Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי אופציה להחליף את Mitsubishi ASX 2.0 2020 ל רכב חשמלי   2023Hyundai Ioniq 5 prestige 

או את Mazda CX5 Executive 2.0 2023 מה עדיף?

תודה רבה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה בבית / עמדת טעינה בעבודה? 

שתיהן יהיו שיפור ברוב התחומים ביחס לASX. שתיהן גם יותר גדולות ממנה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, yoav911gt2 כתב:

יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה בבית / עמדת טעינה בעבודה? 

שתיהן יהיו שיפור ברוב התחומים ביחס לASX. שתיהן גם יותר גדולות ממנה. 

יש לי בעבודה, שם אני 3 פעמים בשבוע

פורסם

איוניק 5 חשמלי בתנאי שהקיבולת סוללה בין טעינות מתאימה לשימושים שלך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם אין לך טעינה בבית לך על cx5,

תחשוב מה יקרה אם חלילה תהיה חולה שבוע או חל"ת, חופש או כל סיבה שלא תהיה, שלא תאפשר לך להטעין, אתה תהיה מושבת בלי רכב.

• רעיון גרוע 1
פורסם

אם הוא יהיה שבוע חולה לאן הוא אמור לנסוע , כלומר, הוא לא ינהג הרבה ואם הוא בחל"ת יהיה לו בטוח זמן לקפוץ לאיזה קניון/מסעדה עם טעינה ליד.

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

אם אין לך טעינה בבית לך על cx5,

תחשוב מה יקרה אם חלילה תהיה חולה שבוע או חל"ת, חופש או כל סיבה שלא תהיה, שלא תאפשר לך להטעין, אתה תהיה מושבת בלי רכב.

יש לא מעט עמדות טעינה הפרוסות בכל רחבי הארץ , לדעתי זה אינו טיעון רלוונטי במציאות של היום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם חולה יסע לפעמים,

אשתו,

משהו דחוף,

נסיעה לבית חולים,

ילדים לבתי ספר ולוגים,

לך תדע מתי תחלה, אי אפשר להשאיר את הסוללה טיונה כל הזמן כאשר מסתמכים על טעינה ציבורית,

וזאת דוגמא אחת מכמה, לא חסר,

לדעתי מי שקונה רכב חשמלי בלי טעינה ביתית עושה החלטה אדיוטית שבחלק מהמצבים תעלה לא בניידות והשבתה.

אני לא אסתמך על טעינה ציבורית, סורי,

לא אסע חולה בשביל להטעין את הרכב שעה ואפילו חצי שעה,

ועוד לפני שבדקתי מה מצב הטעינה ואם בכלל פנויה ומתי,

כאן רכב בנזין ידו על העליונה, עובדה.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
פורסם

לא יודע על איזו עובדה אתה מדבר , מכיר לא מעט אנשים שאין להם עמדה פרטית ומסתדרים יופי עם עמדות ציבוריות.

תחנות דלק למשל לא נמצאות בתוך העיר אלא לרוב בפרברים, במקרה שלי אני צריך להקדיש 20 דקות לנסיעה הלוך חזור כדי לתדלק אם אחד הילדים השאיר את הרכב עם מנורת דלק דולקת, מצד שני יד 20 מטר מהבית שלי עמדת טעינה.

פותח השירשור צריך לעשות את החשבון שלו , כאשר לדעתי האיוניק 5 הוא רכב עדיף על המאזדה המיושנת .

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה כנראה מברי המזל,

אבל קשה לי לחשוב על זה שאצטרך להיות תלוי בעמדת טעינה לא שלי, זה כמו להיות תלוי במטען של מישהו אחר בשביל להטעין את הטלפון שלי,

אפילו באותו בית זה קשה, למרות שרכב לא צריכים לטעון כל יום תכלס,

הcx5 באמת כבר מיושן, בזה אני כן מסכים,

לא יודע אולי בגלל שלא ניסיתי אז אני גם לא כזה יודע,

הבעיה עם פות"ש היא שאם ייכנס להרפתקאה הזאת וימצא שזה סיוט,  יוכל לחזור ולקחת רכב בנזין?!

פורסם (נערך)

ובתחנת דלק לא שלך?

ככה נראית מפת עמדות הטעינה בין כפר סבא לראשון לציון:

Screenshot_20230709-091842_PlugShare.thumb.jpg.94d685998ea55ff8b8b3b6c41809db29.jpg

ואלה לא כל תחנות הטעינה במרכז. כשעושים זום אין מתווספות עוד תחנות. פשוט אם היו מציגים את כולם כל המפה הייתה אייקונים של עמדות טעינה וכמובן שכל הזמן מתווספות עוד עמדות.

הקפצות ילדים למסגרות או נסיעה לבית חולים קרוב לאיזור מגוריך לא גורעות טווח ברמה שדורשת טעינה. אם אתה הולך לנהוג מעל 300-200 קמ כנראה אתה לא עד כדי כך חולה.

לגבי שני הרכבים הנ"ל. נהגתי בשני הרכבים. למאזדה 3 יתרונות , יותר מהנה לנהיגה(למרות שדינמית האיוניק לא נחותה), מערכת סטריאו הרבה יותר טובה,  הקונסולה באיוניק לא מוצלחת בעיניי. מעבר לזה האיוניק מנצחת ברוב התחומים, יותר שקטה, חזקה מרווחת ויש עוד.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

לא הבנתי? לאן אתה צריך לנסוע כשאתה שבוע לא בעבודה? מה הסנריו הפעם?

אתה מאוד משתדל למצוא סיטואציות שלא תוכל להגיע לעמדת טעינה? כמה מהם קרו לך?

לפני 11 דקות, wildlands2019 כתב:

יש טעינה ב5 דקות כמו תדלוק?

יש לך תחנת דלק בחניון בעבודה? 

פורסם (נערך)

בבנזין נוסע לתחנה מתדלק 5 דקות ומקבל 500 ק"מ, אני לא צריך תחנה בעבודה, ולא בבית.

לרכב חשמלי צריך כמה שעות  לטעינה,

אם לך יש את הזמן להתרוצץ בין עמדות טעינה והמתנות בשביל זה אז תלמד אותי בבקשה איך אתה חי, אשמח לאמץ את שפע הזמן הזה.

כי בשבילי רכב חשמלי זה לתקוע אותו בשקע בלילה וזהו.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...