Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו משפחה + ילד בן 3 וחצי (עדיין כסא בטיחות) וכלבה. בחודשים הקרובים אני צריך להחליף רכב ליסינג מהעבודה, בשלוש שנים האחרונות אני נוהג בסיאט ארונה ומרוצה חלקית.

החסרונות שיש לי שם זה הגודל והמרווח (הן של הבגאז ואז של המושב האחורי). והאבזור בדברים ספיציפיים (כוונון משענת גב של מושב נעשה באופן ידני ע"י סיבוב גלגלת וכו').

אז עשיתי קצת שיעורי בית, אלו הרכבים שאני מתלבט לגביהם (מתעלם לרגע מהמחיר,הדלק, מלאי וזמני אספקה) אותי מעניין תמורה נטו.

כולם ברמת גימור של כניסה, אלא אם כן הפער הוא ממש משמעותי ושווה להתעקש ולהוסיף כמה אלפי שקלים בודדים.

קיה סלטוס

צרי טיגו 7 פרו נובל

סיאט אטקה

סוזוקי קרוסאובר

סיאט ארונה

על מה הייתם הולכים ולמה?

האם יש לכם ניסיון לא טוב אם אחד מהם?

תודה

פורסם

מהרשימה הזאת למשפחה הייתי לוקח בליסינג תפעולי סיאט אטקה.

מקום שני - קיה סלטוס. 

סוזוקי מרגישה מיושנת בפנים, ארונה קטנה מדי,

צ'רי - לא מכיר, לא אוהב את המחשבה לנסוע ברכב סיני שלא השתתף  במבחן ריסוק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

מהרשימה הזאת למשפחה הייתי לוקח בליסינג תפעולי סיאט אטקה.

מקום שני - קיה סלטוס. 

סוזוקי מרגישה מיושנת בפנים, ארונה קטנה מדי,

צ'רי - לא מכיר, לא אוהב את המחשבה לנסוע ברכב סיני שלא השתתף  במבחן ריסוק .

באותם סדרי גודל (ולא מהרשימה) מה כן היית לוקח?

3008 מעל התקציב, כנל ספורטאז

האטקה טובה? 

פורסם (נערך)

כן, בליסינג ממקום העבודה אתה נהנה מיתרונות ולא חשוף לחסרונות - מחירי תחזוקה במוסכי צ'מפיון והפתעות מכיוון הגיר הרובוטי לאחר סיום תקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיני כוונון זווית המשענת עם גלגלת הרבה יותר נוח כי היא מאפשרת לך לעצור בדיוק בנקודה שנוחה לך ובברז זה לא ככה.

אני גם בעד האטקה. המושב האחורי מרווח יותר מזה של הארונה, הנדסת האנוש דומה וטובה, ביצועים טובים ונוחות נסיעה טובה. לחובתה אווירה קצת אפרורית, אבזור הבטיחות בסדר אבל לא מעבר לזה.

הקרוסאובר פחות מרווח, מאוד מיושן, רועש ולא נוח. הדגם הבסיסי בסדר מבחינת מערכות בטיחות על הנייר אבל הן פועלות בצורה מרושלת, בקרת השיוט האדפטיבית לא פעילה עד עצירה מלאה ואין בלם יד חשמלי שמחזיק את הרכב אחרי העצירה.

לסלטוס יש יחידת הנעה נחותה מזו של הארונה ותא נוסעים פשוט ועוד יותר מבאס. אין לו בקרת שיוט אדפטיבית באף אחד מרמות הגימור.

בצ'רי יצא לי לנהוג והמסקנה שלי היא שזה נראה מאוד טוב במפרט אבל לא עובד טוב על הכביש. אני לא מת על העיצוב אבל נגיד שזה עניין של טעם. תא הנוסעים נראה בסך הכל בסדר ואיכות סבירה למעט הריפודים שהם ממש לא נעימים ואני לא רוצה לדמיין את החיים איתם בקיץ. המרווח טוב. הנדסת האנוש לא מצטיינת. המולטימדיה עוד סבירה אבל לוח המחוונים הדיגיטלי ממש מעצבן. נוחות הנסיעה לא טובה, הרכב מאוד רך מתנדנד, נמרח, התנהגות הכביש כמובן לא יוצאת מזה טוב. מערכות הבטיחות שלו פועלות באופן מוזר ומעצבן, בפקק הוא מפעיל איתות חירום כמעט מכל רכב שמתקרב אליו.

• תוכן חדש...