Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 21 לקראת שחרור, מחפש להביא רכב ראשון, רישיון רק על אוטומט,

עם דגש על בעיקר אמינות ושלא יהיה גדול מדי, 

כרגע אני מסתכל בעיקר על יונדאי i20/10 ,קיה פיקנטו ושברולט ספארק שנתון 2014- 2017.

בנוסף אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מוסך לבדיקת הרכב לפני קנייה באיזור נתניה / הרצליה,

תודה רבה!

פורסם

ספארק יכולה להיות אחלה אופציה, לא מרגישה חלשה, די מאובזרת ברמות אבזור LT+ או הבכירה LTZ.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספארק אופציה טובה, נסה לראות אם הדגם החדש עם הבלימה האוטונומית ומערכת הבטיחות המקורית נכנס לך בתקציב (לדעתי לא).

כנ"ל לגביי פיקנטו, עדיף אחת מ-2017 שמגיעה עם בלימה אוטונומית (רצוי רמת גימור EX ומעלה) אבל התקציב שלך מעט גבולי לזה. אולי תמצא LX מהצורה החדשה, גם לה יש בלימה אוטונומית אך פחות אבזור (ב-EX יש מולטימדיה מקורית עם מצלמת רוורס מקורית, חיישני רוורס מקוריים שטוחים, ג'אנטים מקוריים, פנסי ערפל, צמיג R15 במקום R14, בקרת אקלים במקום מזגן רגיל).

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

ספארק יכולה להיות אחלה אופציה, לא מרגישה חלשה, די מאובזרת ברמות אבזור LT+ או הבכירה LTZ.

תודה, מאיזו שנה אתה ממליץ לקנות? 2016 אמורה להיות בסדר? (עברה 100 אלף קילומטר)

לפני שעתיים, dorsht כתב:

ספארק אופציה טובה, נסה לראות אם הדגם החדש עם הבלימה האוטונומית ומערכת הבטיחות המקורית נכנס לך בתקציב (לדעתי לא).

כנ"ל לגביי פיקנטו, עדיף אחת מ-2017 שמגיעה עם בלימה אוטונומית (רצוי רמת גימור EX ומעלה) אבל התקציב שלך מעט גבולי לזה. אולי תמצא LX מהצורה החדשה, גם לה יש בלימה אוטונומית אך פחות אבזור (ב-EX יש מולטימדיה מקורית עם מצלמת רוורס מקורית, חיישני רוורס מקוריים שטוחים, ג'אנטים מקוריים, פנסי ערפל, צמיג R15 במקום R14, בקרת אקלים במקום מזגן רגיל).

לצערי הדגם החדש של הספארק אכן לא נכנס במחיר, בדקתי ביד 2 וגם בשברולט סרטיפייד,

אני חושב שאני אתרכז בפיקנטו, בטווח מחירים שלי ביד 2 היא יותר נפוצה מהספארק.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Lior1000000
פורסם

ממה שאני רואה באזור 55 אלף אפשר למצוא.

אם בכול זאת 50 אלף זה הגג, ואתה מתקשה למצוא, הייתי בודק את יונדאי i10, לדעתי נוחה מהפיקנטו, סלון משולב שני צבעים מרגיש נעים יותר.

עוד אופציה, מיצובישי ספייס סטאר, גם אמינה ויותר חסכונית, מאובזרת לא רע, אבל רועשת יותר ורוכנת בפניות.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 59 דקות, yulianx כתב:

ממה שאני רואה באזור 55 אלף אפשר למצוא.

אם בכול זאת 50 אלף זה הגג, ואתה מתקשה למצוא, הייתי בודק את יונדאי i10, לדעתי נוחה מהפיקנטו, סלון משולב שני צבעים מרגיש נעים יותר.

עוד אופציה, מיצובישי ספייס סטאר, גם אמינה ויותר חסכונית, מאובזרת לא רע, אבל רועשת יותר ורוכנת בפניות.

שוב תודה, בטווח המחירים הזה אין סיבה להתפשר על רכב יותר ישן מ2015 ועם מעל פלוס מינוס 100 אלף קילומטרז נכון?

פורסם

לדרישות שציינת לא.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
בתאריך 23.8.2022 בשעה 20:15, Lior1000000 כתב:

תודה, מאיזו שנה אתה ממליץ לקנות? 2016 אמורה להיות בסדר? (עברה 100 אלף קילומטר)

לצערי הדגם החדש של הספארק אכן לא נכנס במחיר, בדקתי ביד 2 וגם בשברולט סרטיפייד,

אני חושב שאני אתרכז בפיקנטו, בטווח מחירים שלי ביד 2 היא יותר נפוצה מהספארק.

תודה רבה

הספארק מניסיון של כמה חברים,שעברו אליה בהמלצתי מהפיקנטו מרגישה הרבה יותר רכב.

מנוע נמרץ יותר,רכב יותר חסכוני בדלק.

רכב משנת 2016 אמור להשאיר אותך עם עודף לא קטן מ 50000,לא חסר מוכרים פרטיים ולא ברור למה ללכת ישר לטרייד של של היבואן שיתכן ובמצב השוק של היום ידרוש מחיר גבוה משמעותית מהממוצע.

בדוק ביד 2, חפש רכב שלא היה בליסינג /השכרה תעשה סינון לפי מס' בעלים/סוגי בעלים /ק"מ ותראה מה האפשרויות.

עורך:
 לא מכיר את המוכר- יש אחת 2016 כחולה מראש העין יד 1 עם 100000 ק"מ מטופל במורשה יבואן ב 45000 ש"ח ויש אחת שחורגת מתקציבך ב 3,000 ש"ח מכולמוביל עם 73000 ק"מ - לשיקולך- אם 30000 ק"מ מחולק ל 6 שנים (תוספת 5000 ק"מ לכל שנה מצדיקים מבחינתך תוספת תשלום אז לך על זה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 5 שעות, colauti 9 כתב:

הספארק מניסיון של כמה חברים,שעברו אליה בהמלצתי מהפיקנטו מרגישה הרבה יותר רכב.

מנוע נמרץ יותר,רכב יותר חסכוני בדלק.

רכב משנת 2016 אמור להשאיר אותך עם עודף לא קטן מ 50000,לא חסר מוכרים פרטיים ולא ברור למה ללכת ישר לטרייד של של היבואן שיתכן ובמצב השוק של היום ידרוש מחיר גבוה משמעותית מהממוצע.

בדוק ביד 2, חפש רכב שלא היה בליסינג /השכרה תעשה סינון לפי מס' בעלים/סוגי בעלים /ק"מ ותראה מה האפשרויות.

עורך:
 לא מכיר את המוכר- יש אחת 2016 כחולה מראש העין יד 1 עם 100000 ק"מ מטופל במורשה יבואן ב 45000 ש"ח ויש אחת שחורגת מתקציבך ב 3,000 ש"ח מכולמוביל עם 73000 ק"מ - לשיקולך- אם 30000 ק"מ מחולק ל 6 שנים (תוספת 5000 ק"מ לכל שנה מצדיקים מבחינתך תוספת תשלום אז לך על זה).

תודה, כרגע אני באמת מתרכז בקנייה מבן אדם פרטי ביד 2, כבר הייתי בשברולט סרטיפייד ולא התלהבתי מה שהוצע לי (בלשון המעטה),

רק במקרה שלא אמצע ביד 2 בחודש חודשיים הקרובים אשכול אפשרות אחרת.

• תוכן חדש...