Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, ליין מן כתב:

2 - מאחר וסביר כי בעתיד עוד דיירים ירצו להתקין עמדות טעינה. - יש לבדוק את הספק החשמל המיועד לכך
ובמידת הצורך - לפנות לחברת החשמל להגדלת הספק החשמל לבניין.

במידה ומתחברים לחשמל ציבורי ולא ללוח פרטי

לפני 22 דקות, roy007 כתב:

יש איזה הגנה למטענים שאנשים אחרים לא ישתמשו בו?

לי יש מטען של טסלה ואפשר לנעול אותו שיעבוד רק עם רכבי טסלה. אולי יש עמדות עם נעילה לרכב מסויים.

פורסם
בתאריך 15.1.2022 בשעה 21:53, galbh כתב:

הנושא מקודם בימים אלו בחקיקה ע״י הממשלה (שינוי לחוק המקרקעין שיתייחס ספציפית לעמדת טעינה לרכב חשמלי).

קראתי בעיתון סוף השבוע שהתקנה עברה. אין לי מושג מה זה אומר משפטית, ותכלס.

מדובר על תקנה שמחייבת את הקבלן להכין תשתית לטעינה חשמלית בחניה.

האם זה יחול על בניינים שיתחילו להיבנות החל מעכשיו? האם זה תקף לבניינים שכבר נמצאים בתהליך בניה?

יש דרך לברר את השאלות האלה?

פורסם

מנצל את ההודעה כדי לשאול משהו בנוגע לטעינת רכב חשמלי ועמדת טעינה. לפי התמונה, החניה לא מקורה ואני מבין שעמדת הטעינה תהיה חשופה לשמש הקיצית המטורפת של ישראל. אין עם זה בעיה? גם אצלי החניה לא מקורה ומעניין אותי אם זו בכלל אופציה ריאלית, או שחשיפת העמדה לשמש בחודשי הקיץ לאורך כל היום כמעט, בעייתית. 

פורסם
לפני כשעה, dr6633 כתב:

מנצל את ההודעה כדי לשאול משהו בנוגע לטעינת רכב חשמלי ועמדת טעינה. לפי התמונה, החניה לא מקורה ואני מבין שעמדת הטעינה תהיה חשופה לשמש הקיצית המטורפת של ישראל. אין עם זה בעיה? גם אצלי החניה לא מקורה ומעניין אותי אם זו בכלל אופציה ריאלית, או שחשיפת העמדה לשמש בחודשי הקיץ לאורך כל היום כמעט, בעייתית. 

אין עם זה שום בעיה הרבה אנשים טוענים בחניה לא מקורה. צריך לזכור גם שסוללה מודרנית כפי שיש ברכבים החשמליים כיום היא מקוררת ע"י נוזל.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...