Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בהמלצה לצמיגים ספורטיביים במידה 205/50/15. לא אכפת לי שלא יחזיקו הרבה זמן. העיקר שיחזיקו טוב בסיבובים ולא יהיו יקרים מדי.

אני צריך עזרה עם פירוש כתב שבקבלות. זיהיתי את המילים "ראש מנוע" ו"אטמים". בטח יהיה יותר קל לזהות את המילים כשיודעים מה בדרך כלל עושים על הדרך בשיפוץ ראש מנוע. למשל האם חגורת טיימינג נחשבת? לי אין מושג, לכן צריך את עזרתכם.

דימה

1.jpg

2.jpg

פורסם

הדף הימני

תיקון ראש מנוע 500

צינור מים 65

גלגול לרצועת זמן 320

שמן מנוע 120

נוזל קירור 80

אטם מים לראש 655

ראש מנוע 2500

פירוק והרכבה 2500

הדף השני

שיפוץ ראש מנוע 2500

אטמים שמן פילטר עבודה 2500

ויזה

10 אחוז הנחה

14.1.05

חתימה (קשקוש)

7096 כולל מע"מ

בקיצר . מחיר שחיטה, אלא אם זה מרצדס

מקווה שנהנת מהפרשנות שלי :)

פורסם
גלגל לרצועת זמן :roll: הכוונה לגלגל של רצועת הטיימינג?

האם בדרך כלל מחליפים את הרצועה על הדרך?

גלגל לרצועת זמן, אני הייתי מהמר על מותחן לטיימינג, אבל אולי אני טועה.

וכן, עושים טיימינג על הדרך, כי לא מרכיבים רצועה ישנה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שלום.

לתשומת לב כולם באופל אסטרה כאשר המנוע הוא מדגם אקו-טק מחיר התיקון הוא זול כי זה אחד המנועים המסובכים ביותר והמחורבנים ביותר שיש. לא רק זה חייבים להחליף לפי הוראות יצרן כול 60000 ק"מ

רצועת טימינג כי אים לא מחלפים בזמן הרצועה ניקראת והמנוע נדיפק בגדול אבל בגדול מאוד...

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כן. :-P

עכשיו אני רואה מהחלון שתי אסטרות משתזפות בשמש. תמונות יהיו כשהרכב יהיה מוכן לצילום. הוא עדיין מלוכלך וצריך לעשות לו כל מיני סידורים ותיקונים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון

קיבלתי הצעה לרבעיית צמיגי TOYO FZ4 ב 2500 שקלים. יותר מזה למוכר לא היה מה להציע, כי מהידה לא נפוצה, חוץ מאיזשהו צמיג שדי זול בצורה קצת חשודה (1650 לרבעייה) בשם ננקה או NANKE או NANKEN ... לא זוכר.

http://www.toyo.co.nz/fz4.htm

1. מה אתם אומרים על הדגם הזה של הטויו והאם המחיר סביר? יש המלצות אחרות?

2. אפשר בבקשה טלפון של האנטון הזה שתמיד מדברים עליו?

3. נכנסתי לאיביי וראיתי שם צמיגים טובים במחירים זולים. האם אחרי כל המשלוחים והמיסים עדיין יהיה יותר כדאי לקנות באיביי?

להזכירכם המידה היא 205/50/15 לאופל אסטרה GSi

פורסם

דגם ה-FZ4 לא מומלץ, מדובר בצמיג All season M+S שנועד למדינות עם מזג אויר רע (ישראל היא לא אחת מהן).

הדגמים המומלצים של TOYO הם ה-T1S וה-T1R.

מעבר לזה, בעיקר בגלל שמדובר ברכב ספורטיבי, אל תתפשר על צמיגים, הם החלק הכי חשוב להתנהגות הרכב.

מוטי.

פורסם
מומלץ לקפוץ לשם

אני רוצה להסתייג מההמלצה הזאת.

לא אחת "אכלתי אותה" אצל אנטון. המחירים זולים, הצמיגים טריים, אבל המקום מרגיש כמו שוק, וככה גם נראית העבודה.

אני אישית מעדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים בעבור מקום שבאמת יתייחס לצמיגים שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...