Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי לודא שהרכב נמצא בחניה מתחת לבניין ומספרי הרישוי שלו עליו ואכן הרכב נמצא , מה עלי לעשות במקרה כזה? לדווח למשטרה ולהגיש תלונה על שכפול מספר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

בהנחה ולא מדובר ברכב שהוא גניב/נדיר, קיים סיכוי מאוד סביר שמספר הרישוי של הרכב שנכנס בפועל לחניון נקלט בצורה שגויה באמצעות ה LPR ובמקרה הוצלב עם מספר הרכב שלך. זה קרה לי פעם אחת - נכנסתי עם הרכב ומספר הרישוי שנקלט בפתקית שהתקבלה היה שגוי ; ביציאה המחסום מן הסתם לא נפתח אוטומטית והיה צורך לשלשל את הפתקית למכונה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, המהיר הזהיר כתב:

חניון קרוב אליך?

אפשרי לנסוע לראות?

זכור לי כמה פעמים בעבר שקיבלתי הודעות כאלו ובסוף זה היה טעות אצל פנגו

איך ניתן לדעת לאיזה חניון נכנס ובאיזה איזור/עיר? לא רשום שום פרטים מלבד מספר הרכב ושעת הכניסה לחניון, הרכב רשום בשני אפליקציות שונות פנגו וסלו ומשניהם נשלחו הודעות לניידים, זה עדיין יכול להיות טעות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קרה לי פעמיים עם הרכב שלי ואז הסתבר שההודעה נשלחה באיחור של כמה שעות (או בעצם הגיעה באיחור של כמה שעות) - אכן הייתי בחניון אבל הרבה קודם.
לא סביר שמדובר בשכפול מספר הרכב (אם כי זאת אפשרות) 
כל עוד זה חד פעמי אני לא חושב שצריך לעשות משהו. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

@much שתי האפליקציות ניזונות מאותו קורא LPR ולכן שתיהן מעדכנות אותך. כאמור, סביר שמדובר בפענוח שגוי של המספר. כל עוד לא מדובר בדוח מצלמה - שעובר בקרה אנושית, ולכן הסיכוי לטעות פחות (ועדיין גדול מאפס)- לא הייתי מתרגש. היה לי סיפור דומה עם כביש 6, לא חזר על עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יחזור על עצמו או שתקבל כביש 6 או דוח מצלמה - רק אז תתלונן במשטרה. לא על סמך מקרה אחד בחניון

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

קרה לי כמה פעמים, ככל הנראה היתה טעות בזיהוי המספר בכניסה לחניון.

ככל שתוכן ההודעה הוא משהו בסגנון של "ניתן לשלם בחניון באמצעות פנגו", תוכל להתעלם לגמרי.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 12 שעות, much כתב:

הרכב רשום בשני אפליקציות שונות פנגו וסלו ומשניהם נשלחו הודעות לניידים, זה עדיין יכול להיות טעות?

כעת עוד יותר הגיוני שהטעות היא של מצלמת הכניסה בחניון, שקראה באופן שגוי את לוחית הרכב שכן נכנס לחניון, תרגמה אותו בטעות למספר שלך ושלחה אותו לשתי האפליקציות. דבר עם שירות הלקוחות שלהם (בהצלחה לך...) רק ע"מ לוודא שלא יהיה כאן חיוב.

הגיוני לי שאין אפשרות שמישהו יוכל לנצל זאת ולגרום לך לשלם עבור רכב שאינו שלך, אבל שווה לוודא מול האפליקציות.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...