Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SKODA OCTAVIA IV - PHEV

proteje
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בודק לגבי הרכב.
עשיתי נסיעת מבחן - התרשמתי לטובה: מרווח, עבודת מנוע/גיר/חשמל, מתלים
פחות: בידוד רעשים

אם יש פה מישהו עם הרכב הזה (פרטי) ויכול לתת חוות דעת אחרי שישוש של מספר חודשים...

צריכת דלק אמיתית (נסיעות קצרות עד 50ק"ם)
צריכת דלק אמיתית נסיעות ארוכות 100+ ק"ם
חוזק מזגן : על חשמל בלבד, משולב (אם יש הבדל)

דברים נוספים...

בתודה מראש

WhatsApp Image 2022-09-15 at 10.15.59.jpeg

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

אותו מנוע, רק עם הספק גבוה יותר קיים בדגמי סופרב פלאג אין שהגיעט בייבוא מקביל, ככה שמי שמחזיק רכב כזה כבר תקופה אמור לדעת מה התקלות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שקלתי לרכוש את הרכב וויתרתי:
1. מנוע בנזין לא חיסכוני בהשוואה למנועי בנזין ברוב הרכבים ההיברידיים שמשתמשים ב-Atkinson cycle.
2. מחיר קרוב למחיר של רכב חשמלי.
3. דגם לא נפוץ בישראל.

פורסם

ברור שזה דגם לא נפוץ, הוא הגיע לארץ רק לאחרונה. סופרב PHEV עם יחידת הנעה דומה נמכרת כבר תקופה דיי ארוכה ביבוא מקביל בהצלחה דיי נאה.

המחיר גבוה, עם זה אני מסכים, ובאופן כללי אני לא מחובבי פתרון הפלאג אין הייבריד. זה כבד ומסורבל ובשורה התחתונה אם הטווח היומי לא חופף את טווח הנסיעה החשמלי אז היברידי רגיל עדיף.

מבחינת צריכת דלק היא לא אמורה להיות רחוקה מאוד מאלנטרה וקורלה, היתרון של האוקטביה הוא ביצועים טובים משמעותית ותגובות זריזות ביחס לאלה שמקבלים באלנטרה וקורולה, בעיקר תחת עומס כשהסוללה ריקה.

פורסם
לפני 5 דקות, Mike808 כתב:

מבחינת צריכת דלק היא לא אמורה להיות רחוקה מאוד מאלנטרה וקורלה

זה מנוע שונה עם טיימינג שונה שלא יכול להגיע לצריכה 1:20 הסטנדרטית עבור רכבים היברידיים.

• תוכן חדש...