Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שאולי הוא הגדיל ג'אנט ואז הספידמוטר מזייף ?

בקשר לבדיקה של הקלאץ' , כל רכב ידני אפשר לבדוק בצורה הזאת ?

תודה

אבי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נשמע שבאמת הקלאץ' על ערש דוויו ויש להחליפו.

ניתן לבדוק זאת - בעמידה, כשבלם היד מורם (ועדיף גם שהברקס לחוץ), שלב להילוך רביעי ושחרר המצמד במהירות.

אם המנוע נכבה בין רגע משמע שהקלאץ' תקין, אך אם לוקח למנוע זמן מה לידום, משמע שהמצמד באמת זקוק להחלפה.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

שלום.

שחף אני כבר אמרתי מיספר פעמים שה גם אסור וגם לא כך בודקים מצמד אים הוא מחליק.

ומשום מה אתה כול הזמן מציעה את הבדיקה הזו. תגיד לי אתה פעם ביצעתה את הבדיקה הזו בצורה שאתה אומר?

לתשומת לב ההונדה סיוק יכולה ועוד איך יכולה האמינו לי :-) להגיעה למהירות של 200 קמ"ש + .

ואגב משהוא כתב שהרכב ישן וטכנולוגיה ישנה הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלה!!!

לגבי המצמד יש כמה אפשרויות האחת מה שקרא לי פעם הדיסק של המצמד היתפרק לחתיכות

מהכך הצנטרפוגלי. אפשרות נוספת הדיסק נישבר במרכזו, ועוד אפשרות שנישברה ציריה, או שבר בגיר

פנמי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, לא יצא לי לבדוק בצורה זו משום שרכבנו לא ידני.

עם זאת, קראתי מס' רב של פעמים שבדיוק כך יש לבצע את הבדיקה, וזה נאמר ע"י המכונאים המנוסים בפורום.

לא זכור לי שקראתי שאתה נגד שיטת הבדיקה הזו.

אם כך, איזו שיטה תקינה יש לבדיקת החלקת הקלאץ'?

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

טוב אז לאלה שלא מאמינים לי שהאוטו יכול להגיע למהירות הזאת שיהייה לבריאות אני את מה שאני צריך לדעת יודע .

רוצים להאמין מה טוב לא רוצים אני לא זה ישכריח אתכם.

בקשר ל בעיה למישהו יש נקודה לכוון אותנו אליה???

ויותר מזה לזה לאומר שחבר שלי חופר לי בשכל , אז עם כל הכבוד שלי אליך את המיספרים אני ראיתי בעיניים שלי . וגם הוא לא הגדיל ג'אנט!.

בוא נומר שיש זיוף במד מהירות ניסחף אז הוא נסע 195 .

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

הונדה סיוויק סטנדרטית - גיר רגיל מגיעה ביום טוב גם ל215 קמ"ש . ואני לא אומר את זה סתם

נהגתי כבר על איזה 7-8 סיוויקים בהרבה כבישים פתוחים .

JDM :twisted:

פורסם

לפי התרד הזה אני רואה שבשביל חלק מהאנשים פה 200 זה מהירות של יום יום כאילו שאתם נוסעים על 200 בכיף שלכם.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
הונדה סיוויק סטנדרטית - גיר רגיל מגיעה ביום טוב גם ל215 קמ"ש . ואני לא אומר את זה סתם

נכון, אבל לא בהילוך רביעי...

ברביעי כבר מזמן היית מגיע למנתק הצתה

פורסם

תשמע - מי שנוסע 200 קמ"ש לדעתי הוא עבריין שצריך לעמוד לדין ..

אבל אני מודה באשמה - ולפעמים ייצר הגז גובר עליי וגורם לי לרצות לדעת מה הגבולות של האוטו ..

JDM :twisted:

פורסם

היא נוסעת 205 ב 4 ב 5 החבר הצצליח להגיע ל 210 קמ"ש זהו ואני חושב שליותר מזה האוטו כשהוא סטנדרט כבר לא יגיע.

אבל מהירות היא לא הבעיה הבעיה שלנו היא הגיר /קלטץ' או מה שזה לא יהייה כרגע

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

בדיקת מצמד.

משלבים הילוך 2 לוחצים ברק וגז יחד ומרפים מדושת המצמד כאשר הטורים בערך +- 2000 סל"ד.

אין צורך לראות אים המנוע יכבה כי בעל מיקצוע מיד יבחין אים המצמד מחליק.

הבדיקה מיועדת למיקצוענים כי היא מסוכנת למי שלא מיומן האוטו יכול ליברוח מיתחת לרגלים ולהיתעופף לקיר הקרוב.

כמו כן בעל מיקצוע מיומן מספיק שיעשה סיבוב עים הרכב ומיד ידע להרגיש אים יש בעיה במצמד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מה רק 215? נראה לי אתה טועה

הונדה סיויק מגיעה ביום טוב אביבי כשהשמש זורחת והציפורים מצייצות ואתה נוסע בירידה של 45 מעלות ל-320 קמ"ש:drinking: :drinking: כן ,כן :razz:.

אבל זה אחרי שהוסיפו לה 2 מגדשי על ואחד מגדש תחת...:wink::smile:

והמנוע מגיע ל18000 סל"ד כיוון שניתקו את המנתקים:razz:

אה וגם התקינו ראם איר עם פילטר פתוח והוסיפו אגזוז לחץ והחליפו צ'יפ והתקינו קיט נוס:shock: .

ושמו ספוילר אחורי וג'נטים מגנזיום קוטר 22 ,וצ ב ע ו לה את ה-ק ל י פ ר י ם.(מוסיף עוד 20-30 סוסים-חשוב מאד!!!!).

פורסם
תשמע... בסיבובים ההונדה לא סוחבת כל-כך.... אז תן להם לנסות את מזלם על קו ישר לגיהנום :wink::twisted:

חחח אני איתך בכל מה שנוגע לסיבובים , הונדה סוגרת כמו שנאמר 215 בקושי ועד למנתק ההצתה !

מה שבטוח זה שבסיבובים תגיד לו לבלום הרבה (בניגוד לצרפתיות האלה שבחנו אותם מספר פעמים :twisted: , עם האוטו של אור)

בקיצור ב205 קמ"ש בהילוך רביעי זה נשמע לי הזויי .

אולי נגרם כתוצאה מזה נזק למשהו אחר ולא לקלאץ!

כפיר

פורסם

הספידומטר במהירויות כאלו במכוניות כאלה(משפחתיות שלא בנויות למהירות של 200+), לא הכי מדוייק במהירויות כאלו,יכול להיות שהוא נסע 205 אבל בתכלס זה היה 180.

• תוכן חדש...