Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחת ל אני עובר עם מברשת קטנה על אזור במצבר שצובר מעיין אבקה תכלת שמצטברת מסביב לאזור מתכתי (אין לי תמונה אבל בטוח שמבינים במה מדובר)

עכשיו זה משהו שקיים הרבה זמן אבל אני כל הזמן מנקה את זה עם המברשת, הגודש הזה מסביב של האבקה הכחולה עשוי לגרום לבעיות הולכה/חלוקת כוח של המצבר?

לפני כמה שבועות פרסמתי אשכול שהיה לי בעיה שהרכב נכבה בזמן שניסיתי להעביר הילוך והיה לי מנורת מצבר אדומה ומנורת מנוע כתומה, יכול להיות שזה נבע מהגודש של האבקה/גיל של המצבר?

זה מצבר סטרט סטופ אבל אני תמיד מכבה את זה בתחילת נסיעה, אני מניח שזה משמר את חיי המצבר יותר.

כמה שאלות נוספות, באזור המנוע יש כיסוי פלסטיק עם הלוגו של SKYACTIV TECHNOLOGY (הכיסוים שסקוטי קילמר שונא, מי שמכיר), שיש לו חורים למדיד שמן ולפקק, השאלה היא האם הכיסוי הזה מבצע תפקיד מסוים? או שזה סתם ל''יופי''

כשהוצאתי את הכיסוי כדי לנקות קצת אבק באזור, ראיתי שבחלק התחתון יש ספוג??? מה התפקיד של הספוג הזה? האם להסיר את הכיסוי הזה עשוי לעזור לקירור המנוע בגלל שאין את הכיסוי פלסטיק והספוג שכביכול ''חונקים אוויר'' וסוג של סוגרים על הבלוק עצמו, הבנתם את הכוונה...

יודע שזה יעשה יותר רעש מנוע שיגיע לתא הנוסעים, לא מפריע לי, יש סייגים אחרים?

עוד שאלה, במכסה המנוע עצמו, בחלק הפנימי שבתוך תא המנוע, צמוד סוג של רציעה, לא יודע בדיוק איך לכנות את זה, כמו פלקט זה נראה, וזה מוצמד לחלק הפיזי של הפח של המכסה, זה כאילו עשוי מפלסטיק או משהו בסגנון, מה התפקיד של הפלקט הזה?

שאלה אחרונה!

חשבתי לעצמי, האם לאבק יש תפקיד על התנגדות אוירודינמית, כלומר האם לרכב מטורף חיצונית מאבק יש מקדם גרר גרוע יותר מלאותו רכב כשהוא נקי, כלומר האם לרכב מאובק מאוד יש הרעה בצריכת הדלק ברמה מסוימת.

שאלות רצינות אז בבקשה תשובות רציניות, תודה :)

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

1. תנקה הייטב את כל האבקה הלבנה, תנקה את הקטבים, רצוי עם מברשת פלדה, תהדק הייטב ותמרח עליהם אחרי החיבור וההידוק, לא באיזור המגע אלא מסביב, גריז. הגריז ימנע חימצון ולא תהיה הצטברות אבקה.

2. הכיסו ליופי והספוג ולהשטקת רעשים ורעידות של הכיסוי. אם תסיר אותו זה לא יתן כלום מלבד זה שהמנוע יתלכלך יותר באיזור הזה. 

3. לא הבנתי על מה מדובר, תעלה תמונה.

4. כן בהחלט. יש משמעות. גם אם לא תאכל ארוחת בוקר לפני שאתה נוהג, המשקל שלך יהיה יותר נמוך והרכב יאיץ מהר יותר ויצרוך פחות דלק. 

פורסם (נערך)

Hood Insulation: Best Insulator (Sound & Heat) - Second Skin Audio

החלק הספוגי הזה שיש בחלק התחתון של מכסה המנוע

לגבי החלק של האבק לא הבנתי, אז כן יש השפעה שלילית על מקדם הגרר?

מעניין כמה משקל יש למצבור אבק שקיים על כל הרכב, כנראה נמדד בגרמים בודדים

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.12.2022 בשעה 12:17, שליקו99 כתב:

Hood Insulation: Best Insulator (Sound & Heat) - Second Skin Audio

החלק הספוגי הזה שיש בחלק התחתון של מכסה המנוע

לגבי החלק של האבק לא הבנתי, אז כן יש השפעה שלילית על מקדם הגרר?

מעניין כמה משקל יש למצבור אבק שקיים על כל הרכב, כנראה נמדד בגרמים בודדים

אם אתה מתכוון לספוג שרואים שכאתה פתוח את המכסה מנוע ונמצא עליו זה לבידוד רעשים 

• תוכן חדש...