Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת start /stop לא עובדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אופציה נוספת היא שישבת ברכב זמן ממושך עם צרכני חשמל פעילים (ללא מנוע) ומתח המצבר ירד לרמה שמונעת מה S&S לתפקד כמו שצריך אך כן מספיקה בכדי להניע את הרכב בשוטף. אני חוטא בכך לא מעט עם הרכב שלי ולאחר מכן לוקח למערכת ה S&S ה-מ-ו-ן זמן לחזור לפעולה (מעל לשעה של נסיעה) ; נסיעה ארוכה כפי שצויין כאן (יש מצב שיידרשו יותר מ 40 דקות) אולי תחזיר את המצב לקדמותו והמצבר ימשיך לתת בראש במשך זמן ממושך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 19 דקות, YoJ כתב:

מה שALÞћÃ ציין כנראה הסיבה, המצבר.

הופיעה לי אותה הודעה בגולף, הS&S הפסיק לעבוד (בירכתי על כך) ואחרי מספר חודשים המצבר שבק.

הייתה לך אותו בעייה ובסוף הייתה צריך להחליף מצבר? 

והתקלה הסתדרה?

פורסם

לפני שאתה מתחיל עם החלפות ושימוש באחריות ממליץ לך להתחיל מהנסיעה הארוכה כדי למנוע טירטורים של המוסך הלו"ש עם כל מיני פתרונות.

עדיף נסיעה בין עירונית של עשרים דקות לפחות מאשר נסיעה עירונית ארוכה יותר.

פורסם
לפני שעתיים, Car_world כתב:

הייתה לך אותו בעייה ובסוף הייתה צריך להחליף מצבר? 

והתקלה הסתדרה?

לא הייתי קורא לזה "בעיה". אותו error code/message, איך שתרצה לקרוא לזה. זה נמשך בערך 5 חודשים, בהם כל התנעה ההודעה הנ"ל קופצת והS&S לא עובד, לא שינה נסיעה ארוכה/קצרה. בסוף באמת נגמר המצבר, הוחלף והמערכת חזרה לעבוד בלי בעיות. (עדיין מכבה אותה בכל התנעה)

• תוכן חדש...