Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

שחף אני כבר אמרתי מיספר פעמים שה גם אסור וגם לא כך בודקים מצמד אים הוא מחליק.

בברכה בני ל.

אני יכול לומר לך שמספר אנשים בכירים במוסכי צ'מפיון תומכים בשיטה הזאת..

תוכל אולי לומר מדוע השיטה הזאת פסולה ?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שבטוח זה שבסיבובים תגיד לו לבלום הרבה

כפיר

ושייסובב את ההגה באותו זמן...... (לא חשוב לאיזה כיוון)

קו---------------------------------------

פורסם
שלום.

בדיקת מצמד.

משלבים הילוך 2 לוחצים ברק וגז יחד ומרפים מדושת המצמד כאשר הטורים בערך +- 2000 סל"ד.

אין צורך לראות אים המנוע יכבה כי בעל מיקצוע מיד יבחין אים המצמד מחליק.

הבדיקה מיועדת למיקצוענים כי היא מסוכנת למי שלא מיומן האוטו יכול ליברוח מיתחת לרגלים ולהיתעופף לקיר הקרוב.

כמו כן בעל מיקצוע מיומן מספיק שיעשה סיבוב עים הרכב ומיד ידע להרגיש אים יש בעיה במצמד.

בברכה בני ל.

בגלל זה לא עושים את זה בחנייה מול קיר אלא בכביש ריק...

פורסם
מה רק 215? נראה לי אתה טועה

הונדה סיויק מגיעה ביום טוב אביבי כשהשמש זורחת והציפורים מצייצות ואתה נוסע בירידה של 45 מעלות ל-320 קמ"ש:drinking: :drinking: כן ,כן :razz:.

אבל זה אחרי שהוסיפו לה 2 מגדשי על ואחד מגדש תחת...:wink::smile:

והמנוע מגיע ל18000 סל"ד כיוון שניתקו את המנתקים:razz:

אה וגם התקינו ראם איר עם פילטר פתוח והוסיפו אגזוז לחץ והחליפו צ'יפ והתקינו קיט נוס:shock: .

ושמו ספוילר אחורי וג'נטים מגנזיום קוטר 22 ,וצ ב ע ו לה את ה-ק ל י פ ר י ם.(מוסיף עוד 20-30 סוסים-חשוב מאד!!!!).

ככה זה שנוסעים בלאדה - פתאום 200 + נשמע הזוי :biglaugh:

JDM :twisted:

פורסם

לא צריך להגיד לך מה לעשות בקשר לקלאץ, כי אמרו לך כבר.

והונדה סיויק בחיים לא מגיע לכאלה מהיריות במישור ובלי שיפורים!

סביר להניח מאוד , אבל מאוד סביר להניח , שהספידומטר באוטו של חבר שלך משקר. וזה דבר נפוץ מאוד שספידומטר משקר במהירויות כאלה.

יוגב

פורסם
שלום.

בדיקת מצמד.

משלבים הילוך 2 לוחצים ברק וגז יחד ומרפים מדושת המצמד כאשר הטורים בערך +- 2000 סל"ד.

אין צורך לראות אים המנוע יכבה כי בעל מיקצוע מיד יבחין אים המצמד מחליק.

הבדיקה מיועדת למיקצוענים כי היא מסוכנת למי שלא מיומן האוטו יכול ליברוח מיתחת לרגלים ולהיתעופף לקיר הקרוב.

כמו כן בעל מיקצוע מיומן מספיק שיעשה סיבוב עים הרכב ומיד ידע להרגיש אים יש בעיה במצמד.

בברכה בני ל.

הוראות יצרן של מיטב חברות שמיצרים מצמדים כותבים ואני מצטט:רכב מנוע פועל להרים בלם יד,

לשלב את תיבת ההילוכים להילוך רביעי ,לעלות בס"לד ולשחרר את דוושת המצמד.אם המנוע אינו כבה

סימן למצמד מחליק.

שיטה שניה לבדיקת מצמד מחליק והיא למיקצוענים .בנסיעה והעלת הס"לד, בהילוך גבוה.ובעל המיקצוע יבחין מיד במצמד מחליק.(הבדיקה אינה מסוכנת)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

בני, אם כך, הדבר השגוי היחידי בדבריי הוא שדרך הבדיקה היא מסוכנת ולכן אין להמליצה לחברי הפורום?

ומה ההבדל בין הילוך שני לרביעי?

מדוע מבחינה מכנית יש הבדל בבדיקת המצמד?

תודה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

סליחה שאני לא בני, אבל אין הבדל לדעתי.

הרי המטרה שהאוטו לא יתחיל לנסוע, אלא יעמוד במקום גם בזמן הכוח הרב שזריקת הקלאץ מעבירה לגלגלים.

משלבים להילוך חלש (חמישי למשל), כך שמינימום כוח יעבור לגלגלים, ומרימים בלם-יד ולוחצים על דוושת ברקס, כדי שגם הכוח שבכל זאת עובר לא יזיז את האוטו וגם ימנע אופציה של פריקת הכוח בפירפור.

עכשיו, אם הגלגלים לא מסתובבים, וזרקת קלאץ' (עם גז לחוץ!) המנוע צריך לדומם מיידית (נניח חצי שניה גג). אם שומעים את הטורים יורדים במשך שניה-שתיים כנראה שהקלאץ לא מצמיד חזק מספיק. אם הטורים לא יורדים בכלל - אתה בבעיה

• תוכן חדש...