Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במילים אחרות , עד כמה אפשר "לסמוך" על ביקורות מאד טובות ומפרגנות בgoogle maps , על פנצ'ריות ומוסכים בכלל?

לאחרונה רכשתי צמיגים לרכב במקום ש"מומלץ בחום" בביקורות גוגל , והחוויה היתה מאד לא נעימה מבחינת היחס, וגם במחיר היה גבוה.

האם אפשר לומר שהביקורות האלו הן "בלוף" או שהאמת היא איפשהו באמצע?

פורסם

מזה דירוג גבוה מבחינתך?
זה מאוד הפתיע אותי למצוא הרבה פנצריות באזורי עם מאות דירוגים בציונים של 4.5+

כשחיפשתי פנצריה להחליף רביעיית צמיגים קראתי ביקורות גם מעבר לדירוג הכוכבים אבל בעיקר עשיתי סבב טלפונים ובאתי מכוון למה שאני רוצה אז הרגשתי שקיבלתי תמורה הוגנת.

פורסם

4.8 או 4.9 ממאות ביקורות.

לא שאני מצפה למי יודע מה , אבל מה שיותר מפתיע פה זה הביקורות הכל כך טובות ומשבחות מאשר היחס (שידוע שהוא לא תמיד הכי סימפטי בענף הזה)

פורסם

לדעתי הרבה מהביקורות הן "מוזמנות" (ע"י בעל העסק).

גם לי יצא להגיע לפנצ'ריה שלא אהבתי את היחס בה ואחר כך ראיתי שיש לה דירוג גבוה.

• מעניין 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כאחד שעוסק בתחום עזוב אותך מהציון, תקרא את הביקורות ותראה אם הן מוזמנות או לא.

• רעיון טוב! 3

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

אגב, לא פעם אני קורא ביקורות שדואגות להזכיר בשם את בעלי העסק. אלו תמיד נראות לי הכי מזוייפות.

גם תסתכל על התאריכים של הביקורות. לפעמים יש חנות שי לה 50 ביקורות מעולות בפק זמן מאוד קצר. כשלפני ואחרי - יוק. אז ברור לך מה קרה פה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תלוי מאוד במקרה. 

בתור אחד שמדרג עסקים מדי פעם בגוגל (לרוב עקב שירות שהיה מפתיע לפה או לשם) היו מקרים רבים שדירוג העסקים עמד בכנה אחד עם הציפיות שלי והיו כאלה שברור שאין קשר בין הדירוג לבין המציאות. 

ממליץ באמת לקרוא את תוכן הביקורות כמו שהמליצו פה מעלי. 

ד״א יש מקרים בהם לרוב השירות טוב ונפלת על יום ״רע״, קרה לי עם פנצ׳ריה שנחשבת מאוד מומלצת באיזור תל אביב, הייתי פעמיים והיה שירות אחלה, ואז פעם נוספת שהיה שירות מתחת לכל ביקורת. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני משתמש בביקורות בגוגל כשמדובר על מסעדות\חנויות חשמל\לבית וכאלה.

לגבי פנצ'ריה וכל שאר תחומי הרכב אני תמיד אעדיף חוות דעת אחת מאדם שאני יודע שבקיא בתחום\המלצות פה בפורום.

הבעיה לדעתי היא שרוב האנשים לא באמת מבינים מתי דופקים אותם, יותר מידי פעמים יצא לי לראות אנשים שממש נשדדו במגרש רכב\מוסך\פחח\פנצ'רמאכר. ומשום מה כולם היו בטוחים שהם עשו אחלה עסקה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 15:24, shakedi כתב:

לרוב השירות טוב ונפלת על יום ״רע״

אז זה רע. אחד המאפיינים של שירות טוב זה יציבות.

למי ש"נפל" על היום הרע המקום הזה 100% רע, מה מנחם אותו שלאחרים היה טוב

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

אם בעל העסק ממוקד מאד ביצירת ביקורות אוהדות לעצמו אני בספק עד כמה גוגל יכולה למנוע זאת ממנו.

אני גם משתמש בדירוגים ולרוב זה אומר משהו חיובי אם כי במוסכים ובפנצריות זה משום מה יותר טריקי. נכנסתי פעם למוסך באזור מגוריי

עם מאות דירוגים גבוהים אבל הוא ניסה להשחיל אותי מכל הכיוונים מהתחלה על רכב שמור עם נסועה נמוכה מאד. לא חזרתי אליו כמובן. כנ"ל אני עובד כרגע עם פנצריה עם דירוג גבוה בגוגל שיש לה אמנם שירות מעולה (יחס וזמינות) אבל כל פנצר קטן מלווה מייד אוטומטית בהמלצה של העובדים להחליף את שאר הצמיגים, כולל צמיגים שנבדקו בטסט ועברו. אני גם חושב שאנסה מקום אחר פעם הבאה.

הדרך הכי טובה כנראה זה לקבל המלצות אישיות ורק אז לחפש מה אומרים על העסק ברשת.

עריכה אחרונה על ידי danielisot
  • מעניין 1
פורסם

את הדרך הכי טובה כבר מצאת, ברוך הבא לקהילת חובבי הרכב הגדולה בישראל, יש לנו אפילו תת-פורום עם המלצות על עסקים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אחד מעלה שמשאיר ביקורות בגוגל מאפס, צברתי כבר עשרות.

הדרך להבחין בביקורות לא טובות: ניתנו המון ביקורות ממש טובות, ממש קצרות בפרק זמן קצר מאוד (הקבלן שמבצע את העבודה עושה זאת בפרק זמן קצר).

אני מדי פעם מעיף מבט בפרופילים לראות האם הם נתנו עוד ביקורות חוץ מביקורת 5 כוכבים על העסק שבנידון.

אגב, יש להיזהר בביקורת שלא יתבעו אתכם על דיבה. אני משתדל מאוד לציין פרטים עובדתיים בלבד ואם העסק נתן הנחה או פיצוי. לא רושם שאני מזועזע, או שזה גרוע או כו'. סומך על קורא הביקורת להבין ממספר הכוכבים ומהתוכן למה אני חותר.

• אהבתי 1
פורסם

לפני כמה שבועות היה איזה בלאגן במלון בבית לחם שצליינים מהפיליפינים הדליקו נרות או מגן דוד.

ישר נכנסו מנגנוני הביטחון לחרב הכל ולהשביע את בעל המלון מול המצלמות שאצלו במלון אין כניסה ליהודים.

אבו עלי אקספרס ביקש מכל העוקבים להשאיר להם ביקורות גרועות בגוגל ואכן דירוג המלון ירד מ 4.1 ל 1.2 בתוך יום. גוגל מחקו את כל הביקורות השליליות למחרת. מה זה אומר? שכל הביקורות האלו הן בדיחה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני ממעט מאוד להשאיר ביקורות בגוגל - אם אני עושה זאת זה בגלל משהו חריג.

מה שכן - אני מרבה לענות על שאלות שלהם. לא ברור לי למי זה עוזר, אולי למנגנון הפרסומות הממוקדות ואןלי אפילו לקוראים אחרים.

דרך אגב, בעבר כתבתי לא מעט ב-TA, בשנים האחרונות הפחתתי מאוד את ההתיחסות אליהם, מעדיף את הביקורות בבוקינג כי הן נכתבות על ידי מ שמובטח כי שהה במלון 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...