Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שאל אותי, אין לי מושג, לא התחום שלי

אבל אמרתי לו שלדעתי שפות תכנות עדיף לעשות קורס פיזי. אין לי נסיון בזה

 

את התוכנות שאני עובד איתן בעסק שלי עשיתי בזמנו קורסים וירטואלים של 40-60 שעות שנתנו לי כמעט את כל מה שאני צריך.

 

פורסם (נערך)

Udemy.com

 

יש שם קורסים וירטואליים במה שאתה רוצה, במחירים של ~50 ש"ח לקורס.

 

אם חופרים עוד קצת, יש ביוטיוב קורסים בחינם, חפש freecodecamp או brocodes.

 

אם אתה מתעקש לשלם כמה אלפים/עשרות אלפים על קורס פרונטלי, יש את ג׳ון ברייס/מכללת סלע. למרות שאם שואלים אותי, קורס פרונטלי מיותר לגמרי.

 

אגב, java וnode.js אלה דברים שונים לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הוא בוחר ללכת על אתרים דוגמת udemy, חשוב לברור את הקורסים בקפידה ולצפות בדוגמיות לפני שנרשמים. יש שם הרבה מרצים הודים/סינים עם מבטא מחריד שקשה מאוד לעקוב אחריהם.  כמובן חשוב מאוד גם לשים לב שהסילבוס תואם למה שהוא מחפש, יש לפעמים קורסים בסיסיים מידי שמתאימים יותר לילדים.

אני חושב שבשביל להתחיל קורס וירטואלי זה מעולה. אם ירצה להתקדם לנושאים מתקדמים ולעבוד בזה, אז אולי הייתי שוקל קורס פרונטאלי למתקדמים.

  • אהבתי 2

יום טוב גם לך

פורסם

לפני שפונים ל פלורלסייט וכל מיני כאלו ולשלם כמה מאות שקלים בשנה (שזה ממש לא יקר) שיתחיל עם YOUTUBE. אולי זה יספיק לו להבין איך להתקדם אחרי הבסיס.

אם הולך על JAVA, ממליץ אחרי ההתחלה של JAVA SE ויסודות השפה, שיתקדם ללמוד JAVA8, זה ממש הכרחי ומשם להתקדם אל SPRING.

 Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

 80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

×
×
  • תוכן חדש...