Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לפי ספר הטיפולים של פולו, הייתה ברשותי tsi 2011.

אתה מחליף נוזל בלמים כל 30000 ק"מ או שנתיים המוקדם מבינהם.

תעביר הילוך לשני ואז לראשון בניוטרל כשהרכב עומד , זה יכנס יותר חלק.

יש את הסימפטום הזה גם באיביזה ידנית.

אתה יכול לגשת לרפד ולרפד את משענת היד בתוספת ספוג,

או להוסיף כרית מתאימה שמולבשת עליה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

^

אין ספק שיגיע, אני כבר עובד על זה : )

לפני 14 שעות, avi60769 כתב:

לפי ספר הטיפולים של פולו, הייתה ברשותי tsi 2011.

אתה מחליף נוזל בלמים כל 30000 ק"מ או שנתיים המוקדם מבינהם.

תודה.

בוודאות? נאמר לי בשני מקומותֿ, אחד מהם צ׳מפיון, 5 שנים. (אין לי ספר רכב/טיפולים)

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם (נערך)

אני כרגע בשוק ללאון 1.4 ידנית, הדלקת אותי עם הפולו. לצערי אין כרגע מבחר ביד2 (2 מגרשים ואחד פרטי ללא הרבה מידע).

אבל האוטו בהחלט הדליק אותי מאוד.

שמח לקרוא את החוות דעת שלך, אני בהחלט אשקול את הפולו כרכב הבא שלי (כאשר יעלו כמה למכירה)

יש לך מושג כמה אחת נורמלית תעלה? שנתון 15-16? ידנית כמובן

איך האוטו סוחב בעליה? או שאתה נוסע על 70 בנתיב הימני או שניתן לעשות עקיפה בעליה?

עריכה אחרונה על ידי xdmanxd
פורסם

לגבי סחיבה, אני גר בסביבה הררית ונוסע לא מעט לחיפה ומגיע כל כמה שבועות לירושלים, ולעיתים עם שני נוסעים, אך פעם לא חסר לי כוח. מה גם שהטורבו מספק אקסטרה כוח כשצריך. עוקף כאוות נפשי, אז אין ענייני סחיבה בכל תוואי. עדיין, זה לא רכב חזק שחורך אספלט.

במחיר אני לא מעורה כרגע, ברפרוף על יד 2 נראה בסביבות 45 אלף +/- בשנתונים האלה. מצד אחד שוק יד 2 משוגע כיום ומצד שני יש מעט ביקוש והיצע לידניות, אז הכל פתוח.

העניין הוא שפולו ידני, ובמיוחד שמור, די נדיר. מצחיק להשתמש במילה נדיר כשמדובר בסופר מיני מייצור המוני, אבל זה המצב שנוצר בארץ הקודש. תצטייד בהרבה אורך רוח כי זה עלול לקחת חודשים.

שמח שמצאת שהסקירה מועילה. אם וכאשר זה יהיה רלוונטי עבורך, אתה מוזמן ליצור קשר ולנהוג ברכב ולהתרשם בעצמך לפני שאתה מחליט.

I shall explain: dialog it is exactly like monolog, except in the case of monolog, it is one person talking to himself; in dialog - two persons talking to themselves

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

סקירה טובה

נשמעת בחירה נכונה לצרכים שלך

בתאריך 1.1.2022 בשעה 03:46, Dudi2 כתב:

לחיוב, הריפוד במשענת היד דקיק וגם נראה ומרגיש זול

רק תיקון קטן, זה לא לחיוב - זה לשלילה.

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה!

אכן הכוונה היא לשלילה, לא מלשון חיובי.

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

תודה!

בתאריך 8.1.2022 בשעה 22:42, iEminem כתב:

מה עם קצת תמונות?

צודק, השמטתי את התמונות : )

20220110_115026.jpg

20220110_121640.jpg

20220110_115315.jpg

20220110_121620.jpg

Shaike Ophir שייקה אופיר

פורסם

מעניין אם מדובר באותה תיבת הילוכים שיש ב"אפ"/סיטיגו/מיי?

גם שם בתיבה הידנית יש לעיתים בעיה להכניס להילוך ראשון אך לא מדובר בתקלה המצריכה תיקון.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...