Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לחכמת ההמונים פה ולשמוע מהניסיון שלכם, אני כרגע עם סקודה קודיאק וסיימתי ליסינג, נוסע פחות מעבר ולכן שוקל ברצינות רכישה של רכב.

קצת רקע, כשאני כן נוהג לעבודה, המרחק הוא סה״כ 150 ק״מ ללא סידורים ונסיעות נוספות, עם 3 ילדים, מעדיף 7 מקומות משתי סיבות עיקריות כי חשוב לי הגודל ונפח המטען אצלי הרכב הוא אלמנט חשוב, אני די מושקע ואוהב את נושא האודיו, וברגע שאחד הילדים רוצה חבר או חברה איתם, נכנס השימוש של המושבים הנוספים.

לי אישית מאוד חשוב הישיבה בגובה, מאוד אוהב את זה וגם נוח למרחקים ארוכים.

די פסלתי כרגע חשמלי, היחיד שאני עוד שוקל זה ה BYD Tang אך לדעתי תהיה לי בעיה עם המרחקים וזה טעינה חד פאזית למיטב הבנתי, אז לא בטוח שאתקדם עם זה.

שקלתי את ה 5008 דיזל (ולא נהגתי בה) אך משהו מבנה של הרכב חיצוני לא סגור לי עד הסוף ואני חושש מנושא אמינות, חשוב לי רכב אמין ולא להתעסק במוסכים.

לאחר לא מעט קריאה וצפייה במבחנים וכדומה, צמצמתי את הרשימה ל 4 דגמי רכבים, ולא נהגתי באף אחד עדיין, וזה בשלבי תיאום.

1. סאנגיונג רקסטון 2021 פרמיום.
  2. יונדאי סנטה פה (7 מקומות), עוד לא סגור אם 2020 לוקש׳רי או 2021 לאחר העדכון סופרים/עלית, דיזל כמובן.
  3. וולוו XC90 אך שנתון יותר נמוך, סביב 2017\2018
  4. Wey Coffee 01 , זה חמש מקומות, אהבתי את העיצוב, ואת העובדה שזה פלאג אין, עם 5 שנות אחריות על הרכב וכו...מן הסתם חשש מרכב סיני ומותג שקם לו ב 2016 למרות שהחברת  great wall ומכרה 1.3 מכוניות ב 2021 מדגמים אחרים.

תודה מראש לעונים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לגבי סעיפים 2,1 לא בטוח שתמצא אחד כזה - בהצלחה בחיפושים.

לגבי סעיף 4 - להבנתי כל המלאי לעתיד הנראה לעין נמכר ביום ההשקה בשבוע שחלף.

ממליץ לשקול טויוטה היילנדר הברידית / פלאג-אין, סנטה פה הברידית (יש בייבוא מקביל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי מנסה לדוג קיה סורנטו דיזל  2.2 מהדגם החדש ( עם 201 כ"ס Urban) מודל 2021.

אמינות גבוהה, צריכת סולר סבירה. שיפור גדול בבידוד הרעשים ואיכות הגימור לעומת הדגם הקודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אשמח לדעתכם על הרכבים, אמינות, ביצועים וניסיון אישי אם יש לכם.

לגבי רקסטון וסנטה פה, יש לי אופציות. 

לגבי coffee 01, יש יחידות במלאי, עדיין אין נסיעות מבחן, קשה לי להאמין שאנשים הזמינו רכב בלי אפילו לנסוע בו, במיוחד שזה 5 מקומות ולא מתחרה ב 7 מקומות. 

קיה סורנטו דיזל נחמד מאוד אך לא מעוניין בגימור אורבן, אני חייב גם כסא חשמלי, לפחות לנהג, צריך את זה לנסיעות הארוכות ולתמיכה בגב. 

למיטב הבנתי, המנוע ב רקסטון, סורנטו וסנטה פה הוא אותו מנוע

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...