Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יונדאי נותנת אחריות של 10 שנים או 150000 ק''מ המוקדם מביניהם בנתיים כאחד שמתעסק עם רכבים לא שמעתי על רכבי יונדאי/קיה שמתה להם הסוללה ולא בהכרח שמה שקורה בטויוטה פריוס שאין לה את הגיר הרובוטי שדוחף את האוטו אלא הסוללה מאוד מתאמצת זה גם ביונדאי שבנתיים מפגין אמינות גם ברכבי לסינג קרועים עם המון ק''מ

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

תפסיק לחשוב יותר מידי על המחר,

כולם אומרים לך לרוץ ע"ז

אז יאלה תקדם, תתחדש ותהנה,

באם תעשה הרחבת אחריות יש לך שקט נפשי,

ובעוד 6 שנים שלח אותו לבנאדם הבא.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, איש שמח כתב:

אז ככה יונדאי נותנת אחריות של 10 שנים או 150000 ק''מ המוקדם מביניהם בנתיים כאחד שמתעסק עם רכבים לא שמעתי על רכבי יונדאי/קיה שמתה להם הסוללה ולא בהכרח שמה שקורה בטויוטה פריוס שאין לה את הגיר הרובוטי שדוחף את האוטו אלא הסוללה מאוד מתאמצת זה גם ביונדאי שבנתיים מפגין אמינות גם ברכבי לסינג קרועים עם המון ק''מ

פעם ראשונה שאני שומע ביונדאי הגיר הרובוטי "דוחף את האוטו" ולכן הסוללה מחזיקה מעמד יותר זמן....
זה אמיתי???

אולי לא שמעת כל יונדאי/קיה שמתה לו הסוללה בגלל שאין להם מכוניות היברידיות בגיל של הפריוסים והאוריסים ההיברידיים הישנים (אם כי אני זוכר מהפורום לפחות פוסט אחד על מישהו שהחליף סוללה היברידית ביונדאי איוניק)

בטויוטה אגב תכנית הארכת האחריות היא עד 12 שנים ללא הגבלת ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 47 דקות, motior כתב:

פעם ראשונה שאני שומע ביונדאי הגיר הרובוטי "דוחף את האוטו" ולכן הסוללה מחזיקה מעמד יותר זמן....
זה אמיתי???

אולי לא שמעת כל יונדאי/קיה שמתה לו הסוללה בגלל שאין להם מכוניות היברידיות בגיל של הפריוסים והאוריסים ההיברידיים הישנים (אם כי אני זוכר מהפורום לפחות פוסט אחד על מישהו שהחליף סוללה היברידית ביונדאי איוניק)

בטויוטה אגב תכנית הארכת האחריות היא עד 12 שנים ללא הגבלת ק"מ.

נכון אבל וודאי שכשהסוללה מתאצת פחות יש לה יותר חיים

פורסם

אני מסכים שאם הרכב משתמש בסוללה פחות אורך החיים שלה יגדל,  אבל הרעיון ברכב היברידי הוא שהרכב ישתמש בסוללה...

וחוץ מזה, עדיין לא הצלחתי להבין איך גיר רובוטי "דוחף את האוטו".

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, motior כתב:

אני מסכים שאם הרכב משתמש בסוללה פחות אורך החיים שלה יגדל,  אבל הרעיון ברכב היברידי הוא שהרכב ישתמש בסוללה...

וחוץ מזה, עדיין לא הצלחתי להבין איך גיר רובוטי "דוחף את האוטו".

יש יותר מומנט ויותר כח מהגיר בשילוב של מנוע גיר ולא תיבה רציפה כמו בטויוטה

• תוכן חדש...