Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום ראשון עשיתי טיפול 45K לאיביזה שלי.

הוחלף שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר מזגן ונוזל ברקס (במוסך נאמר לי שמומלץ להחליף כל שנתיים).

כבר באותו היום הרגשתי ירידה בסחיבה של הרכב.

אז נכון, זה מנוע 1.0 ליטר, אבל ישר הרגשתי בשינוי לרעה. הרכב עם STAGE 1 ובבירור אני מרגיש שאין לי את אותו הכוח זמין.

הרכב מרגיש "כבד" .

(אציין שלפני שבועיים וחצי החלפתי 3 פלגים לNGK מקוריים (התעקשתי על זה).

מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

תודה לעונים.

פורסם

השערה גסה שלי היא שאתה מטפל במוסך מורשה (כדי לשמר על רוח טובה מול צ’מפיון מבחינת האחריות), והם חיברו את הרכב לאחת תוכנות הדיאגנוסטיקה המקורית של הקונצרן, שהיא כנראה בצורה אוטומטית מסירה את הערכים שהסטייג׳ 1 עושה. 

רק אתה מכיר את הרכב שלך ואת ההבדלים בכוח. אם אכן יש הבדל, נסה לבדוק עם החבר׳ה שעשו לך את התוכנה ובמקרה הכי גרוע תצרוב אותה שוב. 

2016 BMW M235i.

פורסם

מה שלא ברור הוא למה כביכול הם הסירו את התוכנה? ומה הקשר של זה לטיפול,לא אמורים לחבר מחשב בכלל בטיפול וגם אם כן הוא לא יכול לבטל את התוכנה כי היא צרובה

פורסם
לפני 11 שעות, hondacivic02es כתב:

אני מקווה מאוד שהמוסך לא הסיר לי את התוכנה, אחרת איזו סיבה תהיה לסדנה לצרוב לי שוב את התוכנה ללא עלות?

רק שלא אצטרך להיכנס למלחמות עכשיו.

לא חושב שתהיה בעיה, הרי שהם מציעים הסרה ללא עלות ואת הכסף שלהם הם כבר עשו על הרכב שלך. 

לפני כשעה, miatanc כתב:

מה שלא ברור הוא למה כביכול הם הסירו את התוכנה? ומה הקשר של זה לטיפול,לא אמורים לחבר מחשב בכלל בטיפול וגם אם כן הוא לא יכול לבטל את התוכנה כי היא צרובה

מחברים מחשב בטיפול כדי לסרוק תקלות ובנוסף כדי לאפס את תזכורת הטיפול. לא חושב שזה נעשה בכוונה, לדעתי זה תהליך אוטומטי שמזהה את התוכנה ומסיר אותה. 

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 45 דקות, Fraysa כתב:

לא חושב שתהיה בעיה, הרי שהם מציעים הסרה ללא עלות ואת הכסף שלהם הם כבר עשו על הרכב שלך. 

מחברים מחשב בטיפול כדי לסרוק תקלות ובנוסף כדי לאפס את תזכורת הטיפול. לא חושב שזה נעשה בכוונה, לדעתי זה תהליך אוטומטי שמזהה את התוכנה ומסיר אותה. 

לפני 15 שעות, Fraysa כתב:

השערה גסה שלי היא שאתה מטפל במוסך מורשה (כדי לשמר על רוח טובה מול צ’מפיון מבחינת האחריות), והם חיברו את הרכב לאחת תוכנות הדיאגנוסטיקה המקורית של הקונצרן, שהיא כנראה בצורה אוטומטית מסירה את הערכים שהסטייג׳ 1 עושה. 

רק אתה מכיר את הרכב שלך ואת ההבדלים בכוח. אם אכן יש הבדל, נסה לבדוק עם החבר׳ה שעשו לך את התוכנה ובמקרה הכי גרוע תצרוב אותה שוב. 

תודה רבה חברים מחר אבדוק קודם כל מול הסדנה את עניין התוכנה . זה הרבה יותר פשוט מלהתחיל לחפש תקלות במנוע/שמן/לא יודע מה.

פורסם
לפני 54 דקות, mcaspi כתב:

יכול להיות שמכונאי התעסק לך עם הפלאגים. הייתי בודק אותם.

את הפלאגים החלפתי דווקא במוסך אחר לפני משהו כמו חודש. לא הרגשתי שום שינוי לרעה\טובה אחרי החלפת הפלגים.

לפני כשעה, miatanc כתב:

באיזה מוסך טיפלת? מורשה יבואן?

כן.

28de7657-e738-45b6-8c55-158f5029b4bb.thumb.jpg.4ae6fcdf982692240651797ad9d42e3f.jpg

נראה שמילאו יותר מידי שמן.. אולי זו הבעיה?

פורסם
לפני 3 דקות, hondacivic02es כתב:

את הפלאגים החלפתי דווקא במוסך אחר לפני משהו כמו חודש. לא הרגשתי שום שינוי לרעה\טובה אחרי החלפת הפלגים.

יכול להיות שההתעסקות הייתה במוסך שעשה את הטיפול ולא בזה שהחליף את הפלאגים.

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

לפני 17 שעות, Fraysa כתב:

תודה רבה חברים מחר אבדוק קודם כל מול הסדנה את עניין התוכנה . זה הרבה יותר פשוט מלהתחיל לחפש תקלות במנוע/שמן/לא יודע מה.

לגבי התמונה שהעלתי.. אין מצב שהבעייה נובעת ממילוי עודף שמן?

• תוכן חדש...