Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הציעו לי נוזל קירור ירוק prestone asian בשביל האלטו שנת 2013 שלי.

ראיתי שרשום שהנוזל מתאים לסוזוקי עד שנת 2010.

האם זה קריטי או שהנוזל הזה מתאים לאוטו שלי?

תודה רבה.

פורסם

שווה להשקיע בנוזל קירור מקורי כי ההחלפה היא לתקופה מאוד ארוכה. זה כמובן לא המקורי. תבדוק אם אצלך ברכב קיים הנוזל הכחול או הירוק של סוזוקי ותחליף בהתאם לקיים. 

פורסם
לפני 1 דקה, Moshe c כתב:

שווה להשקיע בנוזל קירור מקורי כי ההחלפה היא לתקופה מאוד ארוכה. זה כמובן לא המקורי. תבדוק אם אצלך ברכב קיים הנוזל הכחול או הירוק של סוזוקי ותחליף בהתאם לקיים. 

אצלי זה ירוק.

ידוע לי שמקורי עדיף אבל זה מחוץ לטווח מחירים שלי. אני כן אשמח לדעת אם הנוזל הזה מתאים לרכב שלי.

פורסם
לפני שעתיים, D_p כתב:

אצלי זה ירוק.

ידוע לי שמקורי עדיף אבל זה מחוץ לטווח מחירים שלי. אני כן אשמח לדעת אם הנוזל הזה מתאים לרכב שלי.

תתקשר לאחד מהמוכרים המומלצים כאן לפי אזור המגורים שלך ותשאל מה הנוזל התחליפי המתאים. אם אתה מבצע את ההחלפה לבד מדובר בהוצאה קטנה יחסית לנוזל מקורי. 

פורסם
לפני 14 דקות, Moshe c כתב:

תתקשר לאחד מהמוכרים המומלצים כאן לפי אזור המגורים שלך ותשאל מה הנוזל התחליפי המתאים. אם אתה מבצע את ההחלפה לבד מדובר בהוצאה קטנה יחסית לנוזל מקורי. 

ההמלצה היא מאחד המוכרים המומלצים פה בפורום. אמר לי שהנוזל מתאים. פשוט זה הפליא אותי שרשום עד 2010 אז אני רוצה לברר.

לגבי המקורי. ממה שמצאתי זה 160 שקל ל2 ליטר שזה מאוד יקר לי.

יש לך קישור למקורי יותר זול?

פורסם

160 זה המחיר לנוזל הירוק. לא נראה לי שתמצא זול יותר. תבדוק עם משה חלפים או עם אבי חלקי חילוף אם zerex גם יכול להתאים. לדעתי הוא איכותי יותר מהפרסטון והוא יעלה כרבע מהמקורי. 

המטרה בלהחליף לנוזל המקורי הוא כדי לשמור טוב יותר על מערכת הקירור כי כשל ברדיאטור לדוגמא יעלה יותר מהפער לנוזל מקורי. 

לדעתי אם אתה מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה, תשקול כן לרכוש את המקורי כי זה כנראה יהיה זול יותר בטווח הארוך. 

פורסם

אצלי באלטו 2012. ו 2014. מילאו במוסך נוזל של  prestone ירוק. מוכן לשימוש. כבר כמה שנים.

אין בעיות. שנה שעברה מלאו נוזל של zerex אסיין ירוק. גם מוכן לשימוש.

היה חוסר של נוזל של  prestone.

מוסך מורשה יבואן. באלטו זה או 45,000. או שלוש שנים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...