Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאצ'יה סנדרו דטפוואי 2018. עם מערכת מולטימדיה מקורית (LG Medianav) ו 4 רמקולים מקוריים בדלתות.

בשבועות האחרונים, מסך המגע התחיל לעשות בעיות ופעם מגיב טוב למגע, ופעם לא (צריך לטפוח קצת יותר חזק כדי להפעיל פונקציות רצויות).

מתוך הבנה שהמצב עלול להחמיר, התחלתי קצת לחפש מידע. מצאתי שהמחירים גם בארץ וגם באליאקספרס (200-300 דולר וצפונה) די גבוהים לטעמי האישי.

בנוסף, יצא לי לקרוא המון על בעיות בהתקנות של מערכות מאליאקספרס. גם אם נטען שהן תואמות מקור (חוסר בצמות, מתאמים ושאר ירקות). ואני די חושש מאמינות של מערכות כאלה (גם אם נרכשו בארץ, אחרי תום האחריות)

אני לא אודיופיל. לא צריך מערכת מטורפת עם מגברים, באסים, טוויטרים וכאלה. אין לי כוונה או רצון להפוך את הרכב למועדון.

שומע בעיקר רדיו או תוקע סטיק USB עם שירים בנסיעות.

אני אשמח לאפשרות של החלפת המערכת הקיימת בכזו שאפשר להפעיל עליה WAZE (הנוכחית אינה אנדרואיד). כלומר, שיהיה לה GPS מובנה

המערכת צריכה להיות 100% תואמת מקור כדי שאוכל להתקין אותה לבדי והכל יעבוד, כולל שליטה מההגה. ושיהיה אפשר לחבר אליה 4 רמקולים. וממותג אמין.

מחיר רצוי (למערכת),  עד 500 ש"ח.

אשמח להמלצות גם על רמקולים + התקנה בארץ (גר באזור חדרה).

אפשרי?

פורסם (נערך)

אם אתה מוצא ב 500 שקל אשמח שתביא לי גם (באלי אקספרס מערכת עם 2 גיגה זיכרון 32 איחסון באזור 350 400) 

עריכה אחרונה על ידי מתענין
פורסם

לא בטוח שהבנתי את התגובה שלך.

יש מערכות מולטימדיה באליאקספרס שעלותן תואמת לתקציב. אבל לא ברור לי אם הן יתאימו אחד לאחד למקור וכמה הן אמינות.

אתה יודע להמליץ על תוצרת עם מוניטין טוב?

פורסם
לפני 4 שעות, Platinum כתב:

אבל לא ברור לי אם הן יתאימו אחד לאחד למקור וכמה הן אמינות

מבחינת תאימות אין לך מה לדאוג אמינות כעיקרון המערכות שם די בסדר כמובן שיש שיקול עם זול ולקחת סיכון או יקר ובטוח וזה שיקול שלך כבר

אנסה לחפש לך מערכת (אתה יכול גם לבקש פה אולי יעזרו לך)

פורסם

תעלה תמונות של המערכת שלך

נ.ב. אם לא כתבתי ברור מקודם כוונתי היתה שההתאמה תהיה בסדר גמור כל החשש מאלי אקספרס זה טיב המערכת שגם זה 70 אחוז זה בסדר גמור ובעצם זה השיקול שיש אם כדאי להזמין בזול או לקנות ביקר בארץ עם אחריות

פורסם
לפני שעתיים, מתענין כתב:

מבחינת תאימות אין לך מה לדאוג אמינות כעיקרון המערכות שם די בסדר כמובן שיש שיקול עם זול ולקחת סיכון או יקר ובטוח וזה שיקול שלך כבר

אנסה לחפש לך מערכת (אתה יכול גם לבקש פה אולי יעזרו לך)

אני כן דואג מבחינת תאימות. נתקלתי בלא מעט פרסומים שאשנם הזמינו מערכות והסתבר שחסרים להם מתאמים כלשהם.

איך יודעים איזה מתאמים עשויים להיות בעייתיים ונדרשים?

אני בטוח שיש מוצרים שהם די בסדר. אבל תמיד יש יותר ופחות טובים.

תודה על ההמלצה ועל הנסיון לחפש

לפני 22 דקות, מתענין כתב:

תעלה תמונות של המערכת שלך

נ.ב. אם לא כתבתי ברור מקודם כוונתי היתה שההתאמה תהיה בסדר גמור כל החשש מאלי אקספרס זה טיב המערכת שגם זה 70 אחוז זה בסדר גמור ובעצם זה השיקול שיש אם כדאי להזמין בזול או לקנות ביקר בארץ עם אחריות

אני לא ליד הרכב, יכול להעלות תמונות מהרשת.

המולטימדיה המקורית נקראת Medianav evolution

וכן, השיקול הזה הוא בהחלט בעל משקל לא קטן

maxresdefault.jpg

nme2.jpg

פורסם (נערך)
לפני שעה, Platinum כתב:

שאשנם הזמינו מערכות והסתבר שחסרים להם מתאמים כלשהם

יש רכבים שהצמה שלהם יכולה להשתנות לפי דגם הרכב והם לא יודעים את זה או שאנשים לא מספיק מכירים את אלי אקספרס לכן נוצרים בעיות

רק מה שאני בעיקר צריך זה לראות את פתחי המזגן אז תעלה תמונה שך הרכב מתי שתוכל כמו כן אם יש לך מצלמה מקורית ברכב ואשתדל לחפש לך משהו בעז"ה

פורסם (נערך)

את אליאקספרס אני מכיר טוב. לקוח קבוע שלהם מאז 2015.

מכיר גם את האיכות ולכן חושש :)

לא ליד הרכב כרגע אז שוב אצרף תמונות מהרשת בהם אפשר לראות את פתחי המזגן העגולים.

ראיתי שיש מערכות שמגיעות עם מסך גדול יותר מהמולטימדיה המקורית (שגודלה "7) ואז זה כבר מערכת שמגיעה עם כל הפלסטיק שמסביב.

מצלמה מקורית אין, יש מצלמה קדמית שמובנית בתוך מערכת ה movon שמותקנת ברכב

d1.jpg

d2.png

d3.jpg

עריכה אחרונה על ידי Platinum
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, Platinum כתב:

את אליאקספרס אני מכיר טוב. לקוח קבוע שלהם מאז 2015.

פצצה אתה יכול גם להשתמש בתוסף הזה

לפני 32 דקות, Platinum כתב:

מכיר גם את האיכות ולכן חושש :)

בהחלט זה לא בטוח ב 100 אחוז 

כן בהחלט מומלץ לך להזמין מערכת 9 אינץ שנראית יותר טוב

2023-06-07193258.png.e17e7666615d07bae1f307a4f2c0d3d6.png

פה יש לך מערכת שנראית בסדר (איפה שמסומן הריבוע השחור)

התגובות גם נראות בסדר רק תברר עם המוכר

שזה מתאים לרכב שלך (כתוב שזה לרנו לוגן אבל זה נראה לי אותו גברת בשינוי הדרת גם מהתמונות זה נראה טוב)

שזה מגיע עם cabus

ומומלץ שתפרק ותבדוק לפני כן את החיבורים שיש לך ברכב ותוודא עם המוכר כי יש בזה שני סוגים

פורסם

תודה רבה,

הלוגאן והסנדרו הם אכן אותו רכב. בתוכנה של רנו (Dialogys) הסנדרו מופיעה כ Logan Sandero.

אני בהחלט אבדוק את האפשרות הזו.

• אהבתי 1
פורסם

החלפת מסך מולטמדיה תשפר את הסאונד אבל אתה צריך דגם עם dsp איכותי חזק. ולפחות 3/4 גיגה עם 8 ליבות שירוץ כמו שצריך

מאמין שזה יעבור את התקציב שלך. אתה צריך להגדיל אותו

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

אפשר ללמוד מדירוגים (אם יש) כמה לקוחות מרוצים יש (בהנחה שמקבלים את אותו מוצר כמותם ולא גירסה אחרת) אבל אי אפשר לדעת כמה איכותי ה DSP הזה בכל מערכת.

מערכות עם 3 או 4 ג'יגה RAM זה כבר סיפור של $250-$400 וזה קרוב למחירים בארץ.

מה קורה אם משתמשים במערכת עם 2 ג'יגה RAM? מה המגבלות שלה?

פורסם
לפני 23 שעות, Platinum כתב:

מערכות עם 3 או 4 ג'יגה RAM זה כבר סיפור של $250-$400 וזה קרוב למחירים בארץ

א. קרוב

דבר שני מערכות בארץ שקרובים למחיר הזה מציעים לך 2 G זיכרון

• תוכן חדש...