Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

כשנכנסו לדירה שלנו, עשינו טעות והתקנו עצמאית ארונות אמבטיה.

מה שלא לקחנו בחשבון זה למקם את הכיור באמצא כדי שסיפון רגיל יכנס שם. כמובן שלהזיז את הארון שמקובע עם סופר 7 יהיה סרט מהגינהום (להוציא את הכיור הסטנדרטי המעפן שהיה כאן היה סיוט מספיק גדול).

אז מצאתי כפתרון את הצינור השרשורי הבא:

https://www.ace.co.il/3031320?ref=pmax&camp=general&gclid=Cj0KCQjwmdGYBhDRARIsABmSEeOTZRICcGC886stuJxbKurWQGMkIpOlotj0xbPTwPLu5WZOLBfIQsQaAgOLEALw_wcB

לא ספציפית מאייס, אבל הרעיון מובן.

החלטנו לעזוב את הדירה ולא הייתי רוצה להשאיר סיפון כזה כדי שלא יהיה פתח לבעיות וצרות.

אז האם בעצם אני צריך לחפש כזה סיפון:

https://mersa.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1875703

?

ניראה לי שהפתרון הגיוני, אבל רק מוודא כדי שאני לא אזמין סתם.

בנוסף, סיפון אחד שהזמנתי היה ארוך מדיי. האם נהוג פשוט לחתוך אותו? ואם הוא יוצא קצר מדיי, יש בעצם מאריך?

בנוסף 2, יש לנו טוחן אשפה שלא נוכל להתקין בדירה שאנחנו עוברים אליה(הכפתור דורש קידוח בשיש שלא בא בחשבון וגם המטבח קטן יותר משמעותית). בהתחלה חשבתי להשאיר אותו היכן שהוא, אבל לאחר מחשבה נוספת זה יכול להיות פתח לצרות. האם כדאי פשוט להכניס סעיף בחוזה שהאחריות על השוכר? האם כדאי באמת להוציא אותו ולהשאיר סיפון רגיל? יש דרך שבה נהוג לסתום את החור בשיש?

אודה לעזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם (נערך)

לא בקיא בכלל, אבל נראה לי ששרשורי לא ממולץ למטבח. אולי לכיור נטילת ידים ודומה.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

לגבי סיפון שרשורי - עד לאחרונה היו לי 6 סיפונים שרשורים, ללא מלכודת, כולם ביכורי רחצה. לפני חודשיים נאלצתי לראשונה להחליף אחד מהם שנקרע - אחרי 9 שנות שירות. 

במטבח יש לי 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמבטיה אין בעיה עם סיפון שרשורי,

לגבי סתימת החור בשיש אתה יכול לשים סבונייה שתתאים בקוטר לחור וזה יסתום לך את החור בצורה הכי אפקטיבית וזה גם שימושי,

לעשות חור בשיש בבית שאליו אתה עובר זה ממש לא בעיה אין מה לחשוש, אבל לא הבנתי מה הקשר לגודל המטבח טוחן אשפה זה דבר מאוד שימושי ולא נראה לי שאפשר לחזור אחורה אחרי שכבר היה לך אחד

(לכותב יש סבונייה בצד אחד וכפתור של טוחן אשפה בצד שני 🙂

פורסם (נערך)

אז אפשר לישון בשקט עם הסיפון השרשורי במקלחת? לא יותר אמין סיפון רגיל?

וכמובן שלא חשבנו על סיפון שרשורי למטבח, שם נשים סיפון רגיל תקני 

לגבי הטוחן אשפה, בחרנו את הגדול יותר (והחזק), והארון מטבח שם סטנדרטי(שלנו רוחב 80, שם בטח 70), ובמילא אין מקום עודף לאכסון אז לא ברור איך הוא נכניס במטבח את כל מה שאנחנו צריכים.

מעבר לכך, לא ארגיש בנוח לעשות קידוח בשיש על מנת להתקין את הכפתור כשזו לא דירה שלנו(עוברים לשכירות ומשכירים את שלנו).

איך נחזור אחורה ממנו... אין לנו מושג.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • תוכן חדש...