Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שם עין על T&C שנתון 2007. הכוונה שלו זה להעביר שנתיים רזות מבחינה כלכלית, בתקווה להתאושש ולשדרג. הדאגה כמובן היא מתקלה משמעותית במהלך הזמן שתהרוס את היתרון שברכב זול. התקציב  מאפשר לו 4-5K ליישור קו. הנסועה לא תהיה גבוהה, אולי 12K, בינעירוני בעיקר.

1. מה במיוחד לשים לב?

2. בטיחות?

3. מה ההבדל בין טורינג ל-FWD?

4. איך המזגן ? היה לו ניסיון רע עם ס-מקס שהמזגן פשוט לא הצליח לצנן את החלל.

5. אישית מעדיף 5008 בגלל נהיגה יותר סימפטית, אבל הוא אוהב אמריקאי. לשכנע אותו בכוח?

משפחה של 6 + כלב, משנעים אופניים, מאחור ישבו רק ילדים.

תודה לעונים!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בס"ד 

זה נבלה והשני טריפה. 

לפיג'ו יש מנוע בעייתי, הקרייזלר, ביום טוב הוא שתיין דלק. 

• רעיון טוב! 2

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם הכוונה שלו לשנתיים מאתגרותץ מבחינה כלכלית. כפי שאמרו לפני - אף אחת מהן לא תתאים.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 14 שעות, Jack457 כתב:

3. מה ההבדל בין טורינג ל-FWD?

טורינג זה הדגם הארוך מנוע 3.8 מושבי עור יותר גאדג'טים חשמליים חימום כסאות בקרת אקלים דיגיטלית פנסים אוטומטים כסאות בשורה שניה מתקפלים לבור ועוד גאדג'טים 

הfwd זה הדגם הקצר יותר קצר ב 40 ס"מ מנוע 3.3 בגאז' ממש קטן 

יש עוד דגם lx הוא ארוך אבל עם המנו 3.3 ובלי כל הגאדג'טים ללא ריפודי עור בגדול הכל אותו דבר מבחינת חלקים חוץ מדברים ממש בודדים במנוע ויותר כ"ס במנוע הגדול השאר אותו דבר כולל הגיר

לפני 14 שעות, Jack457 כתב:

איך המזגן ? היה לו ניסיון רע עם ס-מקס שהמזגן פשוט לא הצליח לצנן את החלל

בדגמים הארוכים יש מזגן אחורי שמקרר בסדר גמור מקדימה מקפיא

ובהקשר לשאלה מה עדיף ומה יהיה עם פחות הוצאות לדעתי הקריזלר הרבה יותר אמינה ופחות תקלות צריכת דלק של הקריזלר סביב ה 1/7-6 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 שעות, zvit כתב:

אם הכוונה שלו לשנתיים מאתגרותץ מבחינה כלכלית. כפי שאמרו לפני - אף אחת מהן לא תתאים.

הכוונה מבחינת שתיית דלק או הוצאת אחזקה? כאמור הנסועה המתוכננת לא גבוהה. 10K, מקסימום 12. עדיין ההבדל בין 1:7 ל- 1:11 של המזדה 5 (?) הוא כ-600--500 ליטר לשנה. לכן אני מסכים שזה צריך להיות הכוון. אם למישהו יש דעה אחרת אשמח לשמוע.

פורסם

רכב בן 15 ועוד אחד שחלפיו לא זולים. זה מתכון מצוין לבור כלכלי גדול. לא מובטח - אבל סיכוי לא קטן והימור גדול.

צריכת הדלק היא האלמנט הכי פחות קריטי ברכב כזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בעקבות ההסתיגויות, הבחור מצא אופל זפירה 2013 עם קילומטרז' סביר ומחיר נמוך יחסית מסיבות קוסמטיות (שריטות ודהיית צבע). הזהרתי אותו ממערכת קירור ידועה לשימצה. 

פורסם

המנוע הוא 1.4 טורבו מאד בעייתי. לא רק מערכת הקירור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כן . המנוע 1.4 גרוע מאוד חלפים לא הכי זולים באופל ולא כל מוסך יודע לטפל כנל גם בקרייזלר ובפורד

היה לי פורד מונדאו 2009 הוצאות על התיקונים עלו פי 3 מהאוטו שלא לדבר על החדשים עם הגיר הרובוטי והטורבו 

היה לי אופל אינסגניה האוטו היה אמין אבל חלפים יקרים ( זה מנוע שונה מזאפירה )

כרגע עם קרייזלר גראנד וויג'אר המנוע החדש יותר תצרוכת הדלק סביבות 1/7 ממוצע

אמינות אני לא יכול להגיד האוטו די חדש אצלי אבל הוא מדהים אין לדעתי רכב שמשתווה עליו בקטגוריה / מחיר

אבל מה שהבנתי שפוטנציאל התקלות  זה יקר מקווה שלא יהיו במשמרת שלי

פורסם

מה שמדהים בעייני זה החיפוש אחר פתרון קסם,

מכונית גדולה טובה ואמינה בנזיד עדשים, 

אין פתרונות קסם הרכבים הזולים האלו לרוב זה בגלל סיבה מוצדקת.

תקנה רכב 7 מקומות בפחות מ 30-40 תתכונן להוצאות אפילו כבדות.

תחפש מציאות, אופל מזדקנת, או איזה טרוורס תוציא את נשמתך במוסכים ובתחנת דלק.

חברים אין פתרונות קסם.

פורסם

בשנים רזות מבחינה כלכלית הרע במיעוטו יהיה להמנע מרכב שבעה מקומות. אחזקתו יקרה בלי פרופורציה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...