Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת טיגואן חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחרונה נתקלתי ברשת (בחו"ל) בפירסומים על שינויים בטיגואן, שיעודכן בסתיו 2022 וייכנס למודל 2023, בעיקר מדובר על מולטימדיה 12 אינטש כפי שקיימת בפורמנטור, וכן שינויים בקונסולה הקידמית.
בחודש האחרון (יולי) אף נוספו תמונות שונות, ובנוסף דיברו על דגם חשמלי שיהיה במהלך 2024.
אשמח לשמוע אם עוד מישהו נחשף למידע כזה, והאם זה אמור להשפיע על החלטת רכישת טיגואן כעת.
מדובר על טיגואן 5 מושבים, לא על האולספייס (המקסיקני).

פורסם

אתה מזלזל באולספייס  

אז שתדע שלי היה את הדגם הגרמני 5 מקומות 1500 טורבו והמקסיקני שקיבלתי השבוע מנוע 2 ליטר כמו שאתה מתאר אותו הרבה יותר שקט ממנו ויותר מאובזר דרך אגב ובמחיר יותר משתלם ככה שאני לא רואה סיבה לקנות את ה5 מקומות שכן לא תצליח בעתיד למכור אותו כי לא היה לו ביקוש.

המקסיקני שאתה מזלזל בו הוא מיוצר לצד אודי Q5 באותו פס ייצור אז אין לך מה לדאוג לגבי האיכות מה גם שהוא מפליג לגרמניה לבדיקת תקינה אירופית  לפני שהןא מגיע לישראל. 

פורסם
לפני 10 שעות, hagai_al כתב:

אתה מזלזל באולספייס  

אז שתדע שלי היה את הדגם הגרמני 5 מקומות 1500 טורבו והמקסיקני שקיבלתי השבוע מנוע 2 ליטר כמו שאתה מתאר אותו הרבה יותר שקט ממנו ויותר מאובזר דרך אגב ובמחיר יותר משתלם ככה שאני לא רואה סיבה לקנות את ה5 מקומות שכן לא תצליח בעתיד למכור אותו כי לא היה לו ביקוש.

המקסיקני שאתה מזלזל בו הוא מיוצר לצד אודי Q5 באותו פס ייצור אז אין לך מה לדאוג לגבי האיכות מה גם שהוא מפליג לגרמניה לבדיקת תקינה אירופית  לפני שהןא מגיע לישראל. 

כמובן שלא התכוונתי לפגוע, האולספייס גדול מידי בשבילי, זה הכל.

ובכל-זאת, ואשמח להתייחסות לעיקר שאלתי: האם ידוע על יציאת העדכון (הגדול) בסופשנה, והאם זה שיקול להמתין עם הקניה?

תודה.

פורסם (נערך)

לדעתי לא.. אל תמתין תקנה עכשיו כי בטח העדכון אם יגיע זה בסוף שנת 23

ולדעתי האולספייס עדיפה על ה5 מקומות 

עכשיו שיש לי אותה אני אומר בוודאות היא מרגישה יותר טוב יותר נעימה על הכביש והרבה יותר מבודדת

ההבדל  במחיר  בין אולספייס ל5 מקומות הוא סהכ 10 אלף שח ועם גג פנורמי ההבדל מצטמצם ל5 אלף שח

תחשוב טוב מי ירצה לקנות ממך את ה5 מקומות ביד 2

מנסיון פרסמתי טיגואן שמורה רצח במחיר מחירון בצבע שחור עם כל התוספות מנוע 1500 ואף אחד לא התקשר במשך חודש

פשוט אנשים העדיפו להוסיף עוד 30 אלף ולקנות אולספייס חדש במקום רכב 5 מקומות בן 3 שנים

עריכה אחרונה על ידי hagai_al
  • תוכן חדש...