Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה שרושמים ערכי זיהום בבדיקת קניה, הערכים שם תקינים?

אם הרכב מזהם יתכן ושורף שמן או שממיר קטליטי קרוב לסוף חייב ומדובר ב-2 המקרים בהוצאה גדולה.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, vladclar כתב:

מיצובישי ספייס סטאר יותר חסכונית. 

פיקנטו עם צריכת דלק 1.10.5 זה רכב שנוסע בעיקר בעיר, פקקים, רמזורים. רכב משפחתי 1.6 באותו תוואי נסיעה יצרוך 1:8.

גם סוזוקי ספלאש עם מנוע 1250 וספארק אוטומטית עם מנוע 1400 חסכוניות יותר- מי תיכנס בתקציב כחלופה איני יודע.

בכל מקרה,טיפה סטינו מהשרשור- פות"ש לקח רכב לבדיקה ומעוניין בחוות דעת אז בקצרה- אם הבדיקה מטעמו אני לא רואה סיבה לפסול את הרכב,אין פה איזה ברייקדיל,לעיין בהסטוריית טיפולים היטב בדגש על עניין החלפת שמן תיבת הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 28.8.2022 בשעה 12:47, סטונדטאלי סנטדרטי כתב:

תוכל לפרט? ממה שקראתי באינטרנט היא יחסית חסכונית (בהשוואה לרכבים אוטומטיים אחרים בשנתון דומה)

לאבא שלי היו שתיים שכאלו.נקנו בחברה.חסוכניות הן לא היו.חוץ מזה מדובר ,רכב הנפוץ בישראל ,משעמם ובנאלי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...