Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kill switch

eli7897
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום הפריצה מתבצעת תוך שתי שניות / 5 דקות 

איזה אמצעי הגנה אתם מכירים או ממליצים 

כפתור למשאבת דלק או איזה סנסורים שאפשר להתקין שיעכבו עוד יותר את הפריצה 

אזעקה שמחייגת לנייד 

פורסם

אתה יכול בערב לפרק את המצבר ולעלות אותו הביתה או לחלופין פרק גלגל וגם את הספייר וקח אותם הביתה.

אני רוצה לראות את הגנב שיבחר לגנוב לך את הרכב.

• מצחיק 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אתה יכול בערב לפרק את המצבר ולעלות אותו הביתה או לחלופין פרק גלגל וגם את הספייר וקח אותם הביתה.

אני רוצה לראות את הגנב שיבחר לגנוב לך את הרכב.

ואני רוצה לראות אותך יורד עם מצבר או מחליף גלגל כל בוקר לעבודה עם הקפה 🤣

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, eli7897 כתב:

אזעקה שמחייגת לנייד 

אני לא יודע מה כן יעיל ואני מסופק כמה זמן לוקח ללמוד מערכת הגנה חדשה לעוסקים בתחום אולי זה יפנה ואתם לרכב אחר.

אבל בוודאי שאזעקה לנייד רק תגרום לך לסמוך פחות על המשטרה בגלל שאין ספק שהניידת תגיע בדיוק 5 דקות אחרי.

פורסם
לפני 17 שעות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

הכי פשוט לעשות איזה מפסק חשמל עם כפתור במקום לא נראה לעין, עד שהם יחפשו כבר יעברו לרכב הבא.

אני מכיר מישהו עם קורולה 96 שיש לו כזה מפסק עם לא לוחצים על המפסק יש רעש של סטרטר אבל הרכב לא נדלק.

כן, זה מה שרוצה לעשות על רכב ישן הרבה עושים את זה ,הבעיה ברכבים חדשים עם כל המחשב רכב שיש , בתיאורה ברור איך לבצע בפועל שמדובר על הרכב בשנתונים חדשים הפחד לא לדפוק את מחשב הרכב ואיך זה התקבל למחשב הרכב 

לפני 18 שעות, מאזדה חבוטה כתב:

אני לא יודע מה כן יעיל ואני מסופק כמה זמן לוקח ללמוד מערכת הגנה חדשה לעוסקים בתחום אולי זה יפנה ואתם לרכב אחר.

אבל בוודאי שאזעקה לנייד רק תגרום לך לסמוך פחות על המשטרה בגלל שאין ספק שהניידת תגיע בדיוק 5 דקות אחרי.

לכן רוב הגנבות לפי הכתבות זה מכוניות 3 שנים ומעלה כי הם כבר לומדים את המערכת הגנה ופורצים ב5 דק' משחקים בפיוזים ופורצים את הרכב עם כל ההגנות שיש 

פורסם
לפני שעתיים, eli7897 כתב:

לכן רוב הגנבות לפי הכתבות זה מכוניות 3 שנים ומעלה כי הם כבר לומדים את המערכת הגנה ופורצים ב5 דק' משחקים בפיוזים ופורצים את הרכב עם כל ההגנות שיש 

רוב הגניבות הן ברכבים בני 3 ומעלה מאחר ויש להם ביקוש. אין קשר ללימוד מערכות ההגנה (עוברות שינוי פעם ב...).

לרוב, ב-3 שנים ראשונות הרכב מטופל במוסך יבואן בגלל נושא אחריות.  מגיל3 והלאה, עוברים למוסכים אחרים (כי כבר אין את הנושא של אחריות יצרן), וכאשר חסר חלק מסויים (בעיקר אם זה חלק יקר) לעיתים עושים "הזמנה" אצל כנופיית הפורצים האזורית...

פורסם
לפני 22 שעות, guya72 כתב:

רוב הגניבות הן ברכבים בני 3 ומעלה מאחר ויש להם ביקוש. אין קשר ללימוד מערכות ההגנה (עוברות שינוי פעם ב...).

לרוב, ב-3 שנים ראשונות הרכב מטופל במוסך יבואן בגלל נושא אחריות.  מגיל3 והלאה, עוברים למוסכים אחרים (כי כבר אין את הנושא של אחריות יצרן), וכאשר חסר חלק מסויים (בעיקר אם זה חלק יקר) לעיתים עושים "הזמנה" אצל כנופיית הפורצים האזורית...

גם חלק מהסיבה פחות ייצור של חלקים כמו בעולם אלקטרוניקה 

פורסם

הסנדל הזה בעיקרון יעיל נגד בעל הרכב, נניח תפס לך חניה ואתה רוצה ללמד אותו לקח - נועל אותו והוא מפחד ליסוע שלא יפגע לו שם במשהו.

הגנב פשוט שם גז ומורח את הסנדל על הכביש, מקסימום ידפוק את הפח מסביב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...