Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה נתפס המנוע החשמלי , בקיצור פירקתי את המשאבה וניסית לנקות אותה עם לחץ אוויר , המנוע התחיל להסתובב והייתי בטוח שזהו , חיברתי חזרה את הקונקטור והיא באמת חזרה לעבוד אך כשהחזרתי אותה למיכל ומיליתי מים שוב לא עובדת והפעם סופית .

השאלה היא האם יש דרך לפרק אותה לגורמים ולנסות לתקן או שאין מנוס מלקנות חדשה.

ועוד שאלה מה מחיר המנורות של לוח השעונים והאם יש אותן בכל חנות חלפים?(לרכב הנ"ל).

פורסם

לא חושב שאפשר לפרק ולתקן את המשאבה.. אצלי ב205 היא מורכבת מיחידת פלסטיק אחת, שפירוקה הוא מתכון בטוח לשבירתה.

לגבי המנורות ללוח השעונים - לדעתי מדובר באותם מנורות שיש אצלי ב205, והם בכלל לא יקרות. אם אני לא טועה, ארבע מנורות כאלו עלו לי משהו כמו 10 שקלים. אני מצאתי באחת מחנויות אייס, במחלקת הרכב, ואני מתאר שאפשר למצוא אותם כמעט בכל מקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי המנורות ללוח השעונים - לדעתי מדובר באותם מנורות שיש אצלי ב205, והם בכלל לא יקרות. אם אני לא טועה, ארבע מנורות כאלו עלו לי משהו כמו 10 שקלים. אני מצאתי באחת מחנויות אייס, במחלקת הרכב, ואני מתאר שאפשר למצוא אותם כמעט בכל מקום.

צודק, אני במקרה החלפתי היום מנורות באונו וקניתי בחנות חלפים 3 מנורות כאלו ב- 6 שקלים

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...