Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 cw חסרונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים ובירורים בהתאם לצרכים שלי החלטתי על יונדאי i30 cw 

לפי מה ששמעתי יש בעיות חשמל ידועות וכן בעיה מסויימת ברדיאטור שגורמת למנוע להתחמם (שמעתי מכמה שהלך להם המנוע בגלל זה)

השאלה שלי היא האם זו בעיה בשנתונים מסוימים בלבד (ידוע לי על 2009) או שזה בכל השנתונים

ובכללי אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב

פורסם

2009-2012 צורה ישנה- קופלונג הגה,יוניט אור בלם,כבל ידית פתיחה נהג ,פלאנץ מים מאחורי המנוע,ברז מזגן שנתפס על מצב חימום - אלו בעיקר המחלות.

ב 2012 בצורה מתוחת הפנים נוספה צרת מסרק ההגה.

בנוסף חשוב להקפיד על טיפולים בזמן,כדאי לצמצם החלפת שמן ומסנן ל 12,000 ק"מ אם הרכב נוסע בעיקר בעיר כי אחד "החברים הטובים" של הרכב הזה (שלא ממש ידידותי לבעליו היא הבוצה במנוע,שמאלצת בחלק מהמקרים פירוק אגן השמן,החלפת רשתית משמרת,ניקוי יסודי עם פלאשינג וכל זאת כדי שהמנוע לא ימות בטרם עת- 3 מקרים שכן קרו אצל חברים שהחזיקו רכב כזה אבל אצלי למרבה המזל  ממש לא).

• מעניין 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...