי שקונה מאזדה לא ישקול איוניק.

שני רכבים שונים - אחד בא מהעתיד והשני לגמרי נאמן לעבר. עד עכשיו לא מבין איך הגעת להתלבטות בניהם..

אין לי ניסיון עם האיוניק, אבל על המאזדה יש רק דברים טובים. סולידי ואיכותי מעל הממוצע, ומה שהוא יודע לעשות - עושה מצויין.

מהנה, נוח, ומאוד אמין. אמין ברמה שקשה למצוא כיום בסגמנט שלו.. הרבה בזכות העובדה שהוא מבוסס על מכלולים בסיסיים ומוכחים. 

לא אתווכח על טעם - אבל העיצוב כל כך מוצלח שגם אחרי יותר מחמש שנים עדיין נראה טוב. קווים פשוטים ולא "מתאמצים".

צריכת הדלק סבירה, מהחסכוניים בסגמנט.

מנוע 2.0 יספיק אם אתה גר בין חדרה לגדרה. אחרת אפשר לשקול את מנוע 2.5 עם הנעה קדמית - יותר חלק ומעודן, הרבה יותר בשרני ומספק ביצועים נאים עם אותה צריכת דלק של מנוע 2.0.

אישית ביום שארצה לשדרג את השלוש של אשתי, ועד שלא אעבור לרכב חשמלי - זה הרכב שאני מוכן לקנות.. בטח בתור משומש בלי אחריות. 

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 11 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

מי שרוצה איוניק 5 לא יחשוב כלל כל המאזדה, ומי שקונה מאזדה לא ישקול איוניק.

שני רכבים שונים - אחד בא מהעתיד והשני לגמרי נאמן לעבר. עד עכשיו לא מבין איך הגעת להתלבטות בניהם..

אין לי ניסיון עם האיוניק, אבל על המאזדה יש רק דברים טובים. סולידי ואיכותי מעל הממוצע, ומה שהוא יודע לעשות - עושה מצויין.

מהנה, נוח, ומאוד אמין. אמין ברמה שקשה למצוא כיום בסגמנט שלו.. הרבה בזכות העובדה שהוא מבוסס על מכלולים בסיסיים ומוכחים. 

לא אתווכח על טעם - אבל העיצוב כל כך מוצלח שגם אחרי יותר מחמש שנים עדיין נראה טוב. קווים פשוטים ולא "מתאמצים".

צריכת הדלק סבירה, מהחסכוניים בסגמנט.

מנוע 2.0 יספיק אם אתה גר בין חדרה לגדרה. אחרת אפשר לשקול את מנוע 2.5 עם הנעה קדמית - יותר חלק ומעודן, הרבה יותר בשרני ומספק ביצועים נאים עם אותה צריכת דלק של מנוע 2.0.

אישית ביום שארצה לשדרג את השלוש של אשתי, ועד שלא אעבור לרכב חשמלי - זה הרכב שאני מוכן לקנות.. בטח בתור משומש בלי אחריות. 

מנסיון אישי, חותם על כל מילה.

פורסם

שכחתי עוד פרט שולי אך מאוד חשוב.

דלק מוטורס הוא אחד היבואנים הכי טובים בשירות. וגם זה מניסיון.

המחירים במוסכי הרשת סבירים בהחלט, תודעת שירות גבוהה - והכי חשוב הפעלת קומונסנס וגישה חיובית מול הלקוח ב "לבוא לקראתו" בפתרון תקלות חמורות גם הרבה אחרי ששכח מתי רכבו יצא מאחריות.. לא פלא שלא שומעים הרבה תלונות מכיוונו..

• אהבתי 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
בתאריך 8.7.2023 בשעה 18:26, mcgizmo כתב:

שלום חברים, יש לי אופציה להחליף את Mitsubishi ASX 2.0 2020 ל רכב חשמלי   2023Hyundai Ioniq 5 prestige 

או את Mazda CX5 Executive 2.0 2023 מה עדיף?

תודה רבה

בוא....

שרפנו עליך 3 עמודים והשירשור הפך למלחמת EV vs ICE.

נתחיל מהתחלה:

אתם משפחה ? כמה ילדים ?

נסועה שנתית ?

תוואי נסיעה עיקרי ? (עירוני ? בין עירוני קל ? כל שבוע יורדים מחיפה לאילת ?).

הרכב הוא בקניה פרטית או שייך למעסיק ?
למה אתה רוצה להחליף את ה ASX ?

יש חניה פרטית ? אופציה לעמדת טעינה ? אתם גרים בשכירות (ואז עמדת טעינה פחות רלוונטית אולי) או במבנה קבע ?

תן נתונים ונחזור אליך עם המלצות הגיוניות.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
בתאריך 9.7.2023 בשעה 17:49, wildlands2019 כתב:

איפה? תראה לי, אני גר בחיפה באזור שפרינצק, ומה שאתה אומר זה מדע בדיוני, אין עמדות טעינה ברחוב כאן, אם אתה עברתה לכוכב לכת כלשהו תספר אל תתיבש.

מדע בדיוני? הצחקת אותי.

דווקא בשכונה שלך יש עמדת טעינה כפולה של עיריית חיפה. יש שם שתי חניות שצבועות בירוק, ואף אחד לא חונה שם מלבד רכבים שטוענים, וזה אני אומר כי אני מכיר את העמדה.

תסתכל ב-PLUGSHARE, קל מאוד לראות את פריסת העמדות.

עריכה אחרונה על ידי Gopher

• תוכן חדש...