Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן שחור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קליאו 92' 1400 וכאשר האוטו בעבודה מעל 3000 סל"ד (לפי האוזן) נפלט עשן שחור ודי מלחיץ, גם כשהמנוע חם וגם כשהוא קר (עם צ'וק). מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב.- המנוע חדש ועשה רק 5000.

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אני יודע שהקארב' "דורש" שיפוץ אבל אתה בטוח שזה זה?

פורסם

האם הוחלפו פלגים? האם הרכב עמד הרבה זמן?

אם כן - פרק את הפלגים - החלף או נקה אותם - הבעייה אמורה להפתר.

אם זה לא זה - זה הקרבורטור - ניקוי בספריי וכיוון מחדש יכול לעשות את העבודה אולם, ייתכן ויידרש ניקוי כללי של הקרב'.

אלון

פורסם
כן, עשן שחור זה מתערובת לקוייה

גש לשפץ את הקרבורטור שלך, זה לא עולה הרבה וזה כדאי תחסוך דלק האצה תורגש הרבה יותר

ליתר דיוק - בד"כ עשן שחור זה עודף דלק שלא נשרף (תערובת עשירה מידי) - הוא לא נשרף בגלל שני דברים - או בעיות הצתה/ניצוץ (פלגים) או תערובת מאוד עשירה בגלל חוסר באויר או כיוון לקוי (קרבורטור).

אלון

פורסם

אז אני אלך לשפץ את הקארב'. הפלגים חדשים-עשיתי "פלאשינג" לפני כמה ימים וביחד החלפתי פילטרים שמן (כמובן) ופלאגים.

עוד שאלה האם תוסף דלק יעזור חלקית?

פורסם
יש לי קליאו 92' 1400 וכאשר האוטו בעבודה מעל 3000 סל"ד (לפי האוזן) נפלט עשן שחור ודי מלחיץ, גם כשהמנוע חם וגם כשהוא קר (עם צ'וק). מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב.- המנוע חדש ועשה רק 5000.

עשן שחור עם צוק ובלעדיו מעיד על תערובת עשירה בקרבורטור, שמתלווה לה תצרוכת דלק גבוהה מהנדרש,דלול השמן בדלק.,(בלאי גדול למנוע)

השחרת הפלגים בפיח, סתימת האגזוז בפיח+נזק לכיס!

פלשינג לרכב שעשה 5000 קמ בלבד מיותר ומזיק!

תוסף דלק במקרה זה יגביר את הנזק, ויגרום לסתימות דלק!

הפתרון נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור בלבד, שהוא הלב של המנוע ,והחלק החשוב והמוזנח ביותר ברכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה,

אבל כבר דיברתי איתך על שיפוץ הקארב'

אבל הבעיה היא שהרכב בלי ביטוח ואני לא יכול להגיע לנתניה

הפלאשינג היה נחוץ למנוע כי הוא לא חדש מהמפעל הוא משומש מחברה (קיבלתי אותו ממכר עם ק"מ נמוך) ו5000 הוא עשה אצלי.

אתה מדבר על שמן בדלק- מאיפה הוא מגיע?

פורסם
צביקה תודה,

הפלאשינג היה נחוץ למנוע כי הוא לא חדש מהמפעל הוא משומש מחברה (קיבלתי אותו ממכר עם ק"מ נמוך) ו5000 הוא עשה אצלי.

אתה מדבר על שמן בדלק- מאיפה הוא מגיע?

גוניור קרא שוב את תגובתי, אני ציינתי שתערובת דלק עשירה בקרבורטור גורמת לדלול השמן בדלק, ולא שמן בדלק כמו שכתבת!

באם הרכב ללא ביטוח , מבחינה חוקית אסור לך לנוע איתו אפילו מטר אחד, ומבחינת סיכון אסור לך אפילו להניע אותו, אם הרכב יעלה באש, יתדרדר, או תדרוס מישהו בלי כוונה, אתה לא מבוטח ותשב כל חיך בבית סוהר!

לכן כל שאלותיך אינם אקטואליות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גוניור קרא שוב את תגובתי, אני ציינתי שתערובת דלק עשירה בקרבורטור גורמת לדלול השמן בדלק, ולא שמן בדלק כמו שכתבת!

נכון, צודק, לא שמתי לב, מצטער...

באם הרכב ללא ביטוח , מבחינה חוקית אסור לך לנוע איתו אפילו מטר אחד, ומבחינת סיכון אסור לך אפילו להניע אותו, אם הרכב יעלה באש, יתדרדר, או תדרוס מישהו בלי כוונה, אתה לא מבוטח ותשב כל חיך בבית סוהר!

לכן כל שאלותיך אינם אקטואליות!

בברכה

צביקה

כאן אתה תצטרך לקרוא עוד פעם את תגובתי

צביקה תודה,

כתבתי שהרכב שלי ללא ביטוח לכן אני לא יכול לנסוע בו (בפרוש מחדש)

מה זאת אומרת ? יש ידית צ'וק או לא ?

יש,יש...

• תוכן חדש...