Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: BYD Atto 3 במבחן ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, אבל היא לא סינית

הרשימה הזאת:

בתאריך 20.9.2022 בשעה 12:42, itsik170 כתב:

גאומטרי c, אטו 3, אייוויז, u5

היא תוצרת סין המשובחת, וה(יונדאי) קונה היא סתם זבל קוריאני😜

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

חדשות טובות עבור היצרנית: דגם האטו3 זכה בחמישה כוכבי ריסוק במבחן euroncap, ואם אינני טועה, הוא הדגם העממי הסיני הראשון בישראל שמגיע לציון כזה (חלק מהמתחרים אפילו לא נבדקו). זה יתרון משמעותי על פני המתחרים שלו.

BYD מקבלת 5 כוכבי בטיחות - וואלה! רכב (walla.co.il)

עריכה אחרונה על ידי el-chanan
  • אהבתי 2

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

לא הוא לא הראשון. MG ZS EV זכה בציון ריסוק של 5 כוכבים מתוך 5 כבר בשנת 2019.

בלי קשר, זה אכן הישג נאה ל-BYD אטו 3 שיכול להגביר את אמון הצרכנים במוצר החדש.

• אהבתי 1
פורסם

BYD אטו 3 משווק בישראל עם חבילת אבזור בטיחות מקיפה וזהה בשתי רמות האבזור, הציון שקיבל תקף לרכבים המשווקים בישראל.

פורסם

אבזור הבטיחות זהה. הרכב מגיע עם מערכות בטיחות אקטיביות מהמפעל, לא משהו שניתן להוסיף בהתקנה מקומית בישראל.

פורסם
לפני 5 שעות, bobi כתב:

השאלה אם מדובר ברמת האבזור שמשווקת בישראל, במבחן מקבלים ניקוד גם על אבזור בטיחות מתקדם.

כל רמות הגימור זכאיות לציון 5* 

פורסם
לפני 6 שעות, Mike808 כתב:

לא הוא לא הראשון. MG ZS EV זכה בציון ריסוק של 5 כוכבים מתוך 5 כבר בשנת 2019.

טכנית, הMG מוגדר קטגוריה מתחת - B-SUV. אני כבר חודשים שואל את עצמי למה טוענים שהם בתחרות כשהם בשתי קטגוריות שונות.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

חוברו יחד בגלל החשמל וגם בגלל המחיר.

חוץ מזה אני לא אמרתי שהם מתחרים ישירים, הייתה סברה ש-BYD אטו 3 הוא הסיני העממי הראשון שקיבל חמישה כוכבי ריסוק וזה פשוט לא נכון כי MG ZS EV היה לפניו.

פורסם
לפני 11 דקות, Mike808 כתב:

חוברו יחד בגלל החשמל וגם בגלל המחיר.

חוץ מזה אני לא אמרתי שהם מתחרים ישירים, הייתה סברה ש-BYD אטו 3 הוא הסיני העממי הראשון שקיבל חמישה כוכבי ריסוק וזה פשוט לא נכון כי MG ZS EV היה לפניו.

האם mg קיבל 5 כוכבים במתכונת החשמלי או בגירסת בנזין? ואם בחשמלי זה בגרסה הישנה ולא החדשה.

לא חושב שזה רלוונטי לגירסה החדשה שאמורה להיות משווקת בארץ בשנה הבאה. 

פורסם

MG ZS בנזין קיבל רק 3 כוכבים, הגרסה החשמלית נבחנה בנפרד וקיבלה 5 כוכבים.

הדגם המעודכן הוא בסך הכל מתיחת פנים לדגם היוצא, כך שניתן להשליך את התוצאות של הדגם היוצא גם עבורו. פרוטוקול המבחן הוחמר מאז המבחן ויתכן שמבחן שיבוצע לדגם החדש יניב תוצאות שונות.

פורסם

ה-zs בנזין נבחן ללא מערכות בטיחות שקיימות בדגם החשמלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

MG ZS בנזין קיבל רק 3 כוכבים, הגרסה החשמלית נבחנה בנפרד וקיבלה 5 כוכבים.

הדגם המעודכן הוא בסך הכל מתיחת פנים לדגם היוצא, כך שניתן להשליך את התוצאות של הדגם היוצא גם עבורו. פרוטוקול המבחן הוחמר מאז המבחן ויתכן שמבחן שיבוצע לדגם החדש יניב תוצאות שונות.

מדובר על סוללה שונה, משקל שונה, וזה קצת יותר ממתיחת פנים. בטוח שזה משפיע על התנהגות הרכב בזמן פגיעה.

גם מנוע שונה...

בלי מבחן מעודכן אי אפשר לקבוע שהרכב במתכונת החדשה הוא עם 5 כוכבים...

• תוכן חדש...