Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני תקציב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מחפש סופר מיני בתקציב של 50K

הפרמטרים שמעניינים אותי לפי הסדר הזה-

בטיחות, אמינות, חיסכון בדלק ומזגן חזק

חשוב שיהיה בגאז עם מספיק מקום לעגלה וספסל אחורי שמתאים לשני כיסאות תינוק

חשבתי על הונדה ג'אז, יונאי i20 או סוזוקי סוויפט

יש המלצות אחרות? יש שנתונים עדיפים בדגמים האלו?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי, הונדה ג'אז או יונדאי i20 משנת 2015 ומעלה (דור קודם, לא שני דורות אחורה) תהיה בחירה טובה. שתיהן מרווחות מספיק ובעלות תא מטען מספק לעגלה. לגבי מזגן, אני לא יודע לגבי ההונדה, אך ביונדאי הוא מספיק בהחלט. היונדאי תהיה פחות חסכונית מההונדה, עם זאת להונדה יש נטייה (מקריאותיי כאן בפורום בלבד) להיות יקרה מבחינת חלקי חילוף. 

למיטב ידיעתי, ההונדה גם נחשבת יקרה יותר לרכישה ותצטרך לרדת שנה או קצת יותר לעומת היונדאי. יתרון נוסף ליונדאי הוא שיש הרבה יותר אקזמפלרים בשוק לעומת הונדה, כלומר; אם תשקיע בחיפוש סבלני, תוכל למצוא אקזמפלר במצב טוב שמתאים לתקציבך.

אופציה נוספת היא קיה ריו, בתקציב שלך יכנס דור קודם המהווה אחות די תאומה ליונדאי. יש האומרים שהסלון שלה נעים יותר ומרווח יותר מאחורה, תא המטען בעל מידות דומות.

נסיעת מבחן תוכל לעזור לך להחליט באופן מיטבי.

בהצלחה!

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

גם אני בעד הגאז למי שלא מחפש ביצועים, מאוד מרווחת מאחור, לגבי עגלה כדי לבדוק קודם.

אם אתה גר באזור הררי, קח בחשבון שהיא תהיה רועשת יחסית עקב הגיר הרציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אחרי עוד הרבה חפירה, ירדתי מהיונדאי בעיקר בטעמי בטיחות (4 כוכבי ריסוק) אבל הוספתי את הקיה ריו בהמלצת @Cycleman ואת הקיה סיד סטיישן. אני יודע שהאחורנה לא באותו קלאס אבל אני רואה שהיא פחות או יותר אותו מחיר. מה אתם אומרים עליה לעומת הג'אז או הריו?

בתאריך 20.6.2023 בשעה 15:56, yulianx כתב:

אם אתה גר באזור הררי, קח בחשבון שהיא תהיה רועשת יחסית עקב הגיר הרציף.

גר במישור החוף, ונוסע על קרוסאובר עם גיר רציף. לא כל כך מורגש.

מעוניין להחזיק ברכב 4 שנים לפחות ולכן אני ניטפל לכל פרט קטן.

פורסם

לקיה גיר רובוטי דו מצמדי, לגיר מתקצרים החיים בתוואי נסיעה מלא בפקקים, ובנסיעה בתוך העיר. שווה לקרוא על זה טיפה כדי להבין, יש כאן בפורום הרבה מידע בנושא. 

מלבד זאת היא תרגיש יותר בכל פרמטר הואיל, כפי שציינת, והיא קטגוריה אחת לפחות מעל סופר מיני.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

נסעתי על הג'אז, מאוד מרווחת ויחסית מאובזרת אבל אני מפחד שהביצועים המשעממים שלה יגרמו לי לשנוא את הרכב

מה בנוגע VAG? פאביה/ראפיד/סקאלה/איביזה?  אם אני שם את הסיכון בDSG בצד, איך עלויות הטיפולים? יש הבדל משמעותי במחירי החלקים בין הואגיות להונדה?

עריכה אחרונה על ידי גיאתה
  • תוכן חדש...