Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@tinoki את כרטיס הפלסטיק מקבלים אחרי כחצי שנה. ובכל זאת, חוץ מגרמניה כנראה שיהיה קשה מאוד למצוא אפשרות לשכור רכב במדינה מערבית. 

בכל מקרה, לא הייתי מנסה להתחיל את קריירת הנהיגה שלי במזרח אירופה, זו נהיגה שונה לחלוטין מזו שבמערבה ואפילו בישראל. אבל גם "מזרח אירופה" זו הגדרה בעייתית - יש מדינות כמו סלובניה שבהן הנהיגה היא מערבית לחלוטין, יש אחרות שבן התרבות שונה לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום!!

מישהוא יכול לעשות סדר בדברים?

אני בן 24 יש לי כרטיס ורשיון בינלאומי,

איך אפשר לשכור רכב בצרפת בפחות משנה רשיון?

אודה מראש לכל מי שיוכל לתת מעצותיו

פורסם

כל חברה ותנאיה אתה צריך לעבור על התנאים בכל חברת השכרה פוטנציאלית, כמובן לדגמי הרכב הבסיסיים. מציע לך לנסות אצל מתווכים כמו אופרן הישראלית או rentalcars הבינלאומית, יתנו לך מושג מה האפשרויות, כין הן מתווכות חברות רבות כך של=תוכל להשוות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

באירופה זה נקרא 24. העניין הוא ש"מעל 24" פירושו  מיום ההולדת ה-25. בדרך כלל הדרגות הן "מעל גיל 21 (כלומר מיום ההולדת ה-22), או "מעל גיל 25" (כלומר מיום ההולדת ה-26).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם

הבעיה שלו זה לא הגיל (שמתאפשר ברוב החברות הסטנדרטיות, בעלות נוספת), אלא וותק הנהיגה שנדרש בדר"כ בין שנה אחת ל-3 שנים מינימום.

פורסם
בתאריך 19.6.2022 בשעה 14:46, Tom_22 כתב:

מה לגבי תקופת הליווי בארץ? מה גילך? כמו שאמר sperial, אם אתה מתחת ל-21 כנראה שתתקשה למצוא מקום שישכיר רכב, למעט גרמניה.

גם בגרמניה הוא יהיה מוגבל לקטגוריות מאוד ספציפיות. כמה שזכור לי לא יוכל לשכור יותר מגולף או רכב דומה.

בגיל 21 בגרמניה נפתחות אופציות נחמדות יותר ולמעשה לא מעט קטגוריות פתוחות לגיל 21 ומעלה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...