Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה שונה בזוקה מסאב רגיל?

מה קשור בכלל השם בזוקה?

מאיפה אני משיג עץ MDF, ולמה הוא מיוחד מעץ רגיל?

אני רוצה להכין לי מערכת בתא מטען, כבר שרטטתי בערך, אבל אני לא יודע אם זה יהיה אקוסטי וכו'.

מאיזה חומר הכי כדאי להכין? אני רוצה לחבר שני סאב וופרים עם מגבר 2 ערוצים, ועוד 2 6X9 מוגברים עם מגבר 2 ערוצים.

בנוסף יש 6X9 מאחורה במגש, ומקדימה קומפוננט 6.5 מוגברים.

השאלה שלי איך הכי כדאי להכין את התיבה מאחורה שתהיה יפה וגם אקוסטית.

ראיתי אז שEyalR עשה משהו יפה בתא מטען, יש עוד דוגמאות כאלה?

שאלה אחרונה - במה שונה סאב מרובע או מחומש מסאב עגול?

פורסם

בזוקה זה תיבה עגולה...בד"כ לחסוך מקום

את ה- mdf אתה יכול למצוא במחסני עצים, אצל נגריות, לא חסר...תעשה חיפוש תמצא מקומות

הבנייה עצמה לא קשורה לאיכות ואקוסטי אם תעשה את זה מעץ או פיבר או כל דבר אחר...

מה שכן יכול לעזור לך באוקסטיקה ואיכות זה אטימה רכיבים איכותיים, הגברה בריאה, וחיווט איכותי

מה ששונה בסאב מרובע מחומש ומעוגל הוא גודל המברנה...כל חברה והשיגעון שלה

פורסם

MDF זה עץ מיוחד כי זה נסורת של עץ + דבק דוחסים אותו בלחץ רציני ואז יוצא לנו פלטה מאוד מאוד אטומה ומה שמיוחד בזה גם שאת הMDF אפשר לכופף

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
בזוקה זה תיבה עגולה...בד"כ לחסוך מקום

רק הערה קטנה. תיבה עגולה ממש לא נועדה לחסוך במקום, אם תחשוב טוב תבין שאם תיבה כזאת אתה מאבד גובה בבגאז וגם נשארים לך חללים מיותרים שיכלו לתרום לנפח התיבה.

את החלל שנשאר מעל התיבה העגולה לא ניתן לנצל, אך אם היינו בונים תיבה מרובעת יכולנו לבנות אותה לגובה (דבר שלא ניתן לעשות בעגולה, כי צריך להגדיל את הקוטר של התיבה). עוד איבוד נפח הוא בצורה העגולה, אפשר לבנות תיבה מרובעת אשר תחפר על הפסדי הנפח של התיבה העגולה - תחשוב על העיקרון של ריבוע שחוסם עיגול (ארבעת החללים ליד פינות הריבוע).

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

• תוכן חדש...