Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר אמינות. כמוכן צריך להשאיר אפשרות ל"עיצוב לא מעניין אותי" או  "כולם מכוערים באותה מידה".

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

"עליך להיכנס לחשבן כדי למלא טופס זה. הזהות שלך תישאר אנונימית."

עם כל הכבוד לאנונימיות של גוגל, בכל זאת אם היה אפשר להוריד את הדרישה...

אגב, "לחשבן".

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

מילאתי בהצלחה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

🌯 

גם אני מילאתי ושמתי אימוג'י לא קשור.

עכשיו רק חסר לי משהו חכם לכתוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בונא אתם לא נורמליים, כמעט 200 תגובות תוך פחות מיום. וואו. וואו וואו וואו. תודה! אתם לא מבינים כמה זה עוזר לי.

לפני 9 שעות, Uri-G כתב:

הקטע שפחות אכפת לי אבזור ויותר תוצאות. מבחני ריסוק/מבחן האייל/נתונים סטטיטיים מהעולם וכו'. 

זה משהו שלא ניתן לשלוט עליו בתהליך פיתוח המוצר מעבר לרמה של "נעשה את הכי טוב שאנחנו יכולים", אז נמנעתי מזה (כמו גם מאמינות ושמירת ערך) בכוונה.

לפני 4 שעות, nev כתב:

חסר אמינות. כמוכן צריך להשאיר אפשרות ל"עיצוב לא מעניין אותי" או  "כולם מכוערים באותה מידה".

למה אתה חושב שאין אופציה שכולם מכוערים באותה מידה? בדיוק כי כולם היו בוחרים בזה 🤣

לגבי האמינות, כאמור זה משהו שלא ממש נכנס לגבולות הגזרה של ניהול/פיתוח מוצר, אז אי אפשר להתייחס לזה.

לפני 3 שעות, elera כתב:

"עליך להיכנס לחשבן כדי למלא טופס זה. הזהות שלך תישאר אנונימית."

עם כל הכבוד לאנונימיות של גוגל, בכל זאת אם היה אפשר להוריד את הדרישה...

אגב, "לחשבן".

חייב לציין שביטלתי כל אפשרות של שתיית פרטים שיש שם. אני מניח שהכניסה באמצעות החשבון זה משהו דיפולטי של גוגל שאי אפשר לבטל 🤷‍♂️

screencapture-docs-google-forms-d-1grEXW-d7ZmrXBKaaA5GYmrO-P2VTJkk6NZDRM6kX0do-edit-2022-02-04-19_23_17.thumb.png.eeb4d8308a13a2f9d4b5a83bb4b923d5.png

לפני שעתיים, natco כתב:

🌯

גם אני מילאתי ושמתי אימוג'י לא קשור.

עכשיו רק חסר לי משהו חכם לכתוב.

מה זה האימוג'י הזה? זה נראה כמו שווארמה. שיט, עכשיו בא לי שווארמה...

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

חייב לציין שביטלתי כל אפשרות של שתיית פרטים שיש שם. אני מניח שהכניסה באמצעות החשבון זה משהו דיפולטי של גוגל שאי אפשר לבטל 🤷‍♂️

זה Limit to 1 response.

• תוכן חדש...