Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, miatanc כתב:

אז איך הסופרה וה RX7 קיבלו רישוי?

למה מה הסיפור עם ה-RX7? 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לגבי הטסלה רודסטר, בערוץ של כפיר קשריאן הראו את הבעלים הוא עולה חדש וכך הרכב הגיע.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 16 שעות, zaf כתב:

קנאים 😜

בהחלט 😜

לפני 15 שעות, ArikC כתב:

מוצאים עולה חדש או תושב חוזר שחוזר לארץ,משלמים לו כמה זוזים ואפשר להביא כל דבר עם 4 גלגלים בערך.

אין גם איזו הגבלה? גיל הרכב צריך להיות עד 4 שנים, נדמה לי

פורסם (נערך)

בינתיים עלתה ארצה R32  ככל הנראה אפשר שהיא כבר בסטטוס אספנות   ( הדגם יוצר בין 1989–1994)

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עולה חדש יכול לעלות עם הרכב שלו. בדרך כלל עולים ניצלו את זה לייבא רכב חדש יחסית , עד 4 שנים. 

חבר חזר ארצה אחרי 25 שנה בארה"ב עם אשה אמריקאית 😜 והונדה אקורד בת 6 . קיבל רישוי ישראלי וממשיך איתה עד היום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נכון לשנים האחרונות, עולה חדש או תושב חוזר ותיק רשאים לייבא רכב עד 48 חודש ממועד ייצורו בניגוד לאחרים (תושבי ישראל) שמוגבלים ל24 חודש.

זה לא מסביר איך כלי רכב כאלו ואחרים התקמבנו לכבישים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

בינתיים עלתה ארצה R32  ככל הנראה אפשר שהיא כבר בסטטוס אספנות   ( הדגם יוצר בין 1989–1994)

ואצלה איפה ההגה נמצא?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע שניתן לייבא רכב אספנות עם הגה ימני, אבל רק עד שנת ייצור 1960, שזה דפוק לדעתי.

בתאריך 23.10.2022 בשעה 10:51, Shmulik_Miata כתב:

למה מה הסיפור עם ה-RX7? 

FD3S התחילו לייצר ב1992, אז לא צריכה להיות בעיה (בהנחה ואתה מוצא אחת לא שבורה).

סופרה - לא ברור, את הדור הרביעי התחילו ב1993.

מעניין אם אפשר להביא רכב ללא רישוי, ואז לשמור אותו עד שיגיע לאספנות, ואז יהיה אפשר לנסוע.

עד אז - הרכב שווה ערך לפסל סביבתי.

אם כן, זה מסביר איך הרכבים האלה הגיעו לפה.

לפני 3 שעות, itsik170 כתב:

ואצלה איפה ההגה נמצא?

הבנתי שיש סדנאות שעושות הסבה לדגמים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, סולל הדרך כתב:

נכון לשנים האחרונות, עולה חדש או תושב חוזר ותיק רשאים לייבא רכב עד 48 חודש ממועד ייצורו בניגוד לאחרים (תושבי ישראל) שמוגבלים ל24 חודש.

זה לא מסביר איך כלי רכב כאלו ואחרים התקמבנו לכבישים.

הגבלה תקפה לתושב חוזר לא לעולה חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 30 דקות, ArikC כתב:

הגבלה תקפה לתושב חוזר לא לעולה חדש.

גם עולה חדש.

פעם היה מותר להם להביא הכל וזה השתנה לפני כמה שנים טובות 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

https://www.gov.il/he/departments/guides/guide-for-immigrants-and-foreign-residents

רכב מנועי

הגדרת רכב מנועי כוללת: 

• אופנוע.
  • מכונית נוסעים – רכב המיועד להסעת נוסעים מסוג M1 או M2, כמשמעותם בתקנה 271א' לתקנות התעבורה, שמשקלו לא יעלה על 3,500 קילוגרם.

מתוך האתר של המכס,אין הגבלה.
    יותר מזה,חבר של חבר הביא במוו סדרה 5 ,שנת 2002 כעולה חדש לפני כמה חודשים,ההגבלה היא על תושבים חוזרים.
עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נצפתה בהרצליה.

R32 עם הסבה להגה שמאלי, דגם GTS-t ככל הנראה - מנוע RB20 עם מגדש אחד (RB26 כפול מגדשים ב-GTR) והנעה אחורית.

חתיכת מחזה בלבנט.

• תוכן חדש...