Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות, 

אבקש את עזרתכם בהמלצה על עו"ד תותח לדיני עבודה באיזור חיפה והקריות. 

אם ניתן מניסיון אישי, מה טוב. 

תודה רבה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ארנית זוננברג.

כתובת : פלי"ם 2, חיפה. (בנין שחם).

אם אינני טועה, טלפון :  04-8110622.

לא יודע אם תותחית, אך מניסיוני היא לא נרתעת מעימות עם מעסיקים במקרה הצורך (אצלי זה מעסיק ציבורי).

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה נשמע מפתיע אך לא בטוח שאתה צריך עו"ד.

רוב עצום של התביעות בביה"ד לעבודה נגמר בפשרה,  אבל העובד עדיין ישלם שכר טרחה מלא לעו"ד שלו.

תיגש ליועץ משפטי של ההסתדרות הקרוב אליך, ותבקש שינסח כתב תביעה עבורך. זה  לא יעלה הרבה אבל תצטרך להצטרף להסתדרות לשנתיים (?). תלך לביה"ד לעבודה, תפתח תיק (יש אגרה)  ותגיש את כתב התביעה. ביה"ד ידרוש מהמעסיק להגיש כתב הגנה.  כשיגיע כתב ההגנה, תיכנס לאתר "נט המשפט", תצפה בו תראה מה הפער בין מה שהוא מוכן לשלם ובין מה שתבעת, ותתכונן להתפשר. יזמנו אותכם לדיון והשופטת תלחץ עליכם להתפשר. ברוב המקרים, מצליחים להתפשר. אם לא תצליחו להתפשר תשקול בכל זאת לקחת עו"ד.

יתכן שדברים השתנו. למשל אולי ידרשו שתלכו לגישור.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...