Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר, איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי אצלם ואם יש משהו ששנאתי אצלם, זה שכל פעם התקשרו לנסות למכור לי שירותים נוספים שלהם (ביטוח חיים, וכו').

מעבר לזה, המחיר בליברה עבורי היה אטרקטיבי הרבה יותר. נסה אותם (את ליברה) עבור בדיוק אותה פוליסה שקיבלת בביטוח ישיר - לדעתי תופתע.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא שיש לי אינטרס להעדיף את ליברה, אבל אתה בטוח שההשוואה בוצעה מול אותם כיסויים בדיוק ?

וודא שלא קיצצו במקום אחד והגדילו במקום אחר.

לדוגמא אם תבקש להגדיל השתתפות עצמית במקרה תאונה (או שהנציג "יגדיל ראש" ויעשה זאת עבורך) אפשר להפחית בפרמייה.

יכול להיות שבוצע עבור 9 מיליון אבל לא נתת לאליברה אפשרות להשוות?
בכל מקרה, מנסיוני עם AIG ביטוח ישיר WESURE וליברה - ליברה פעמיים היה הכי זול עבור אותם כיסויים.

אני שואל כי ביטוח ישיר שנה שעברה ניסו להשוות לי להצאה של ליברה על ידי הגדלת השתתפות עצמית "ככה על הדרך" כאילו אגב.

פורסם (נערך)

מה הקטע עם ההשתפות עצמית הזו?

קצת מעצבן שחברות ביטוח משתמשות בזה באופן פרוע להוזיל או לייקר את הפרמייה.

גם בפניקס החברה שבה אני מבוטח כרגע התקשרו אלי והשוויצו שיש ביטול השתתפות עצמית השנה, אבל זה לא עשה עלי יותר מדי רושם.

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השתתפות עצמית מקטינה את הסיכון של חברת הבטוח שתתבע אותה.  וככל שהיא יותר גדולה - הסיכון הזה קטן עוד.  ואם הסיכון קטן - היא יכולה להוזיל לך את עלות הבטוח.  כל אחד יעשה שיקול לעצמו מה עדיף לו (ויש שיקולים נוספים - אם תתבע הרבה - אז ייתכן שבכל מקרה לא יבטחו אותך בעתיד עקב עודף תביעות לתקופת זמן - ואם מראש מתכננים לתבוע לא בכל מקרה - אז ניתן להעלות את ההשתתפות העצמית ולהנות מהוזלת פרמיה).

בכל מקרה, ככל שבדקתי חברות ישירות כנגד סוכנות הבטוח איתה אני עובד כבר כמה שנים - הסוכנות מציעה לא פחות טוב וברוב המקרים יותר טוב מהחברות הישירות.  השנה חברה ישירה אחת הציעה פחות או יותר כמו סוכנות הבטוח והאחרות יותר עד הרבה יותר (תנאים שווים/דומים).  מה שכן אח'כ מתקשרים אליך לברר מה נשמע ולהציע "אההה... אבל יש לי בשבילך הצעה עוד יותר טובה".  אני מעדיף את ההצעה העוד יותר טובה לקבל על ההתחלה.

פורסם
לפני 4 שעות, zvigolden כתב:

אין כללים 

סגרתי עכשו עם 9 מיליון צד ג' וחובה למאזדה 3 שלי ב1000 פחות מוובי , מליברה , מwesure וכו'

גם אצלי הם יצאו הכי זולים בפער.

אין חוקים בדבר הזה בכלל, זה גם מאוד תלוי באופי המבוטח, כל חברה מעדיפה משהו אחר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אז עדכון:

בסוף הוחלט להישאר עפ הפניקס שביטלו את ההצעה של ביטוח ישיר

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 11 שעות, zvigolden כתב:

אין כללים 

סגרתי עכשו עם 9 מיליון צד ג' וחובה למאזדה 3 שלי ב1000 פחות מוובי , מליברה , מwesure וכו'

9,000,000 (וגם 9) אלה מותגים נוספים של ביטוח ישיר. מדובר בדיוק באותה חברה.

הכלל שלי הוא סבב טלפונים שנתי. בסבב האחרון ביטוח ישיר הורידו את פרמית ביטוח הסוזוקי שלי ב-2,000 ש"ח לעומת הסוכנות שבה הייתי מבוטח בשנים האחרונות. גם 2 רכבים אחרים עברו דירה (דרך וובי).

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 10.12.2021 בשעה 11:37, stum כתב:

לא שיש לי אינטרס להעדיף את ליברה, אבל אתה בטוח שההשוואה בוצעה מול אותם כיסויים בדיוק ?

וודא שלא קיצצו במקום אחד והגדילו במקום אחר.

לדוגמא אם תבקש להגדיל השתתפות עצמית במקרה תאונה (או שהנציג "יגדיל ראש" ויעשה זאת עבורך) אפשר להפחית בפרמייה.

יכול להיות שבוצע עבור 9 מיליון אבל לא נתת לאליברה אפשרות להשוות?
בכל מקרה, מנסיוני עם AIG ביטוח ישיר WESURE וליברה - ליברה פעמיים היה הכי זול עבור אותם כיסויים.

אני שואל כי ביטוח ישיר שנה שעברה ניסו להשוות לי להצאה של ליברה על ידי הגדלת השתתפות עצמית "ככה על הדרך" כאילו אגב.

יכול להיות אבל כשהפער התחיל ביותר מ1000 שקל לרעת WESURE וליברה לא עניין אותי הנציג . כשהפער יהיה קטן יהיה מקום למיקוח והשוואה

בתאריך 10.12.2021 בשעה 14:06, dani666 כתב:

השתתפות עצמית מקטינה את הסיכון של חברת הבטוח שתתבע אותה.  וככל שהיא יותר גדולה - הסיכון הזה קטן עוד.  ואם הסיכון קטן - היא יכולה להוזיל לך את עלות הבטוח.  כל אחד יעשה שיקול לעצמו מה עדיף לו (ויש שיקולים נוספים - אם תתבע הרבה - אז ייתכן שבכל מקרה לא יבטחו אותך בעתיד עקב עודף תביעות לתקופת זמן - ואם מראש מתכננים לתבוע לא בכל מקרה - אז ניתן להעלות את ההשתתפות העצמית ולהנות מהוזלת פרמיה).

בכל מקרה, ככל שבדקתי חברות ישירות כנגד סוכנות הבטוח איתה אני עובד כבר כמה שנים - הסוכנות מציעה לא פחות טוב וברוב המקרים יותר טוב מהחברות הישירות.  השנה חברה ישירה אחת הציעה פחות או יותר כמו סוכנות הבטוח והאחרות יותר עד הרבה יותר (תנאים שווים/דומים).  מה שכן אח'כ מתקשרים אליך לברר מה נשמע ולהציע "אההה... אבל יש לי בשבילך הצעה עוד יותר טובה".  אני מעדיף את ההצעה העוד יותר טובה לקבל על ההתחלה.

גם אני מעדיף הצעה טובה מהתחלה ולא בזאר טורקי . לכן בפער 1000 שקל לטובת 9 מיליון סיימתי את הסיפור.
לתשומת לב נציגי הביטוחים אם גולשים כאן

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...