Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם

אשמח לעזרה בנוגע לרכב שלי, מאזדה 3 2006 מנוע 1.6 .

יש מצבר, הכל עובד

אך שום דבר לא קורה כשאני מנסה להניע. אין סטרטר אין שום דבר. כאילו הקודן לא מתבטל.

החשד שלי הוא הקודן (מצרף תמונה)

גם כאשר אני מקיש את הקוד הנכון וגם כאשר אני מקיש קוד לא נכון אני מקבל 2 צפצופים כאילו זה הקוד הנכון .

אשמח לכל עזרה בנושא.

תודה רבה !

20220530_195629.jpg

עריכה אחרונה על ידי אלעדיקו
פורסם (נערך)

לא באמת חושב שיש צורך, מסכים איתך

אך כרגע אני לא יכול להניע את הרכב

ומחפש פתרון או עצה מה ניתן לעשות .

בהמשך כנראה אבטל את הקודן .

עריכה אחרונה על ידי אלעדיקו
פורסם

יש סיכוי שניתוק המינוס של המצבר לכמה דקות יפתור את הבעיה. אבל אולי זה יכול לשגע יותר את הקודן, לך תדע.

זה גם מוחק זכרונות (רדיו, חלונות).

פורסם
לפני 14 דקות, itzik123 כתב:

יש סיכוי שניתוק המינוס של המצבר לכמה דקות יפתור את הבעיה. אבל אולי זה יכול לשגע יותר את הקודן, לך תדע.

זה גם מוחק זכרונות (רדיו, חלונות).

תודה לך. הציעו לי וניסיתי להימנע בגלל המערכת מולטימדיה. אבל אנסה ואעדכן בכל מקרה אם אין ברירה. תודה!

פורסם (נערך)

נסה לסובב את הסוויץ כדי לנטרל את הקודן: סיבוב אחד לספרה 1 שני סיבובים לספרה 2 וכן הלאה, חכה 5 שניות בין ספרה לספרה , אם הקוד 1212 אז סיבוב 1 מחכה 5 שניות ,שני סיבובים מחכה 5 שניות סיבוב אחד מחכה חמש שניות שני סיבובים מחכה חמש שניות, מנסה להתניע.( סיבוב הכוונה לא עד הסטרטר אלא שלב לפני ..)

עריכה: אם יש לך שלט עם קוד (ולא נראה לי שזה המקרה שלך ) אז:  חפש פלסטיק עם כפתור ונורה מתחת למאפרה. לחץ את הקוד על הכפתור עצמו; לדוגמה: אם הקוד הוא 1342 1 - לחץ פעם אחת על הלחצן והמתן 2 שניות. 3 - לחץ 3 פעמים על הלחצן והמתן 2 שניות. 4 - לחץ 4 פעמים על הלחצן והמתן 2 שניות. 2 - לחץ פעמיים על הלחצן והמתן 2 שניות. הכפתור יחליף את השלט והרכב ישמיע צליל לאות פתיחה ויתנטרל.

מקור: עלון הדרכה למתנדב של ארגון ידידים

נראה לי שהרבה מנעולנים היו שמחים שהמידע הזה לא יהיה חופשי, אני עזרתי ל3 אנשים בחצי שנה האחרונה לפני שקראו למעולן לחילוץ...

עריכה אחרונה על ידי ארי62
הוספה
  • מעניין 1
פורסם

1. מגיע לך נטרול קודן דרך ביטוח הגרירה שלך.

ומהקל אל הכבד- וגם לפי הסבירות:

2. פרק את הפלסטיק מתחת להגה ובדוק האם ישנה התעלקות על האנטנה של האימובילייזר (תראה עיגול מסביב לסוויץ' שיוצאים ממנו חוטי מקוריים. תראה אם אתה רואה שם משהו לא מקורי)

3. תראה אם יש כספת על הסטרטר. אם כן - כנראה שהניתוק מאחוריה. תצטרך לפרוץ אותה, לא עניין של מה בכך. אם זה כך - חזור לשרשור, תצלם ותעדכן - יעזרו לך עם הנחיות לפריצה.

4. תפתח את קופסת הנתיכים שמעל המצבר ותראה אם אתה רואה  התעלקות על אחד הממסרים. (לפעמים זה מוחבא מתחת לקופסה, על הצמה עצמה).

5. פרק את הרדיו ותראה אם יש התעלקויות חשודות מאחוריו (לא על צמת הרדיו, על הצמה שעוברת מאחוריו).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בעקרון, הם לא פורצים כספת, אלא בתשלום נוסף, והם לא מנטרלים "באופן קבוע", אלא רק כדי שתגיע למוסך.

בטח לא יבצעו לך הסרה אחראית של כל הרכיבים ומניעת זליגת זרם עתידית.

אבל- אם עמדת לצד המכונאי כאשר הוא ניטרל , ויש לך קצת חוש טכני, כבר תדע איך להפוך את הזמני לקבוע...

כמובן שהוא יכול להיות מנוול, ולהגיד לך שהוא שולח גרר ולא מתעסק.

אם אתה חושב שתוכל להתמודד עם הפריצה מבלי לגרום לנזק, לך על זה.

אבל קודם בוא נראה שיש כספת...

צלם לנו את ההתלבטויות. ננסה לעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...