Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעיכה בדלת ושפשוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז הC3 בת השלושה שבועות שלי קיבלה הצצה למציאות... מעיכה בחנייה וכמובן שלא השאירו פרטים.

לצערי אני עוד מחכה למצלמה שהזמנתי מאליאקספרס..

IMG-20220213-WA0020.thumb.jpeg.c3cfb81088f7cd7e8b39ee7374fb9630.jpegIMG-20220213-WA0024.thumb.jpeg.1897a3144d399f2a3c675ac1d5c1a358.jpeg

השפשוף נראה לא נוראי, אבל העיקום בפח דפק את המנגנון של הדלת ואי אפשר לפתוח אותה.

יש לי כמה שאלות:

1. זאת נחשבת עבודת פחחות קלה? למישהו יש הערכה למחיר?

2. אני מאמין שחלק מהשפשוף יירד עם פוליש. את החלק שלא יירד כדאי לצבוע? מצד אחד אני לא רוצה עבודת צביעה על רכב חדש, מצד שני מפחד שזה יגרום לבעיות בצבע מסביב.

3. את עבודת הפחחות ניתן לבצע בכל מוסך נכון? לא רק במורשה סיטרואן

עריכה אחרונה על ידי CitroenC3
פורסם

עדכון:

העיקום בפח סודר במכה קטנה, ופוליש הוריד את רוב הלכלוך והשחור מהדלת.

בסוף נשארו 2 נקודות קטנות ללא צבע שרואים, ובנוסף, כל הציר הפנימי של הדלת הוא ללא צבע.

את 2 הנקודות סידרנו עם מכחול (לצערי ההחלטה הייתה פזיזה בדיעבד כי צבע לא בדיוק מתאים..)

יש חשיבות ללכת לתקן את הצבע באופן מסודר? איזורים ללא צבע יכולים לגרום לקילופים חמורים יותר בעתיד?

WhatsApp Image 2022-02-14 at 10.14.42.jpeg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עבר שבוע מאז המכה, שמתי לב שכשיש גשמים חזקים המים חודרים קצת לתוך האיזור שבין הדלת לפגוש.

יש ממש קרע לאורך הגומי בין הדלת לפגוש.

כדאי לפנות למוסך מורשה להחליף את הגומי או להזמין בעצמי? (מניח שהם לא יעשו את זה במסגרת אחריות כי זה כתוצאה ממכה)

• תוכן חדש...