Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג אוטו סנטר על סובארו אימפרזה 2018 לבנה.
מנוע 1.6

יד ראשונה מהשכרה
אחריות מקיפה לשנה

טסט עד מרץ 23

רוצים אותה ב63,500

אני עושה עליה טרייד אין עם הרכב שלי (סיטרואן ברלינגו 2016) אז בעצם הם רוצים שאני אוסיף 27,000 ש"ח.

לפני שאנחנו מדברים על העסקה אם היא טובה או לא, רציתי לדעת איך הרכב עצמו.

הרכב נחשב לאמין? האם יש לו תקלות נפוצות / מחלות למיניהן?
איך הרכב הזה לעומת מאזדה 3? או טויוטה קורולה?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם
לפני שעה, Hod135 כתב:

היי

קיבלתי הצעה מחברת ליסינג אוטו סנטר על סובארו אימפרזה 2018 לבנה.
מנוע 1.6

יד ראשונה מהשכרה
אחריות מקיפה לשנה

טסט עד מרץ 23

רוצים אותה ב63,500

אני עושה עליה טרייד אין עם הרכב שלי (סיטרואן ברלינגו 2016) אז בעצם הם רוצים שאני אוסיף 27,000 ש"ח.

לפני שאנחנו מדברים על העסקה אם היא טובה או לא, רציתי לדעת איך הרכב עצמו.

הרכב נחשב לאמין? האם יש לו תקלות נפוצות / מחלות למיניהן?
איך הרכב הזה לעומת מאזדה 3? או טויוטה קורולה?

תודה לעונים.

אבא שלי היה שנים עם סובארו אימפרזה, ולא מיהר להיפרד ממנה. החזיק אותה עד גיל 16 (עכשיו הוא עם טויוטה קורולה מודל 2017).

לדעתו, האימפרזה רכב אמין ומומלץ מאוד.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 10 שעות, harhanegev כתב:

אבא שלי היה שנים עם סובארו אימפרזה, ולא מיהר להיפרד ממנה. החזיק אותה עד גיל 16 (עכשיו הוא עם טויוטה קורולה מודל 2017).

קשה לשפוט רכב משנת 2018  על פי דגם מתחילת שנות ה 2000, שהמשותף היחיד ביניהם הוא השם ולוגו היצרן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אל תשווה אימפרזה ל קורולה, שתיהן אמינות (יפני), האימפרזה צורכת דלק פי 1.5 לפחות, טיפולים/חלקים/תחזוקה שוטפת, יעלו לך כפול ו יותר, סחירות על הפנים המחיר שלה בריצפה נמכר מתחת מחירון, אותו סיפור מיצובישי.

אין ארוחות חינם עדיף לרדת שנה שנתיים ולקנות קורולה במצב זהה.

2018 מהשכרה בלמעלה מ 60 נראה לך הגיוני כל הסיפור הזה השכרה מוריד ממחירון 20 אחוז לא?!

אתה רוצה שנתון גבוהה תקנה לנסר ספורטבק 2018 יעלה לך 55 מפרטי לא השכרות וחירטוטים. ואת הברלינגו שלך תעיף בלוחות ב 25 בלי הרבה בעיות .

דרך קיצור מובילה לתיהום.

פורסם
לפני 23 שעות, harhanegev כתב:

אין שום קשר (למעט השם) בין האימפרזה שהייתה לאבא שלך לאימפרזה שהוא מתייעץ לגביה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למישהו מהמשפחה יש אימפרזה 2014.

סך הכל רכב אמין וטוב.

שותה דלק ואוכל שמן יותר ממשפחתית רגילה

אבל חוץ מזה לא שמעתי על בעיות מיוחדות

• אהבתי 1

.

פורסם
בתאריך 5.8.2022 בשעה 06:07, m&t כתב:

אל תשווה אימפרזה ל קורולה, שתיהן אמינות (יפני), האימפרזה צורכת דלק פי 1.5 לפחות, טיפולים/חלקים/תחזוקה שוטפת, יעלו לך כפול ו יותר, סחירות על הפנים המחיר שלה בריצפה נמכר מתחת מחירון, אותו סיפור מיצובישי.

אין ארוחות חינם עדיף לרדת שנה שנתיים ולקנות קורולה במצב זהה.

2018 מהשכרה בלמעלה מ 60 נראה לך הגיוני כל הסיפור הזה השכרה מוריד ממחירון 20 אחוז לא?!

אתה רוצה שנתון גבוהה תקנה לנסר ספורטבק 2018 יעלה לך 55 מפרטי לא השכרות וחירטוטים. ואת הברלינגו שלך תעיף בלוחות ב 25 בלי הרבה בעיות .

דרך קיצור מובילה לתיהום.

תודה על האינפורמציה, אבל אני לא מבין למה התגובה שלך טעונה כ״כ...
שואל שאלה, אתה לא אוהב את השאלה? אל תגיב.

פשוט.

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

אולי זה יגרום לך להתעורר ולמי שקורא גם כן, מה אתה חושב שבמגרשים עושים לך טובות או נותנים לך מתנות, מכוניות שבורות באריזות יפות, השכרה וליסינגים במחירון מלא פלוס מה חשבתה. לאנשים היום 1.אין כוח להתעסק 2.אין כסף מזומן,  והם מנצלים את זה, מפתא לגהץ תשלומים לא צריך ממון ותביא לך כל רכב שתרצה היום.אל תתפתא תתחיל מזה ש מה שהם מבקשים על הסובארו הזאת 63.5 שווה באמת 50 ביום טוב וגם אז זה רכב בלי שוק שקשה מאוד למכור. שא ברכה.

פורסם

הפוסט שלך ציבורי והוא בא לקוח את העיניים לך וכמובן לכל הקוראים, ובכללי אל תצפה להצעות טובות ממגרשים כאלה כי הם הרבה יותר מנוסים ממולחים וחלקלקים. כל הצעה מהם הייתי מרגיש שנדפקתי ולא משנה מה עומד מאחוריה. 

תחשוב על זה אם המצב היה הפוך ואתה היית מוכר להם את אותו הרכב, מהשכרה ובלי סחירות, היו קורעים אותך, אבל לבקש הם יודעים.

פורסם

אני לא מכיר בעיות מיוחדות באימפרזה מהדור הנוכחי. לזכותה תא נוסעים נעים עם מרווח טוב, נוחות נסיעה מעולה, בידוד רעשים לא רע והתנהגות כביש חביבה.

לחובתה ביצועים עצלים, צריכת דלק לא מצטיינת ובעיקר מחסור באבזור בטיחות מתקדם ביחס לדגמים מקבילים מאותה התקופה.

במחיר הזה לרכב משנת 2008 אין לה כל כך מתחרות למעט אולי קיה פורטה שתהיה קצת יותר מרווחת, זריזה וחסכונית, אבל גם היא הוצעה ללא אבזור בטיחות מתקדם.

לגבי הטרייד אין, בדוק בלוי יצחק מה המחירון המשוקלל של הרכב שלך ומה זה של האימפרזה ותשווה את ההפרש לסכום שמבקשים ממך להוסיף. ברלינגו משומש במצב טוב עם קילומטראז' נמוך הוא סחורה דיי מבוקשת בשוק המשומשות, אם הרכב שלך במצב כזה מרבית הסיכויים שיהיה עדיף לך למכור בעצמך את הרכב שלך ולבצע את הרכישה בנפרד.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...