Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

הרשיון שלי פג תוקף כבר חודשיים. אני בן 26 ולא היה בבעלותי רכב כבר כשנתיים ומשהו. לפני שנתיים בערך קיבלתי מכתב על רענון נהיגה (הדבר הזה שכולם עושים אחרי כמה שנים עם רישיון לפי מה שהבנתי) ולא עשיתי את זה, אמרתי שפשוט אטפל בכל זה כשיהיה לי רכב בכלל.  נהגתי מספר פעמים ברכבים של קרובי משפחה/חברים בשנתיים האחרונות, רק כמובן לא אחרי שהרשיון נהיה פג תוקף.

אני מעוניין לקנות רכב בחודשים הקרובים לכן רוצה לחדש את הרשיון ואשמח לדעת האם מניסיונכם אמורים לעשות לי בעיות שאני מגיע לעשות את הרענון רק עכשיו? או שזה לא מעניין אותם?

פשוט שמעתי מחבר שבתנאים מסויימים הם יכולים להגיד לך לעשות תיאוריה שוב או משהו כזה.. 

אלך השבוע לבקש חידוש רישיון אשמח לדעת אם מצפות לי "הפתעות" כאלו ואחרות.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
×
×
  • תוכן חדש...