Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

התקנתי לאחרונה זוג רמקולים בגודל 6.5 , בשתי דלתות קדמיים בטויוטה קורולה. ביצעתי את העבודה לבדי. אין לי הרבה ניסיון בהתקנות.

לאחר ההרכבה, ולמרות שחיזקתי טוב מאוד את רמקולים, בעזרת (4) ברגים קודחים שחורים וגם תוך שימוש במתאם מסויים שקניתי מאמזון, (מין עיגול  כזה שיושב על הדלת ומפריד בין הדלת לרמקול), נוצרו המון רעשים מהדלת, בעוצמות גבוהות כמובן, אם אני מחזיק חזק את הדלת הרעשים מפסיקים והצליל הופך לממש נקי. מה עשיתי לא נכון? ואיך מתקנים את זה🤔

2- התקנתי מערכת אנדרואיד לאותו רכב, גם לבד, אך גיליתי שהחיבור רדיו של הקורולה היה עם ראש מרובע, זה שהתחבר לסטיריו המקורי של הרכב, אומנם במולטמדיה החדשה החיבור עגול.

איזה מתאם עלי לקנות על מנת לחבר את הצמא המרובע של הקורולה ליציאה העגולה של המערכת.

תודה 

image.png.eb3be4cc2999334eb71a0cf8e5be1f84.png

image.thumb.png.c6c471824d13951215fafb08a64f2b3d.png

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אז אני מבין שאין מה לעשות? חומר שמחזיק את הרמקולים במקומם, איטום מיוחד ... משהו ?!

פורסם

1. לפני שאתה מבצע איטום, תבדוק מאיפה בדיוק מגיע הרעש. תנסה לבודד את מקור הרעש. האם הוא מגיע מהחלק המתכתי בדלת, מהריפוד או מהמפגש שלהם. תבדוק אם הרעש גם קיים כשהריפוד של הדלת לא מורכב. האם זה רעש של חלקים מתכתייים שנוגעים אחד בשני. לפעמים כשמתקינים אזה נשברים קליפסים או לא חוזרים טוב למקום. תבדוק שכל המוטות של פתיחת הדלת וכפתור הנעילה יושבים טוב במקום שלהם ושהפלסטיק שלהם לא שבור.

2. תחפש באליאקספרס toyota antenna adapter.
משהו כזה 
https://www.aliexpress.com/item/32945785524.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.70792eef2VhESK&algo_pvid=ec7aec7a-4e44-445a-8ee6-b2ba4ff29e0d&algo_exp_id=ec7aec7a-4e44-445a-8ee6-b2ba4ff29e0d-6&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"66299380019"}&pdp_pi=-1%3B6.56%3B-1%3B-1%40salePrice%3BILS%3Bsearch-mainSearch

פורסם
בתאריך 8.2.2022 בשעה 00:19, omar87 כתב:

לאחר ההרכבה, ולמרות שחיזקתי טוב מאוד את רמקולים, בעזרת (4) ברגים קודחים שחורים וגם תוך שימוש במתאם מסויים שקניתי מאמזון, (מין עיגול  כזה שיושב על הדלת ומפריד בין הדלת לרמקול), נוצרו המון רעשים מהדלת, בעוצמות גבוהות כמובן, אם אני מחזיק חזק את הדלת הרעשים מפסיקים והצליל הופך לממש נקי. מה עשיתי לא נכון? ואיך מתקנים את זה

אם אתה מחזיק את הדיפון והבעיה מפסיקה, אז כנראה שהדיפון רועד.

אפשר לקנות בארץ או באמזון חומר איטום שישפר את המצב,

וכדאי גם לדאוג לאיטום מסביב לרמקול עצמו,

משהו בסגנון כזה (ניתן לקניה בארץ או בחו"ל):

-

פורסם
לפני 3 שעות, fixxxer כתב:

1. לפני שאתה מבצע איטום, תבדוק מאיפה בדיוק מגיע הרעש. תנסה לבודד את מקור הרעש. האם הוא מגיע מהחלק המתכתי בדלת, מהריפוד או מהמפגש שלהם. תבדוק אם הרעש גם קיים כשהריפוד של הדלת לא מורכב. האם זה רעש של חלקים מתכתייים שנוגעים אחד בשני. לפעמים כשמתקינים אזה נשברים קליפסים או לא חוזרים טוב למקום. תבדוק שכל המוטות של פתיחת הדלת וכפתור הנעילה יושבים טוב במקום שלהם ושהפלסטיק שלהם לא שבור.

....

תודה רבה, הזמנתי אותם. 

אני הולך לבודד את החלקים ולראות מי מרעיש. להערכתי זה הדיפון עצמו. הרמקולים הם מאוד מסיביים וכבדים  לעומת הרמקול קרטון שהיה קודם.

לפני שעתיים, BEEKER כתב:

אם אתה מחזיק את הדיפון והבעיה מפסיקה, אז כנראה שהדיפון רועד.

אפשר לקנות בארץ או באמזון חומר איטום שישפר את המצב,

וכדאי גם לדאוג לאיטום מסביב לרמקול עצמו,

משהו בסגנון כזה (ניתן לקניה בארץ או בחו"ל):

תודה רבה על ההמלצות. השכלתי מאוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תיקנתי את הבידוד כמו שהמלצתם, ואכן הצליל השתפר פלאים, הבאס מרעיד את הרכב ללא צקצוקים.

עכשיו אני מחפש קונקטור, שיחבר את הכבל של כפתורי ההגה לאנדרואיד שהרכבתי (לא הגיע איתה כבל כזה) (בתמונה למעלה, יש עוד מקום פנוי אחד בגב המערכת, ליד הצמה הראשית מתחת לאות G ), זה בכלל חיבור מתאים לשליטה מההגה?

אז מה קונים כרגע?

תודה

עריכה אחרונה על ידי omar87

• תוכן חדש...