Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שראיתי הרבה רכבים הגעתי למסקנה שאני רוצה אחד מאלה, הניסאן גוק עולה כמעט פי 2 אבל המחיר הוא לא פקטור גדול  מבחינתי, בהנחה והם היו אותו מחיר, מה היה עדיף?

מאזדה 3, 2008, 150,000 קילומטר, קצת שריטות וכו, חוץ מזה הכל סבבה, באזור ה15,000

ניסאן גוק, 2014, מצב מצוין מכל הבחינות גם מבפנים גם מבחוץ, 50,000 קילומטר, באזור ה45,000

- גיר חדש, ללא תקלות בגיר

מה שפקטור בשבילי זה בעקרון העניין של המרידת ערך והבטיחות, מבחינת השקעה אין לי בעיה במחירים השאלה בכמה הערך ירד   תקלות, בטיחות וכו

עריכה אחרונה על ידי יוסקר0
פורסם

איך אתה יודע שאין תקלות בגיר של הג'וק ? 

זהו גיר שידוע כבעייתי ומוכרים לי אישית מקרים שהוא שבק חיים בק"מ נמוך מאוד וקרסו כמו קרסו "לא שמעו שיש בעייה ואתה הראשון"

פורסם
לפני 4 שעות, zvigolden כתב:

איך אתה יודע שאין תקלות בגיר של הג'וק ? 

זהו גיר שידוע כבעייתי ומוכרים לי אישית מקרים שהוא שבק חיים בק"מ נמוך מאוד וקרסו כמו קרסו "לא שמעו שיש בעייה ואתה הראשון"

כי היו תקלות כמו תמיד בגיר של הג'וק מהחברה, והם הבעליםשל הרכב,  עשו גיר חדש לפני 3 שנים

פורסם

שופטת בית המשפט המחוזי בתל אביב אסתר נחליאלי חיאט אישרה פשרה בתביעה יצוגית, לפיה בעלים של ניסאן ג'וק משנתונים 2010-2013 שחוו תקלות בתיבת ההילוכים האוטומטית הרציפה יפוצו על כספים ששילמו לתיקון התיבה.

https://cars.walla.co.il/item/3586461

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

• תוכן חדש...