Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמה שלא תשכור מחברת השכרה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מול חברה שמשכירה, יש לך חוזה מוקפד ולמוד ניסיון שכל כולו נותן למשכירה את כל הכוח.

מול פרטי יש חוזה מצ'וקמק, אם בכלל ואם יקרה משהו היא תוכל להגיד לו ז'בשך ,שלום ולא להתראות.

אולי מדובר בכלל על אנשים שלא מחזיקים אשראי או הגבלה אחרת בסגנון אבל בכל מקרה לא מכיר אחד שישכיר רכב פרטי למישהו זר

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

אף פעם לא אבין איך לאנשים יש כסף לנסוע לחו”ל אבל הוא נגמר בדיוק כשצריך לשכור רכב, כאילו זה לא חלק מתקציב הטיול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ההתעקשות הזאת על בעלים פרטי (ובטח עסקה במזומן) זה משהו שמסריח כמו מפעל דגים.

אולי בגרמניה זה מקובל, לא יודע.

אולי הזוג הנחמד מחפש רכב כדי לצאת למסע שוד/הרג/עסקאות מפוקפקות ברחבי ישראל, ואז להיעלם מהארץ ולהשאיר את בעל הרכב שצריך עכשיו להוכיח שאין לו אחות, עם פרטים מפוברקים ביד במקרה הטוב.

בקיצור, אני ממליץ לפנות לחברת השכרה או להוריד את האפליקציה של Gett.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, yohai71 כתב:

אף פעם לא אבין איך לאנשים יש כסף לנסוע לחו”ל

שים לב שהם באים מגרמניה לארץ! הארץ היא לא חו"ל.

חו"ל זה שהם היו נוסעים מגרמניה לצרפת, או ניו זילנד לדוגמא בלבד. יש עוד דוגמאות.  

מצד שני קריות, אז בכל זאת חצי חו"ל. 

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה בגלל שזה בקריות והם מגרמניה הם לא בטוחים שיש שם סוכנויות להשכרת רכבים. בטח בפורום אחר הם שאלו אם צריך חיסונים מיוחדים.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא חוקי, והביטוח לא יכסה רכב שמושכר באופן פיראטי.

יש ישראל מספיק חברות הכרה מסודרות (נו, בקנה מידה ישראלי, למרות שגם בגרמניה היו לי הרפתקאות בשכירת רכב), מומלץ לעשות סקר שוק קטן ולשכור באחת מהן. רק לתדרך את האורחים לגבי כבישי האגרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באירופה יש מספר שירותים שמאפשרים להשכיר רכב מבנאדם פרטי דרך מערכת מסודרת. אני אישית השכרתי (לא שכרתי, כלומר, העמדתי את הרכב שלי להשכרה) כך מספר פעמים והיה יחסית בסדר, גם כשאחד השוכרים הרס את הרכב טוטאל לוס (יש ביטוח מטעמם מוצמד וקיבלתי את כל עלות הרכב חזרה).

בארץ טרם קם שירות כזה ולכן אני ממליץ לך ולקרובייך לפנות לחברה מסודרת

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה נכון בכל העולם. בתחילת הקורונה חברות ההשכרה נפטרו מהרבה מאד רכבים, ובהמשך היו לא מעט מצבים בהם אנשים הזמינו רכב, קיבלו OK, וכשהגיעו ליעד מצאו מגרש ריק. הוסף את בעיית הייצור ותמצא שעליית מחירי שכירת הרכב מוסברת היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, אליה כתב:

ת'אמת מבין אותה.

מחירי ההשכרה הכפילו את עצמם מלפני הקורונה. 

סבבה, אז במצב כזה, אם הייתי מספיק טיפש כדי את הרכב הפרטי שלי למישהו, הייתי גובה מחיר הרבה יותר גבוה מחברת השכרה.

למה? כי הרכב שלי זמין, ושלהם לא.

לפני 6 שעות, SuperBamba כתב:

באירופה יש מספר שירותים שמאפשרים להשכיר רכב מבנאדם פרטי דרך מערכת מסודרת

אם אתה מדבר על דברים כמו turo, זה משהו אחר.

שם זה מסודר, ואם קורה משהו, יש ביטוח.

אם אתה משכיר את הרכב באופן פיראטי בישראל, זה כמו לתת את הרכב לאדם זר בלי ביטוח ורישום בעלות.

אם עשו נזק לרכב - זבש"ך, אם ביצעו עבירה כלשהי עם הרכב (בין אם זה חניה בלי פנגו או רצח המוני) - זה עליך.

• תוכן חדש...