Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להוריד את הבאס מהרמקולים??

אני לא מתכוון דרך הרדיו דיסק כי כשאני מוריד את הבאסים מהרדיו דיסק זה מוריד את הבאסים גם מהסאב....

אני רוצה שהבאס שלי ישמע רק מהסאב

הרמקולים האחוריים מחוברים למגבר על היי פס ואין בהם באסים

אז אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות דבר כזה גם בקדמיים שמחוברים לרדיו דיסק...

פורסם
אפשר להבין מה ההבדל בין קרוס חיצוני לקרוס של מגבר??

במגברים שמים בדרך כלל פילטרים פשוטים ,עם קבלים ונגדים

קרוסים מקצועיים עושים סינון מאוד מדוייק ,ומחלקים את התדרים לכל אלמנט בצורה מדוייקת

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קרוסאוברים

----------

קרוס במגבר הוא כמו קרוס נפרד - משמע קרוס אנאלוגי.

קרוס ברדיודיסק הוא קרוס דיגיטלי.

שניהם קרוסאוברים אקטיביים.

קרוסאובר פסיבי הוא למשל הקרוסאובר שנמצא ברמקולים מסוג קומפוננט (למשל בין הסיגנל לוופר ובין הסיגנל לטוויטר).

היתרון הגדול בקרוסאובר אקטיבי הוא שאפשר לפצל את התדרים בין האלמנטים השונים, ניתן גם להגביר תדרים ובדרך כלל ניתן לכוונון. הוא פרהאמפ, מטפל בסיגנל נמוך אבל בגלל שהוא גם מגביר תדרים הוא זקוק למתח חיצוני.

היתרון הגדול של קרוסאובר פסיבי הוא שהוא חותך גם את הרעשים של הסיגנל הסופי. הוא פוסטאמפ, מטפל בסיגנל גבוה ולא זקוק למתח חיצוני.

פורסם

\קרוסאוברים

----------

כמה עולה בערך דבר כזה בשביל לחתוך את התדרים של הבס ברמקולים?

צריך זוג נכון?

\

מאיפה הוא מקבל את המתח?

פורסם

? מסכן הבנאדם אין לו רקע למה להפציץ אותו.

או שתקנה קרוסאובר אקטיבי רק לרמקולים או שתלך לחנות התקנות מקצועית שתסביר לך על האפשרויות האחרות, אם קיימות.

אם אתה מתכוון להחליף רדיודיסק אז בדגמים מסויימים קיימת אפשרות "לשלוט על הבאסים" לכל זוג רמקולים בנפרד.

-נועם

פורסם

קודם כל יש לי רקע....

עכשיו השאלה שלי הייתה אם אני יכול להוריד את הבאסים בלי קניה של מגבר או קרוסאובר...

אין לי יותר מדי כסף להוצאות כאלה עכשיו

פורסם

אם היה לך רקע [ואפילו בסיסי ] בתחום לא היית שואל את השאלה הזו והיית כבר יודע שבישביל לבצע את בקשתך יש צורך לחבר קבל בטור ל+ של הרקול. השאלה שנישאלת היא התדר שאתה רוצה לחתוך את הרמקול ומכך תדע את ערך הקבל הדרוש לכך.

הדף בקישור הבא יעזור לך בצורה ניכרת:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/PassiveFilters/25-08-2003-Theory-Filters.html

בנוסף על כך יש לך את המידע הרב שנאסף ומחכה לך ב FAQ של הפורום.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...