Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין ברכישת רכב חדש מהסוכנות בכותרת.

מישהו שמע או היה לו נסיון איתם ויכול לתת חוות דעת?

או בכללי חוות דעת על צעד כזה, רכישה של רכב חדש מסוכנות פרטית.

פורסם

יתכן,שתרשם כיד 2 ברישיון תמורת הנחה,שלא בטוח שהיא משתלמת.

אם אתה מעוניין ברכב חדש, למה לא לקנות ישירות מהיבואן ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 31 דקות, colauti 9 כתב:

יתכן,שתרשם כיד 2 ברישיון תמורת הנחה,שלא בטוח שהיא משתלמת.

אם אתה מעוניין ברכב חדש, למה לא לקנות ישירות מהיבואן ? 

זמני אספקה היו די ארוכים אצל היבואן, והאמת שהסוכנות הזו היא המקום הראשון שחיפשתי בו במקרה.

אני ארשם כ01 אתה צודק וזה לא בא לידי ביטוי במחיר האמת, המחיר זהה לזה של היבואן ועוד.
אני מניח שאם עושים מימון דרכם התהליך הוא קל יותר ועל זה אני משלם בעצם.

פורסם

לא מבין, אתה משלם את אותו הסכום של רכב חדש מהיבואן אבל לחברת מימון כל שהיא ועוד הרכב יד ראשנה על ליסינג?

כל זה בגלל זמני אספקה? לך ליבואן תחכה חודש ואני דיי בטוח שהוא יעזור לך במימון ותהיה יד 1 על הרכב שלך.

איזה רכב אתה מחפש שאתה מוכן לספוג עוד 7-15% ירידת ערך?

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Hydrostatic1337 כתב:

זמני אספקה היו די ארוכים אצל היבואן, והאמת שהסוכנות הזו היא המקום הראשון שחיפשתי בו במקרה.

אני ארשם כ01 אתה צודק וזה לא בא לידי ביטוי במחיר האמת, המחיר זהה לזה של היבואן ועוד.
אני מניח שאם עושים מימון דרכם התהליך הוא קל יותר ועל זה אני משלם בעצם.

לשלם על יד 2 מחיר של יבואן בשביל "לא לחכות" זו חזירות.

הבעיה- המגרשים הללו מנצלים את הלקוחות ורואים בהם שבויים ולא יכולים ללא רכב (גם אני כזה לצערי).

להשכיר רכב לתקופת ביניים גם יעלה יותר מהפער הזה אז זו לא אופציה.

השאלה היא האם היד הראשונה נרשמת חברה או ליסינג זה ממש לא שווה.

במצב העניינים הזה,הייתי הולך ליבואן מקביל שם יש סיכוי שהרכב יירשם על שמך ותהיה יד ראשונה.

בלי קשר,על מימון משלמים ה-ר-ב-ה מאוד כסף,בטח כשהריבית רק עולה וההלוואה כנראה אינה בנקאית (בטח שבבנק תקבל תנאים טובים יותר) וחברת מימון כמו מימון ישיר (גילוי נאות,משלם לחהם כרגע על הלוואה לרכב משומש אצלם) ופמה (לקחתי מהם מימון בעבר) רק  מחכות לטרף ולשהשחלת ריבית דרקונית- 7-8% שנתי שם זו לא מילה גסה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...